Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi by se to melo komentovat ve vlakne Zumpa. Tam to podle predvedeneho vykonu patri. Obvykle takove veci nerikam, ale tady opravdu uz bude muset Silhavy ven. 

Odesláno

Má to cenu komentovat? Oči mě bolej ještě ted a je mi smutno. Ten albánskej tým nás smázl jako Španělsko ve svý hvězdný formě. Blbý je, že o mnoho lepší tým prostě dohromady nedáme ( jménama ).

Odesláno
před 20 minutami, Gustaf napsal:

Ale nějakýho trenéra, kterej z hráčů vymáčkne víc bysme najít mohli...

Blbý je, že nějak netuším koho,..........

Odesláno (upraveno)

🙂, Frýdek tam Franze dává na zbytek kvalifikace. Jde o všechno, je to jediné kloudné řešení i pro slávisty, Kuncáku. Musí je tam zbláznit a ne tam na lavičce sedět jako leklé ryby. To Franz umí, je to o psychice, když chtějí a musí vyhrát tak nemůžou hrát na své půlce bago jako okresní přebor. :cheers:

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Jako slávista ti v klidu můžu říct, že polovička z nich tam nemá co dělat.

A na Bílka jsem nepomyslel, což není dobře.

Odesláno

Si nestezujte, telka se da vypnout, ja tam na tu potupu letel a to nejlepsi z celeho zapasu je na fotce (btw, to bych necekal, ze nekdy u Budvaru reknu)...

Screenshot_20231013_223619_Gallery.jpg

Odesláno
před 20 hodinami, uff napsal:

Si nestezujte, telka se da vypnout, ja tam na tu potupu letel a to nejlepsi z celeho zapasu je na fotce (btw, to bych necekal, ze nekdy u Budvaru reknu)...

+1, i přes ten průšvih ti závidím.

Odesláno (upraveno)

Se nedivim, Budvarek z plastu je top :D

edit: Jsem fakt zvedavej, jak se Jindra k te repre postavi. Bude to pro jeho ego desne tezky odmitnout, i kdyz je to totalni nesmysl...

Upraveno uživatelem uff
Odesláno
V 13. 10. 2023 v 22:38, uff napsal:

Ale tak jestli si fandili Albáncům, tak si to musel užívat :D

Odesláno

Takže vše vporadku, ve druhém zápase výhra nad těžkým soupeřem. Důkaz že fotbal hrát umíme, útok Moldavska na třetí místo úspěšně odražen. Nedá se na to dívat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...