Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak dej vědět, takové hodinky patří do dobrých rukou.. A s tím nickem, těžko říci, možná ho měl připravený, takhle rychle, bez plné aktivace podmíněné poštou zaslaným ověřením, přihodit nemohl.

ale mohl...nicméně,možná je to opravdu nový uživatel,kdo je koupil. Rozhodně nechci dotyčného osočovat.......uvidíme,jestli písne??! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto mě bude dlouho mrzet, čekal jsem souboj ve stovkach a ono nějak ne:( Přitom i bez té zajímavé technologie přenosu dat jsou to prima digitálky, navíc továrně na tahu! Timex DATA-LINK model 150 za dvě Kačky:crybaby:

http://aukro.cz/item625578247_hodinky_time..._model_150.html

Připomíná mi to jak jsem koupil Casia na baji za 0,99 usd. Zajímavej pocit. Úplně jako ve filmu Robocop jak tam ten americkej Horst Fuchst vykřikuje: TO SI KOUPÍM ZA DOLAR !

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
HDD? ja sa napriklad snazim pevne disky vobec nerozoberat pokial ich teda planujem este pouzit na nieco ine nez zdroj silneho permanentneho magnetu :)

No však jo, o ty magnety (jsou výborné třeba na vrata, aby držela otevřená :) ) mi jde především. Pche! Nějaká data :tired: , těch mám dost...

Odkaz ke komentáři

btw ak sa tak rad hras s magnetmi z HDD tak je len a len dobre ze si fanusik digitalok. Pateky za pol mega by rozhodne neboli nic pre teba :D

S magnetama si tady začal cali. Ale neboj, vím kam míříš. Hodinky za půl mega bych na ruku opravdu raději nedal. Teda dal, ale rychle je zas sundal :D

Upraveno uživatelem Sakal77
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...