Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Dnes jsem dostal krásný dárek k narozeninám.

Doufám, že se tady zítra zase neobjeví nějaká fotka krásných levných digitálek, které ještě neznám. Jako tomu bylo nedávno, když jsem si objednal A158 a druhý den jsem objevil Andyho fotku z New Yorku s krásnýma digitálkama na ruce. Tak tohle jsou ony:

attachicon.gifIMG_9998 (1).JPG

Šupa!!! Gratuluju.

Provokatere! Ale na ceste je neco jineho! V NY vcera vecer zacala poradna kvarcova revoluce

Cos to tam v tom Novém Yorku zase vymyslel?:D Hořím zvědavostí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takové jsem dostal kdysi na základnce k narozkám nebo k svátku. Zítra budu u našich, tak podle fotky identifikuju rok. Ale fungovaly jen do první výměny baterky, pak jsem strhl závity na dýnku a byl konec. Nebyly to Casio, ale fejk od Vietnamců, vypadaly úplně stejně.

Kalkulačky mě neberou, ale furt přemýšlím o pestrých nápisech a malinkatém nápisu JAPAN, co mi trochu chybí na A158... :)

Odkaz ke komentáři

Takové jsem dostal kdysi na základnce k narozkám nebo k svátku. Zítra budu u našich, tak podle fotky identifikuju rok. Ale fungovaly jen do první výměny baterky, pak jsem strhl závity na dýnku a byl konec. Nebyly to Casio, ale fejk od Vietnamců, vypadaly úplně stejně.

Tak tady je ta fotka stará přesně 20 let. V březnu 1997 jsem k 13. narozeninám dostal gumového hada, dort ve tvaru ježka a hodinky s kalkulačkou. Sám jsem si je na tržnici vybral. Jestli si to dobře pamatuju, tak stály 150Kč, zatímco melodiovky Montana byly za 100Kč.

Velmi brzy bylo po nich, tak jsem chvíli chodil bez hodinek a k dalším narozeninám nebo na Vánoce jsem dostal své první pořádné hodinky z obchodu - opět digitálky, Casio s WR 100m a illuminátorem. Ty jsem přestal nosit, když se ulomil jazýček na sponě a v hodinářství neměli vhodný tah stejné šířky. Před dvěma lety jsem je po mnoha letech oživil, ale nefungují některé segmenty displeje. Měly stejnou povrchovou úpravu jako B640 a za těch pár let jsem to setřel na bílý plast.

post-33141-0-94089700-1490632456_thumb.jpg

Tady je ještě jedna fotka z roku 1996, na které jsem si vzal masku, abyste mě nepoznali. Mám na ruce digitálky Montana, strejda orienty s růžovým sunburstem. Myslím, že to byly SK divery nebo něco v tom stylu. Kdo ví, kde je jim konec.

post-33141-0-11825900-1490632470_thumb.jpg

No a dnes jsem se zase vrátil na začátek, k digitálkám...

post-33141-0-80159400-1490632515_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pekne vzpominky, dobre fotky. :) Skoda, ze tyhle Casia (B640) nejsou SS, to by byly ultimatni digosky. 

přesně tak, viz můj post o pár stran zpět. Mít SS, screwback a lepší sklíčko, tak je to optimální tool pro OWG

Odkaz ke komentáři

Tak kuciiiii, dneska dorazilo slibovane prekvapko.

1989c6dbbeb25a37157aeb7fd9fb0e54.jpg

Kdyz ma clovek Casio B640 a pohne se o par pismenek v abecede kupredu a o nejakou tu stovku vejs, dostane se k Seiko A904

8e0acbc12fa0d2a12064f0ca6dce8556.jpg

Na techto konkretnich hodinkach je sympaticke, ze dle cisla byly vyrobeny v srpnu 1984, coz je jen chloupek od zari 1984 Jsou v brutalne zachovalem stavu.

27e332480a1210e63c0acbfa6556bb1d.jpg

Pro nastaveni jsem si musel ale vygooglit navod, protoze logika tam je trosku jina nez u Casio. Hodiny a kalendar nejsou problem, zapasil jsem ale s nastavenim 12/24h formatu a vypnutim budiku a zapnutim hodinove signalizace. Dle navodu otazka par vterin.

Na ruce sedi stejne krasne jako Casio:

ffd7f001f5a3db9bb4bf31e46c41fbc7.jpg

A ted mam tedy jedny na den a druhe na noc. Ejchuchu!

884cc20953a62ea417ae786746c72139.jpg

Jo a zapomnel jsem dodat, ze jsou kovove

Edit: Svetylko je spis do poctu. Diky tomu stavu je mam strach dat na ruku... Nechci je znicit kancldajvingem.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

5etter: Taky takhle rád vzpomínám, a proto jsem si tvé povídání s chutí přečetl. 

Andy: Také jsem ti Seika chválil vedle. A tady jsem se dozvěděl, že je to kov. Ani se ti nedivím, že máš strach je onosit. Já bych je měl taky spíš na kochání. Tohle je neskutečná paráda.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...