5etter Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Podobné jsem dostal k narozeninám. Podle fotky zkusím dohledat, jestli mi bylo 12 nebo kolik. Akorát to nebyly Casio, ale kopie od Vietnamců...Při první výměně baterky odešel závit pro dýnko a to byl jejich konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Podobné jsem dostal k narozeninám. Podle fotky zkusím dohledat, jestli mi bylo 12 nebo kolik. Akorát to nebyly Casio, ale kopie od Vietnamců...Při první výměně baterky odešel závit pro dýnko a to byl jejich konec.V tom případě je ovšem na řadě pořídit na ebayi nebo jinde tyto kalkulajdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Před dvaceti lety jsem to možná měl jinak, ale dnes už mě kalkulajdy neberou. Mám políčeno na něco jiného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Před dvaceti lety jsem to možná měl jinak, ale dnes už mě kalkulajdy neberou. Mám políčeno na něco jiného... JJ, v pohodě, nebudu rušit tvůj předvýběr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 sice to úplně neodpovídá tématu vlákna, ale dám sem pár fotek ještě k těm B640 a osvětlení...: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 sice to úplně neodpovídá tématu vlákna, ale dám sem pár fotek ještě k těm B640 a osvětlení...: Tak ti pěkně děkuju. I díky tvým fotkám jsem je právě objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Dobre jsi udelal. Ja B640 koupil taky par tydnu zpet a jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Andy, u tebe jsem právě zaregistroval, že tento model existuje. Dva dny poté, co jsem z obálky vybalil A158, které se tak asi stanou předmětem nějakého obchodu... To je fakt magořina. Jdu raději vypnout chronomag a něco dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak ti pěkně děkuju. I díky tvým fotkám jsem je právě objednal. jsem si právě myslel, že stačí už jen lehce popostrčit ten displej je bez debat. škoda, že modul nesedí do dw290, funkčně je identický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Tak to já zyse bych dal přednost illuminátoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Nenasel jsem prislusne vlakno a nove je skoda zakladat. Mam nove Timexy T49851 po rozsviceni indigla hodinky jakoby slabe piskaji. Mate nekdo vysvetleni? Na funkci to nema vliv, ale treba v noci je to neprijemny. Neni to nikterak hlasity, ale kdyz je ticho tak trochu neprijemny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 To je úplně běžný jev to pískání při rozsvícení. Vzpomínám si, jak mě to před lety překvapilo u jedněch mých Casií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Aha diky. Nicemu to vlastne nevadi, takze to nechan tak jak to je. Hodinky jsou prdacky slouzi svemu ucelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Třeba u Casio to podle mých zkušeností dělají jen moduly 1275 a 1572. U Timexů jsem to nepozoroval nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 u mě naopak - indiglo (u všech těch asi pěti timexů) mi pištělo daleko silněji než jakákoli casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Tenhle jev jsem zaznamenal na stolním budíku. U náramkových hodinek asi ještě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 B640 na cestě, A158 na ruce.Dělají mi fakt velkou radost, větší než mnohonásobně dražší kousky. Však taky digitálky Montana a později Casio, to je moje dětství a dospívání, takže je to takový návrat ke kořenům. Leštěnky vs. tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Přesně takhle mají digitálky vypadat. Asi si je taky pořídím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Já myslím, že jich máš dost. A hlavně poctivých svědků zlatého věku digitálek, žádná novovýroba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se