elde999 Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 @jendazhor super práce! Díky. Článek jsem také četl a pokud jsem dobře pochopil, tak období digitálek pod touto značkou bylo asi velmi krátké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Jak jsem psal zde, ze cekam po Novem roce 0634 verzi co jeste nemam tak uz to dorazilo... A jak vidno tak zasilka oproti predchozim(treba zde) uz velmi umirnena... Aspon tedy jedno foto cerstve po rozbaleni... (snad neva ze nejen hodinky -delal sem "inventuru") Tyhle jsem neodolal ozivit... (-a co ma tohle znamenat nevim...) -mozna nekomu neco pripominaj... Jak budu postupne cistit tak dam i zde... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Nádherný kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna No páni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) Diky, a doplnuju prvni rozbehnute 9012 kde oproti 9011 a 9010 odstranili den v tydnu ale doplnili po namacknuti korunky zobrazeni datumu... Na vicero mistech je uveden rok 1976 no na dynku mam 75↓↓↓ stejne tak u prvnich 9010 uvadeji 1974 a skutecnost 73 treba tyto... A pisou to i jinde a treba Nekdo tomu dal buhuzel jiny ale docela slusny naramek... Uvnitr zadna pohroma, vse ciste a slapou pekne. Batt. nastesti nevytekla a pokud je pravda co jsem na ni objevil 2/90(asi si nejaky hodinar pohral) a je to datum tak asi stesti... 307 EVEREADY Made in USA -parkrat jsem ji uz vytecenou mel... Profouknute vzduchem + 2 treci plochy pouzdra = silikon. Citiznum jsme se trochu venovali uz v minulosti od tohto Gombova prispevku dal... Zobrazeno datum, vteriny bez a s dvojteckou... Letos maj pekne kulate vyroci... Upraveno 15. ledna uživatelem akai -link 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Paradni kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna (upraveno) V 12. 3. 2022 v 10:32, Josef01 napsal: Tak ještě motivační z nové akvizice Kam asi mizí ty fotografie? Upraveno 16. ledna uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Pokracuji : AQ11 [301] + 0634 po kontrole a vycisteni... Jedny seika asi usetreny vetsiho cisteni antoz sem na posledni chvili chytil batt jak zacina "rosit" . Seiko jsou oboje v provedeni 5009 -takze ten pasek jim nekdo dokoupil "na miru" a nenosil, na spone je sice napis ale nejak se mne to nezda. Stejne dam co tam patri mam dojem , ze mam vraky s naramkem... Casio tu uz daval @MartyH 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Ty seika parada,a hnedle dvaktrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 12 hodinami, bleriot11 napsal: Ty seika parada,a hnedle dvaktrat Dik a nebyl to umysl, uz sem mel koupene jedny a objevily se druhe za malo a nemohl jsem je za cenu pod $50 nechat bez prihozu a vony mne zustaly... A at to dokoncim tak takhle dopadly DOT variace i zde uz uvedene Seiko D031 ... Armitron taky nabehly lec lcd neni dokonaly a zkusim si s nimi jeste pohrat vice. A posledni rozchozene ala "Citizen D060" uz sem zde taky nekde kdysi daval... Za 10 jsem opet neodolal a... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se