Martin.R Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Tak to je paráda! Škoda toho bleedingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 před 17 hodinami, Martin.R napsal: Pánové, naruším vám tu sérii vintážek jedněma novýma v re-issue edici. Mám z nich radost. Trochu se o nich rozepiš, taky jsem o nich uvažoval. Umí "analogová" část nějaký grafický kejkle nebo to jenom ukazuje čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Nejake info. po zkusenosti nazivo? -jo to by se hodilo... Pred rokem jsem taky uvazoval... a neco malo +foto probehlo zde... . Casio Worldtimer 29cs 49 .....super! Ja hlasim novou hromadnou(takovou malou) japonsko... Tak aspon predstaveni narychlo po castecne nocnim a dnesnim ozivovani co nabehlo hned... 0634 -po vyjmuti baterie s oznacenim Seiko (asi teda jeste puvodni) zjistena dost silna oxidace, tak uvidim az je rozeberu uplne. Orient H751102 dot lcd uz tu jedny v minulosti ode mne byly, no jejich lcd je nejaky nevyrazny. Tyto krasne kontrastni. Dam srovnani. -zde se koupe kocky v mechu vyplatila, po vlozeni batt. krasne nabehly. Orient Y691101 zde sem riskl s koupi zajice v pytli uz vic (US$55) nastesti po narocnejsim cisteni vse ok a bezi. Na obou obrazcich je cas, kdy indexy vterin nahore mezi H'M'S blikaj a indikuji tak vlastne rezim hodin. A cas 9hodin a jedna sekunda vypada hodne zvlastne...↑↑↑ Pozdeji rozepisu vice. Rok i zde neznamy... Pekne video... a dobre funguji cz titulky. Zde jako Enicar... Posledni Seiko jsem zde uz predbezne dal... -no nyni je ten stav jinde a jeste jsem si je ani neosahal a cas tedy jeste JST. Ptal jsem se zda nekdo pozna model -bez reakce, jeste pockam pokud by kdo vedel... U tech se mne libi provedeni na "siroko". Citizen 9060 se mne budou hodit do paru(melo by dorazit pouzdro ve stejnem provedeni) k temto... A jen pro uplnost... -2x rucicky od Citiznu. Jedny co tikaj trochu rychleji... a jedny Eco-Drive ovsem ne na Solar ani Kineticky. Jde o tu treti dobijeci technologii F910... -ale to uz jsme jinde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 To vypadá na pěkný balíček výběrového zboží. Širokáče Seiko jsou za mně ultrakrasavci. Navíc v původní krabce a s cenovkou. Hmmm. Kalkulajdy Orient – ta jejich jednoduchá keramická destička uvnitř, masivní pouzdro se zvláštním otvíráním, číslice na displeji jen s blikajícími rozdělovníky nahoře – hezký, klasická stará škola, pěkný vintážky Citizeny s termokompenzačním dobíjením – dej vědět, jak šlapou, je to zajímavá technologie. Jo, lidi by si měli dělat radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Bomba maksimalna, jak by řekl Frostie. Nádherný kousky! Leccos bych si vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Bomba maksimalna, jak by řekl Frostie. Nádherný kousky! Leccos bych si vybral.O smaku luksusowem, bardzo pieknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Ty kalkulajdy Orient jsou parádní. Já na ně nějak nemůžu narazit. Hned bych je bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Taky něco přidám. Alba AKA W621ー4A00, úplně nové vč. originálního pásku, ještě s visačkou a modrou fólií na pásku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Ty Orient s kalkulačkou jsou poměrně kvalitní, já je mám jen v mnohem horším stavu. A koukam, že fotku jedinou. Až budu zase fotit ze sbírky, tak je nafotím pořádně. Vyráběly se, resp. v jednom katalogu je mám, i pod značkou Enicar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Tak ty ledkovy omegy fakt zavidim.Nepotrebujes darovat ledvinu,sel bych do vymeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Ty ale bohužel nejdou. Kdysi šly aspoň, že svítila čísla, ale stálo to na 12:00 a vteřiny 00. Naposled když jsem to před pár lety zkoušel, tak to už nešlo vůbec. Jinak ledvinu funkční zatim pořád mam, sice jednu, ale pořádnou! Podkovovitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 .diky vsem za chvalu, ale taky to mohlo skoncit jinak... jak i urcite hodne z nas poznalo nejednou... V 17. 11. 2021 v 16:07, jendazhor napsal: – dej vědět, jak šlapou, je to zajímavá technologie. -lidi by si měli dělat radost... jj snazil jsem se, ale taky to nemuselo dopadnout...(Thermo slapou pekne, zatim na ruce dobijim, efekt 10s pri ztrate kontaktu ruky funguje a po chvili skoky po 2s jakoze slaba batt. -nyni tedy nonstop na ruce a uvidime zda nebude treba zmena MT621) To pak mrzi nejen financne, ale i kvuli toho, ze treba nefunkcnost je zapricinena pitomym vytecenim. Zvlaste u nekterych peknejsich kousku jako treba viz. vyse -velka skoda. Zde tedy stesti stalo na me strane. Udelam obrazky a dam do kalkulacek... Nyni avizovane srovnani lcd u Orientu... Poprve byly asi zde (jinak i tady)a ted bych mohl modul vratit do toho druheho pouzdra at nejsou dvoje totozne... Opet neni moc info. o manualu nemluve... -snad jen neco malo a video... U budiku lze nastavit den v tydnu, popr. cely tyden... Ty odstiny jsou proste jine, a ten v realu do cervenohneda je citelny hure.... Shodne oznaceni , tahy oba orient, ale kazdy jiny? Alarm + datum. V rezimu datumu spodni levy rusi ikonku vpravo nahore. Nevim co to je, na budik vliv nema a druhy cas taky asi ne? Stopky a "programovani pripominky" Alba AKA W621 - nevis ze kdy jsou? 90/00 ? umi neco navic? a 100m je fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 V 20. 11. 2021 v 16:25, akai napsal: Alba AKA W621 - nevis ze kdy jsou? 90/00 ? umi neco navic? a 100m je fajn... Podle toho, co jsem zjistil, tak jsou z roku 1998. Mají iluminátor, ale ne ten modrozelený. Displej je standardně jako zrcadlo a čísla jsou černá, když se zapne podsvícení, tak svítí číslice červeně. Jinak funkčně celkem standard. Mají stopky, pace, timer, alarm. Takže navíc jen ta funkce PACE. Když se zvolí některá funkce, tak do horního řádku přeskočí čas, což je fajn. Kalendář šel bez problémů nastavit i na rok 2021. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Tak když jedou ty Orienty. Včera mi konečně do sbírky přibyly jedny v moc pěkným stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Jó, tak ty jsou fakt jako mladice. Pěkný soudky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Já tu mám jedny pěkný Orient Q4000, ale s prasklým displejem. Nemáte někdo rezervní, který by mohl postrádat? A nebo naopak nepotřebuje někdo "case" v celkem pěkným stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Darek od zeny Casio ProTrek PRW 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Tak když jedou ty Orienty. Včera mi konečně do sbírky přibyly jedny v moc pěkným stavu.Hergot! Ty teda sou.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Včera dorazily Casio DBC 610. Je ale zajímavý, že na dýnku mají DBC 61, žeby výměna z černých? Stav je ale téměř NOS, tak proč by někdo měnil dýnko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 A jaké mají světlo? Je to žárovička nebo ledka? Ledka by naznačovala skládačku, pak by se nebylo co divit tomu dýnku. Ale v mých očích by to nebyl problém. Mám několik kusů a s ledkou jsou prostě lépe použitelné. Jinak za rannou verzi sklíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se