Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyz neni kvalita, myslim hracska, tak tam je kazda rada draha.

Tady se neustale placame po ramenou, jakej fotbal hraje Sparta,Plzen ci Liberec a pak nastoupej v repre a je z toho remiza s Irskem a Azerbajdzanem ( o trapasu s Nemeckem nema cenu mluvit ).

Liga je slaba a ty nase "hvezdy" naprosto preplaceny a bez motivace ke zlepseni. Hur snad nebude, ale MS je odepsany, to by se musel stat zazrak, na coz moc neverim.

Odesláno

Jediná pozitivní věc na tom včerejšku byla, že hrálo dost nových hráčů...ale na časy se rozhodně neblýská...:(

Odepsat kvaldu a stavět nový mančaft.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Tak jsem prave dorazil domu z Edenu.

Meli by nam libat ruce, ze nas tam skoro 17000 mrzne, abychom nakonec utrpeli vitezstvi.

Je to tragedie, zadna koncepce, zadnej pohyb, nikdo se nenabizi, trictvrte mancaftu neviditelny a vsichni se boji cokoliv udelat, kdyz dostanou mic k noze.

A navic mi tece z nosu jak vopatovi z vocasu...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ac slavista, gratuluju Sparte k postupu. Jen by to uz chtelo prorazit v LM, protoze EL je proti tomu hroznej zebrak ( a nevymlouvat se furt na zraneni, pred sezonou stale stejne kecy typu- mame 22 kvalitnich hracu a pak brekot z 8 zranenych- tohle je mysleno na celou ligu, ne jen na Spartu ).

Odesláno

kuncák7: dekujeme pane! S

• po měsících...
Odesláno

Jezisi... opakovani kvuli cemu? Nedpiskane penalte na Mascherana? To ruka nebyla, staci prostudovani pravidel, na druhou stranu jeho faul na Di Mariu odpiskany byt mel, stejne tak jako ruky hracu PSG v pokutovem uzemi... Faul na Suareza, mohl by byt pokladan za prisnejsi, nicmene, at se to nekomu libi nebo ne, kontakt tam byl a obdobny se piskaj bezne... V konecnem dusledku ten sudi piskal blbosti na obe strany a vzhledem k tomu jak malo herniho projevu jsme videli od PSG, tak to je celkem prekvapive, jak casto se dokazal mylit i ve prospech parizanu... oni si za tu ostudu mohou primarne hraci a trener..

Odesláno

Ale je to tragédie, co ta Plzeň předvádí... Jestli se něco nestane, hlavně teda ve Slavii, tak je hotovo...

Zdaleka ne, neboj- mame ted Liberec ( ten se jednou chytit musi ) a pak Spartu ( te, ac mame euforii se proste jako vzdy bojim, pres vsechny reci je to pro mne sebevedomej tym, co proste umi ). A vcera Plzen zkusene hlidala vysledek, pry nepredvedla nic, ale vicemene vpoho kontrolovala vyhru, tak se tolik neboj :-)), bude to jeste drama :-)

Odesláno

Včera jsem na Bohemce nebyl(ale účast mi můžou počítat - byl jsem na tom zápase co se neodehrál:-) ), ale taky jsem slyšel, že Plzeň nic nepředvedla. Bohužel, když nedá Bohemka 7 zápasů v řadě (!) gól, tak je to těžký. Aspoň bude ten souboj o titul větší drámo, nicméně dle formy by se dalo soudit, že to vyhraje Slavie, ne každej je tak jalovej dopředu jako Bohemka takže body by ta Plzeň ztrácet mohla. V derby snad taky uspěje, jedině že by se ukázalo, že Rada je sparťanský spasitel a o tom pochybuju:-)

Odesláno

Tak nam ta Bohemka nepomohla, skoda.

Sorry :-D

Budete si to muset vykopat samy.

Souhlasim, ze to jeste bude napinavy.

Zadnej tym to nedokaze dohrat ligu bez ztraty kyticky. I na Slavii urcite prijde zapas, kdy budou mit 20 strel, ale nic jim tam nespadne.

Plzen je zklamani, jak se kopou za usi. Ale za dva zapasy to muze byt jinak. Jeden dobrej vysledek a treba se chytnou.

Odesláno

Vrba čeká, až mu Rada umete cestičku do Sparty tím, až podělá na co šáhne :-)) ( mé zbožné přání, spíš se bojím toho, že Spartu probere, je to podobnej typ trenéra jako Straka- výbornej motivátor a zaháněč průšvihů, na koncepční dlouhodobou práci nevím, nevím,..... )

Odesláno

Muj pocit z Vrby je ten, ze mu "to" vsechno prerostlo pres hlavu. Zacal najednou delat svoji praci hlavne pro prachy a ne kvuli ty hre a to neni dobry.

Myslel jsem, ze ho Sparta zaplati, ale dopadlo to jinak. Uvidime, treba mu ta facka z Ruska pomuze. Jsem zvedavej, kde bude trenovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...