Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Diky kluci, radost je velka. Premyslel jsem o zlatacich, ale na ty jeste nemam koule. Navic tento model jsem nenasel ve zlate ale s cernym rameckem. Nakonec jsem sel konzervativni cestou a nelituju

tento model se taky ve zlatém looku nedělal a nedělá. Musel bys sáhnout třeba po A158, časem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tento model se taky ve zlatém looku nedělal a nedělá. Musel bys sáhnout třeba po A158, časem

Dela se rose gold B640WC :D Ale jinak souhlas. Tady mi vic i vyhovoval ten modul.

b640rose-01.jpg

Andy sú skvelé aj sám uvažujem už dlhšiu dobu že by som mal niečo podobné kúpiť.... :clap:

Urcite muzu doporucit! Je to fakt sranda za par korun a nadelaji spoustu radosti :)

Odkaz ke komentáři

a v nedeli jsem objednal B640WD. Dnes dorazily a je to naprosta spica!

měl jsem a teď je má T2.

skvělý (ten nejlepší) modul a velmi, velmi povedený vzhled.

škoda, že zrovna tenhle model se nedělá v oceli s minerálem, to by neměly chybu. ten obarvený plast je náchylný na ošoupání.

Odkaz ke komentáři

měl jsem a teď je má T2.

škoda, že zrovna tenhle model se nedělá v oceli s minerálem, to by neměly chybu. ten obarvený plast je náchylný na ošoupání.

Mluvíš mi z duše. Stainless steel case+back, screwback a tvrzený minerál, WR 5 bar a byl bych OWG, spokojenej jak prase. No, bohužel, kluci v marketingu v Japonsku to vidí jinak...

Odkaz ke komentáři

měl jsem a teď je má T2.

Mám je. Jen ten lživej nápis. Holt marketing no....

Odkaz ke komentáři

Dnes se ke mě dostal celkem zajímavý kousek, respektive ho přitáhl kolega do práce. Jsou to digitálky s měřením radiace Polimaster PM1208. Bohužel dlouhou dobu pouze leželi v šuplíku, takže mají vybitou baterku, ale máme v plánu jí nechat vyměnit a snad budou i fungovat po těch letech.

Foto zatím pouze ilustrační, své nahodím, až budou fungovat (doufám, že budou). Každopádně je to zajímavý kousek, hodinky s měřením radiace se jen tak asi nevidí, třeba já jsem do těď vůbec ani nevěděl, že něco takového existuje, i proto doufám, že budou po výměně baterky funkční a budu je moct zkusit.

post-25778-0-54633300-1488357075_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes se ke mě dostal celkem zajímavý kousek, respektive ho přitáhl kolega do práce. Jsou to digitálky s měřením radiace Polimaster PM1208. Bohužel dlouhou dobu pouze leželi v šuplíku, takže mají vybitou baterku, ale máme v plánu jí nechat vyměnit a snad budou i fungovat po těch letech.

Foto zatím pouze ilustrační, své nahodím, až budou fungovat (doufám, že budou). Každopádně je to zajímavý kousek, hodinky s měřením radiace se jen tak asi nevidí, třeba já jsem do těď vůbec ani nevěděl, že něco takového existuje, i proto doufám, že budou po výměně baterky funkční a budu je moct zkusit.

Věřím, že fungovat budou a těším se na malou recenzi s popisem funkcí. Také to vidím poprvé.

Odkaz ke komentáři

Jednu recenzi, od člověka, který je měl i otevřené jsem našel třeba zde: http://xronosclock.com/home/?p=4238 na to jsem narazil, když jsem dohladával přesný model. Bohužel zrovna tam jsem se i dočetl, že dotyčnému po nějakém čase právě to měření radiace přestalo fungovat, takže toho se bojím i u těchto, když jsou několik let staré, ale uvidíme až bude vyměněná baterka, sám doufám, že vše půjde, protože bych to rád vyzkoušel. Každopádně první poznatky, je to fakt masa oceli, nevážil jsem je, ale mají odhadem určitě kolem 200g a třeba na výšku jsou to tak 2 cm, takže na nošení nic moc :)

Odkaz ke komentáři

Jednu recenzi, od člověka, který je měl i otevřené jsem našel třeba zde: http://xronosclock.com/home/?p=4238 na to jsem narazil, když jsem dohladával přesný model. Bohužel zrovna tam jsem se i dočetl, že dotyčnému po nějakém čase právě to měření radiace přestalo fungovat, takže toho se bojím i u těchto, když jsou několik let staré, ale uvidíme až bude vyměněná baterka, sám doufám, že vše půjde, protože bych to rád vyzkoušel. Každopádně první poznatky, je to fakt masa oceli, nevážil jsem je, ale mají odhadem určitě kolem 200g a třeba na výšku jsou to tak 2 cm, takže na nošení nic moc :)

V podstatě takový pracovní nástroj na tahu... :)  Díky moc za odkaz! Ta ruská lampa GL 110 je parádní

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...