Murphy97 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 (upraveno) No twl - hejt liga!https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/894557-fotbalova-liga-zase-premalovala-svuj-nazev.html#hp-sez Upraveno 21. června 2017 uživatelem Murphy97
kuncák7 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 No potěš, kde se tohle urodilo?HET liga- parádní název.
marosh Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Už druhý rok se daří...E-pojisteni Liga byla taky čupr.Teď se zase zadařilo.Aspoň to ukazuje, jak ta naše liga na tom je, že si titulárního sponzora může zařídit i takový čtvrtý výrobce barev u nás...Takže, ať žije Dyk HET Liga...
Murphy97 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Houby politika, to fotbal je odraz nasi spolecnosti. No nic, kdyz ctu ty zpravy o financovani sportu, tak von asi HET stejne bude posledni sponzor a pristi rok zhasiname a zamykame.Je mi lito vsech mladych, nadejnych a nezkazenych sportovcu, co tim vsim nyni trpi :-(
kuncák7 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Zase se snad na druhou stranu zbavi vsech parazitu a ocisti ho, kdyz padne na hubu.Ach jo, na pohadky jsem asi starej.
Gustaf Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Hmmm....výhra nad Italama super....jsem nečekal
vraby Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Hmmm....výhra nad Italama super....jsem nečekaljj pěkný
kuncák7 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Hmmm....výhra nad Italama super....jsem nečekalAsi nikdo, ale je to fakt super vysledek.
honza71 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Dneska jsem jednomu Italovi rikal, ze neverim, ze maj nasi sanci. A ono tohle :-) Pry si koledovali hosi o opacny vysledek, ale hraje se na goly a tech proste dali vic nasi. Upraveno 21. června 2017 uživatelem honza71
vraby Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Odesláno 24. června 2017 Portugalsko - Makedonie co tam ten slovnaft pisknul za červenou? Doufám že to kluci dnes proti Dánům udělají.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Odesláno 24. června 2017 Skončit poslední ve skupině...
Gustaf Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Odesláno 25. června 2017 Njn..obrana nefungovala a pak se hrálo vabank...ale dalo se na to koukat
kuncák7 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Odesláno 25. června 2017 Njn..obrana nefungovala a pak se hrálo vabank...ale dalo se na to koukatTrochu mi to pripominalo mistrovstvi afriky, hura dopredu, ale to neva, dalo se na to koukat a zjistil jsem, ze fotbal bez taktiky dokaze pobavit ( priznam se, ze v postup jsem na zacatku ME neveril, takze zklamanej nejsem ). A ze jsou posledni ve skupine? No a, k cemu by jim bylo druhe misto ve skupine a stejne nepostup? K nicemu.
Gustaf Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Odesláno 25. června 2017 Trochu mi ale zklamal Cerny...zbytecne to hrál sobecky vsechno sám, ikdyz mohl krásně dávat Shickovi do tutovky...
kuncák7 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Odesláno 25. června 2017 Trochu mi ale zklamal Cerny...zbytecne to hrál sobecky vsechno sám, ikdyz mohl krásně dávat Shickovi do tutovky...Bohuzel nejen on. U neho me prekvapilo, kdyz nebyl ani na lavce ve finale EL a nechapal jsem to. Ale po tehle dvou zapasech co odehral to uz chapu, i kdyz je to o jednotlivcich, stale je to tymovej sport, on na to snad rychle prijde.
kuncák7 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Tak uz nam nervy zas zacinaj.BATE Borisov na zacatek, zakladni skupina LM ve finale. Snad
Marfael Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Nebylo to špatný, tlak měli, břevno, tyčka a 100% šance Ngadeu, 3:0 to klidně mohlo bejt. Akorát nechápu, proč nehrál Antilop...? Dannymu se běhat moc nechtělo, ale přehled má.
kuncák7 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Antilop hral celou pripravu jak bez zajmu, pro mne zatim nejvetsi zklamani ze vsech posil ( a to nemam rad Lastuvku a to dlouhodobe ), bude rad, kdyz bude hrat v lize, se svym pristupem.
Chumpus Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Halil nehrál, protože trojice Ngadeu-Hušbauer-Altintop by mohla hrát společně možná v lize, jinak ne. Momentálně je to pro evropský zápasy rozdaný tak, že Hušbauer to má celkem jistý (osobnost týmu + z hlediska statistik jeden z top hráčů celé ligy), druhý flek obsazuje jeden z dvojice Ngadeu-Souček a třetí do středu zálohy vychází Rotaň, protože je to vlastně náš jediný box to box záložník, takže se do té trojice hodí nejvíc typologicky. Bude se to ale podle mě dost obměňovat, protože ve středu zálohy je teď velká variabilita. Až se uzdraví Zmrhal, tak bych se nedivil, kdyby se v prostředku objevil i Danny. Jinak Altintop podle mě dojel na to, že měl kondiční manko a po tréninkových dávkách měl v zápasech těžký nohy. Ono to z hlediska fyzičky není jednoduchý ani pro hráče, který hrál léta v Bundeslize. Já byl s týmem v zimě na tom kondičním soustředění v Číně a ti kluci v přípravných zápasech fakt tahali nohy, jak byli vyflusaní. Na druhou stranu, v lize pak kondičně dominovali - vždyť hodně zápasů lámali na konci, kdy už soupeř nestačil. Takže očekávám, že Halil se ještě ukáže. Dneska to bylo o nervy, klidně to mohlo skončit 3:0 a byl by klid. Potěšující je zřetelný ústup od nakopávaných míčů a úspěšnost presinku. Souhra ale místy dost vázla, ještě tam toho je hodně k vychytání. Odveta bude hodně těžká...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se