Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Tak se omluvil už i Coufal a já furt nechápu, co je k tomu vedlo? Čím kdo přemýšlel? A odpověď prostě nemám. A ať to povede kdokoliv, chlapci jsou zpět i s Barákem. Stejně si lámu hlavu s tím, jak by se to mělo řešit spravne- správne řešení asi není ( vyloučit je navždy je blbost,ale dělat že se nic nestalo je totéž ). A pro ostatní budou za hrdiny? Fakt je to divný 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Covece me se to celkem libilo. Bejt o fous teplejc, tak jsem si pomlaskaval. Akce Budejic hodne povedena, u nas festival spalenejch sanci. Jsou holt kopyta, o tom zadna. Rim byl samo super, ale to bylo hlavne tou atmosferou, bylo to poradne vyhroceny a emoce strikaly. To proste proti poslednimu tymu ligy nemuzes ocekavat...

A ten ohnostroj na zacatku bomba

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, uff napsal:

Covece me se to celkem libilo. Bejt o fous teplejc, tak jsem si pomlaskaval. Akce Budejic hodne povedena, u nas festival spalenejch sanci. Jsou holt kopyta, o tom zadna. Rim byl samo super, ale to bylo hlavne tou atmosferou, bylo to poradne vyhroceny a emoce strikaly. To proste proti poslednimu tymu ligy nemuzes ocekavat...

A ten ohnostroj na zacatku bomba

Měl jsem to zkreslený tema zadama- poprvé jsem odcházel že stadionu jako naprosto poslední, jen sejít ty schody bylo peklo.

Odkaz ke komentáři

Tak to je nejhorší skrumáž ta skupina F. Tři nejméně sympatické týmy, fotbalově i lidsky. Debilové a simulanti a ještě i hajzlové zákeřný. To jsou poznatky za x-let sledování pohárů a ME/MS atd. týmů a reprezentací z těchto zemí.

ANI JEDNA MOŽNOST HRÁT S JINOU KULTUROU HRY. Je to sice škoda, ale snad jsme si zasloužili za tu kvalifikaci něco jiného? Možná, ale tohle ve skupině je naprostá sračka. Sorry vole error.🎲

Odkaz ke komentáři

Ona to s tímhle "politikem" žádná výhra nebyla. Ale bohužel, lepší alternativa nebyla a zatím můžeme být rádi, že bafunáři z ery Berbra jsou jen na krajský úrovni a zatím se vějš necpou.

Odkaz ke komentáři

s tím barákem, spíše od shora se metou schody, tam by to bylo potřeba velmi..., asi i s Poborákem.

Jedině že by nastoupil proti Portugalsku jako v roce 96.....😎, jenže jeden gol je dnes málo.

Stejná zametaná by byla ideální v hokeji. To už bychom chtěli asi moc.... ☕

Odkaz ke komentáři

..tak dobre, ze jsou tu i nejake realne pribehy s dobrym koncem.

Kdybyste nekdo nemohli z jakehokoliv duvodu jet, vite komu napsat 🙃

zkusil jsem to jeste pres UEFA, ale to uz bude spise z rise sci-fi

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...