Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 příště půjdu na pivo s tebou se slivovicí v tašce. Parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 To beru.......A to jsem je ještě před chvílí rozebral, protože nefungovalo tlačítko Mode,vypodložit jsem miniaturním plíškem.....a hurá už jsou plně funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak já se tedy chlubím Nádhera! A dělal jsi kontrolu displeje?Já jo a s potěšujícím výsledkem. Všechny segmenty fungujou tak, jak mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 To jsem nedělal ale vypadá že vše funguje a zobrazuje jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak já se tedy chlubím to je fakt skvělá fotka, ty hodinky vypadají jako o několik levelů vejš. vůbec koukám, co z těch často laciných hodinek dokážeš vytáhnout, poklona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Nádhera! A dělal jsi kontrolu displeje?Já jo a s potěšujícím výsledkem. Všechny segmenty fungujou tak, jak mají. IMG_9113.JPG Tohle vidím poprvé. Ja se dá takováhle kontrola displeje vyvolat? Je na to nějaká tlačítková kombinace nebo se musejí hodinky rozebrat? to je fakt skvělá fotka, ty hodinky vypadají jako o několik levelů vejš. vůbec koukám, co z těch často laciných hodinek dokážeš vytáhnout, poklona. Díky. Oni ty hodinky takhle ve skutečnosti opravdu vypadají. Teprve až při vzetí do ruky je jasné, že je lépe nechat je jen v krabičce ve sbírce. Jinak po čase hrozí odlupování té chromové vrstvy z pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tohle vidím poprvé. Ja se dá takováhle kontrola displeje vyvolat? Je na to nějaká tlačítková kombinace nebo se musejí hodinky rozebrat?Vojto, je nutno stisknout všechny tlačítka najednou, nic není nutno rozebírat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Díky. Oni ty hodinky takhle ve skutečnosti opravdu vypadají. Teprve až při vzetí do ruky je jasné, že je lépe nechat je jen v krabičce ve sbírce. Jinak po čase hrozí odlupování té chromové vrstvy z pouzdra. Naopak, jsou to tak pohodlné a lehké hodinky, že by byla škoda je nenosit. Pokud se časem oloupou přes únosnou mez, stanou se z nich hodinky do dílny a k obleku si pořídíš další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Vojto, je nutno stisknout všechny tlačítka najednou, nic není nutno rozebírat... Díky, tohle jsem nevěděl. Naopak, jsou to tak pohodlné a lehké hodinky, že by byla škoda je nenosit. Pokud se časem oloupou přes únosnou mez, stanou se z nich hodinky do dílny a k obleku si pořídíš další Pohodlné jsou maximálně, to je pravda. Laciné taky a modul v nich je vysoce spolehlivý. Jen to pouzdro je mi líto dodrbat, když na pohled vypadá tak pěně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 vy mě snad přesvědčíte, abych ty nějaký retro koupil. přitom mám plnou kabelu a nestíhám nosit.. koukám po A168, které považuju za naprosto nejklasičtější klasiku mezi oblekovkovými digi.chromovaný pouzdro je pořád lepší než nabarvený jako u B640, které se začne otírat dost brzo. chrom vydrží déle a při tom minimálním vytížení které by u mě měly, tomu dávám několik = mnoho let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Počkej počkej - jak jako nabarvený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Počkej počkej - jak jako nabarvený?ty je máš pochromovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Jsem v podstatě na otočku v Praze. A aby se neřeklo, domů si jako památku přivezu tyhle veselé géčka. Barvou ideálka na léto k bazénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Já si jako pracovní pořídil DW 5600e (JDM verze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Parádní, vč. nápisu Fox Fire....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Díky. Mám z nich radost,až je mi líto je rasovat v rachotě. Ale co už, za tím učelem jsem je pořídil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Fox fire...Big up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Dnes jsem dostal krásný dárek k narozeninám. Doufám, že se tady zítra zase neobjeví nějaká fotka krásných levných digitálek, které ještě neznám. Jako tomu bylo nedávno, když jsem si objednal A158 a druhý den jsem objevil Andyho fotku z New Yorku s krásnýma digitálkama na ruce. Tak tohle jsou ony: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Velka gratulace a vitej v klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Gratulace a ať ti hezky slouží. Nepřemýšlel jsi, že to v portfoliu chybí kalkulajdy CA53W? http://www.ebay.com/itm/CASIO-CA-53W-1Z-CLASSIC-CALCULATOR-WATCH-new-/261868808678?hash=item3cf898e9e6:g:joYAAMXQqC9SMogD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se