Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dnesku? Nic, doufam. Lafata do 50 ti hrat nebude a ten zbytek bud nevydrzi celej zapas, nebo je trapna od zacatku.

Odesláno

5 steel za zapas, z toho cele 2 na branku.

A to nevim, jestli se mezi ne nahodou nepocita ta jedna pentle :D

Ale ja su spokojenej, jsem Bohemak ;-)

Odesláno (upraveno)

Za to slavie se predvedla s tou penaltou :))

Ale jak kdys rekl pan Kostal, historie ne nepta na prubeh, ale na vysledek. Vzhuru ve stopach plzne.

A nevim, proc se klokani raduji..

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Sam to mas v prispevku clovece. Dulezity neni prubeh, ale vysledek. A nam klokanum (stejne jako komukoliv jinemu) se bod z Letne hodi. To preci neni tak tezky pochopit ;-)

Odesláno

Tak pokud vam to staci, tak jo :)

Odesláno (upraveno)

Mne jo, ziju jednoduchej zivot ;-) a muj tym urval bod na hristi kandidata na titul, coz se v boji o zachranu (kam nas odbornici posilaji) muze hodit :D

Ale ja se sportem bavim, zily mi to netrha, mam zivot postavenej jinak ;-)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Woe, bod z Letny, ty prazsky myslim, se hodi kazdymu. A ja se za nej u nas budu tez modlit. Jako bys to nevedel :-).

Odesláno (upraveno)

Ja vim, ze jsem si nabehl, ale bylo to dobrovolne :)

honza71: vy a zachrana? Nene, pujdete o titul. Jeste 2-3 plichty a mate to.

tombed: mas pravdu, o tom zadna

kuncák7: a Vy? Dostane sisku doma i venku a bude zase klid na nejakou dobu woe. A nedrazdi me :) vsechno dam ale vas... promin, horsi jak hmyz Martine :cheers:

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Ja vim, ze jsem si nabehl, ale bylo to dobrovolne :)

honza71: vy a zachrana? Nene, pujdete o titul. Jeste 2-3 plichty a mate to.

tombed: mas pravdu, o tom zadna

kuncák7: a Vy? Dostane sisku doma i venku a bude zase klid na nejakou dobu woe. A nedrazdi me :) vsechno dam ale vas... promin, horsi jak hmyz Martine :cheers:

post-30673-0-35278300-1501446391_thumb.jpg

Odesláno

Věřím, že si Křetínský po vypadnutí sparty z evropských pohárů a průběžném 4. místu, udělá na vánoce radost a pořídí si nového kouče :-) . Byl tam ještě dost vysoký kurz, že Stračateli bude první vyhozený kouč. To jsem nechtěl v naší kapr lize riskovat :-)

Odesláno

No jo, ale pak to bude zas nuda - Straka, Rada, Uhrin ml., a par dalsich " treneru". Tenhle se toho nebal, posadil ty cesky pseudohvezdy a se svejma posilama zatim neuspel.

Ja ti dam hmyz :-)).

Odesláno

Minulej rok se tu takhle na zacatku sezony "kopalo" do Plzne. A pak hrala o titul az do posledniho kola!

Jsem taky skepticky vuci tomuhle "projektu", ale zaroven vim, ze tomu ho.no rozumim :D, byt to ted zrovna vypada, ze urcite vic, nez pan Kretinsky ;-)

Odesláno

Minulej rok se tu takhle na zacatku sezony "kopalo" do Plzne. A pak hrala o titul az do posledniho kola!

Jsem taky skepticky vuci tomuhle "projektu", ale zaroven vim, ze tomu ho.no rozumim :D, byt to ted zrovna vypada, ze urcite vic, nez pan Kretinsky ;-)

Ted to vypada, ze to asi kazdej :-). Ale uznej, ze se do nich kope lehko :-)), radsi to necham na pozdejc, aby zbytek tez nezaplakal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...