kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 1 minutou, guzmic napsal: Jenom toho ne, ten chlap má charisma nula nula nic. To si osobně myslím taky, ale znáš to. Každej jsme expert a někomu se může líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Tak se omluvil už i Coufal a já furt nechápu, co je k tomu vedlo? Čím kdo přemýšlel? A odpověď prostě nemám. A ať to povede kdokoliv, chlapci jsou zpět i s Barákem. Stejně si lámu hlavu s tím, jak by se to mělo řešit spravne- správne řešení asi není ( vyloučit je navždy je blbost,ale dělat že se nic nestalo je totéž ). A pro ostatní budou za hrdiny? Fakt je to divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Holomajzna zvaná naše liga za nama- sedět tam bylo znovu peklo, navíc mě strašně bolej záda. Proč to nemůže být fotbal jako s Římem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Covece me se to celkem libilo. Bejt o fous teplejc, tak jsem si pomlaskaval. Akce Budejic hodne povedena, u nas festival spalenejch sanci. Jsou holt kopyta, o tom zadna. Rim byl samo super, ale to bylo hlavne tou atmosferou, bylo to poradne vyhroceny a emoce strikaly. To proste proti poslednimu tymu ligy nemuzes ocekavat... A ten ohnostroj na zacatku bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 před 11 hodinami, uff napsal: Covece me se to celkem libilo. Bejt o fous teplejc, tak jsem si pomlaskaval. Akce Budejic hodne povedena, u nas festival spalenejch sanci. Jsou holt kopyta, o tom zadna. Rim byl samo super, ale to bylo hlavne tou atmosferou, bylo to poradne vyhroceny a emoce strikaly. To proste proti poslednimu tymu ligy nemuzes ocekavat... A ten ohnostroj na zacatku bomba Měl jsem to zkreslený tema zadama- poprvé jsem odcházel že stadionu jako naprosto poslední, jen sejít ty schody bylo peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 niektore skupiny vyzeraju zaujimavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 15 minutami, Harwey napsal: niektore skupiny vyzeraju zaujimavo Ta skupina F sice hratelná je, ale ne s tím co zatím předváděli. E taky není úplně hrozná Snad se zadaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 F je urcite hratelná, ale ne pro nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Tak to je nejhorší skrumáž ta skupina F. Tři nejméně sympatické týmy, fotbalově i lidsky. Debilové a simulanti a ještě i hajzlové zákeřný. To jsou poznatky za x-let sledování pohárů a ME/MS atd. týmů a reprezentací z těchto zemí. ANI JEDNA MOŽNOST HRÁT S JINOU KULTUROU HRY. Je to sice škoda, ale snad jsme si zasloužili za tu kvalifikaci něco jiného? Možná, ale tohle ve skupině je naprostá sračka. Sorry vole error. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Tak do osmifinále postupuje 16 týmů. To by našim mohlo klapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 trochu sněhu ve Zlýně, /zlý Zlýn/, měli si nazout kanady a hrát v maskáčích - jako na Doupově, šlo to, žádný problém.... Camp Velký Hlavákov. Kdo nepoznal, neví co je zima a sportovní hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 výrok roku 2023 předseda FAČR Petr Fousek o novém trenérovi. Určitě bude mít svou představu o asistentech, barák se staví odshora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Ona to s tímhle "politikem" žádná výhra nebyla. Ale bohužel, lepší alternativa nebyla a zatím můžeme být rádi, že bafunáři z ery Berbra jsou jen na krajský úrovni a zatím se vějš necpou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 s tím barákem, spíše od shora se metou schody, tam by to bylo potřeba velmi..., asi i s Poborákem. Jedině že by nastoupil proti Portugalsku jako v roce 96....., jenže jeden gol je dnes málo. Stejná zametaná by byla ideální v hokeji. To už bychom chtěli asi moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Uz zacina divadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Já měl štěstí, já byl vylosovaný na Portugalsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Já byl u TV vylosovaný na všechny zápasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 (upraveno) ..tak dobre, ze jsou tu i nejake realne pribehy s dobrym koncem. Kdybyste nekdo nemohli z jakehokoliv duvodu jet, vite komu napsat zkusil jsem to jeste pres UEFA, ale to uz bude spise z rise sci-fi Upraveno 10. prosince 2023 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Ja zatim od FACR nedostal zadny info. To rozesilaj e-mailem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 jj, mailem s dovetkem, ze uspesni uchazeci byli informovani mailem do patku, neuspesnym "postupne" posilaji vyrozumneni, ale je jich hodne.. Tak se obavam, ze take patris do te druhe skupiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se