kuncák7 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Po dnesku? Nic, doufam. Lafata do 50 ti hrat nebude a ten zbytek bud nevydrzi celej zapas, nebo je trapna od zacatku.
honza71 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 5 steel za zapas, z toho cele 2 na branku.A to nevim, jestli se mezi ne nahodou nepocita ta jedna pentle Ale ja su spokojenej, jsem Bohemak ;-)
tano Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 (upraveno) Za to slavie se predvedla s tou penaltou )Ale jak kdys rekl pan Kostal, historie ne nepta na prubeh, ale na vysledek. Vzhuru ve stopach plzne.A nevim, proc se klokani raduji.. Upraveno 30. července 2017 uživatelem tano
honza71 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Sam to mas v prispevku clovece. Dulezity neni prubeh, ale vysledek. A nam klokanum (stejne jako komukoliv jinemu) se bod z Letne hodi. To preci neni tak tezky pochopit ;-)
honza71 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 (upraveno) Tak pokud vam to staci, tak jo Mne jo, ziju jednoduchej zivot ;-) a muj tym urval bod na hristi kandidata na titul, coz se v boji o zachranu (kam nas odbornici posilaji) muze hodit Ale ja se sportem bavim, zily mi to netrha, mam zivot postavenej jinak ;-) Upraveno 30. července 2017 uživatelem honza71
tombed Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 A nevim, proc se klokani raduji..To je fakt, dyk Sparta stojí dávno za howno..! :D
kuncák7 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Tak pokud vam to staci, tak jo Woe, bod z Letny, ty prazsky myslim, se hodi kazdymu. A ja se za nej u nas budu tez modlit. Jako bys to nevedel :-).
tano Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 (upraveno) Ja vim, ze jsem si nabehl, ale bylo to dobrovolne honza71: vy a zachrana? Nene, pujdete o titul. Jeste 2-3 plichty a mate to. tombed: mas pravdu, o tom zadna kuncák7: a Vy? Dostane sisku doma i venku a bude zase klid na nejakou dobu woe. A nedrazdi me vsechno dam ale vas... promin, horsi jak hmyz Martine Upraveno 30. července 2017 uživatelem tano
tano Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Ja vim, ze jsem si nabehl, ale bylo to dobrovolne honza71: vy a zachrana? Nene, pujdete o titul. Jeste 2-3 plichty a mate to.tombed: mas pravdu, o tom zadnakuncák7: a Vy? Dostane sisku doma i venku a bude zase klid na nejakou dobu woe. A nedrazdi me vsechno dam ale vas... promin, horsi jak hmyz Martine
Murphy97 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Davam Italovi mesic, maximalne dva..
Gustaf Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Krásne se jim to tam pak sesype....
14titi Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Davam Italovi mesic, maximalne dva.. Poslal jsem něco málo v kurzu 4:1, že nevydrží do Novýho roku.
Murphy97 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Poslal jsem něco málo v kurzu 4:1, že nevydrží do Novýho roku.Minuly tyden bylo 6:1 do konce rijna
14titi Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Věřím, že si Křetínský po vypadnutí sparty z evropských pohárů a průběžném 4. místu, udělá na vánoce radost a pořídí si nového kouče :-) . Byl tam ještě dost vysoký kurz, že Stračateli bude první vyhozený kouč. To jsem nechtěl v naší kapr lize riskovat :-)
kuncák7 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 No jo, ale pak to bude zas nuda - Straka, Rada, Uhrin ml., a par dalsich " treneru". Tenhle se toho nebal, posadil ty cesky pseudohvezdy a se svejma posilama zatim neuspel.Ja ti dam hmyz :-)).
tommas4 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Teď jsem zaslechl že zakopaný pes je v tom že ty sparťanský posily jsou hokejisti . . .
honza71 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Minulej rok se tu takhle na zacatku sezony "kopalo" do Plzne. A pak hrala o titul az do posledniho kola!Jsem taky skepticky vuci tomuhle "projektu", ale zaroven vim, ze tomu ho.no rozumim , byt to ted zrovna vypada, ze urcite vic, nez pan Kretinsky ;-)
kuncák7 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Minulej rok se tu takhle na zacatku sezony "kopalo" do Plzne. A pak hrala o titul az do posledniho kola!Jsem taky skepticky vuci tomuhle "projektu", ale zaroven vim, ze tomu ho.no rozumim , byt to ted zrovna vypada, ze urcite vic, nez pan Kretinsky ;-)Ted to vypada, ze to asi kazdej :-). Ale uznej, ze se do nich kope lehko :-)), radsi to necham na pozdejc, aby zbytek tez nezaplakal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se