Frostie Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Tak jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Dnešní NOS přírůstek, Seiko A639-5020 SPORTS 100 ... vodotěsný kousek, ideální na běžné nošení. Jinak jde o náhodný kup na eBay IMG_3718.JPG Už seš s tím trapnej... edit: Jinak teda velká škoda, že se nedostavíš na Seiko sraz. Myslím, že je tady dost lidí, kteří by ti je rádi umatlali. Upraveno 5. května 2017 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Už seš s tím trapnej... edit: Jinak teda velká škoda, že se nedostavíš na Seiko sraz. Myslím, že je tady dost lidí, kteří by ti je rádi umatlali.Dám si tedy chvíli pauzu ... Sraz fakt nedávám, mám toho nějak moc, ale myslím, že bude v létě nějaká hromadná akce s 62MAS reissue a tam bych se asi objevit mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 No, tak to je teda fantastická náhodička. Opět smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) 0138-5000 Kurna jsou v lepsim stavu, nez jsem cekal. Zase mi bude lito je nosit... Upraveno 11. května 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 0138-5000 Kurna jsou v lepsim stavu, nez jsem cekal. Zase mi bude lito je nosit... Gratuluji k parádní akvizici! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 0138-5000 Kurna jsou v lepsim stavu, nez jsem cekal. Zase mi bude lito je nosit... Super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 @Frostie @Jarett Diky kluci! Spona temer bez poskvrny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Hmmm, pán je gurmán! Gratuluji.Tenhle model neznám, to zobrazení data vedle času taky vidím poprvé. To je jako stojící velká vteřinovka u chronografů S tou sponou žádnej strach, do týdne bude ošoupaná jako každá jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 To je mor todleto. Zase takovy krasny kousek, to ma clovek hned chut sam neco koupit. Kde to ma konec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Famózní úlovek, Andy! To datum vedle času se dá určitě přepnout na vteřiny, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Diky, panove! Ano, Siwi, stisknutim horniho tlacitka se prehazuje datum a zobrazeni vterin.Tenhle modul ma stopky, timer, samozrejme cas, datum a svetylko. Co nema, tak je zobrazeni 24h formatu casu, alarm a hodinove pipani. Zaujalo me nastavovani hodinek, protoze logika je celkem dost jina, nez u Casio. Na prave strane jsou tri tlacitka, prostredni slouzi jako Mode. Kdyz chces nastavit cas nebo timer, tak to prostredni tlacitko povytahnes, displej zacne blikat a potom hornim a spodnim tlacitkem nastavujes dle libosti. Pro me zajimavy zpusob, ktery jsem neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Všechno je jednou poprvé. Ještě jsem zvědav na dlouhodobé sledování přesnosti, zda se vejdou do 1 sec denně, či méně nebo více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Priznam se, ze na sledovani presnosti jsem se ted vyprdl, protoze v cervenci se stehuju zpet do CR, takze zase budu soupat casem. Nastavim si zase vsechny pekne 1.8. a budu je sledovat do zmeny casu spolu s dalsima kvarckama.Vecer mrknu doma ale na zbytek casio teamu, co jsem je tak sledoval po ocku, tak jsou pekne rozjety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Jj, v pohodě. Žádný stres, to byla jen taková úvaha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Opět krásný Seiko! Gratuluju a trochu závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 jarett, andy: to jsou pecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Diky panove. Myslim, ze jsem psal u sebe ve vlakne, ze kdyz mam pracovni vypeti, tak mam tendence se odmenovat Duben a kveten jsou vyzivne, tak jsem mel nakupovaci vikend. Jak rikaji kolegove Amici, Stay tuned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Andy, je vidět, že se výrobci digitálek na počátku snažili, aby se jejich ovládání podobalo analogovým hodinkám, na které byli lídé zvyklí. Pěkný úlovek máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Je to pravda, Siwi. To kovove telo a tah pusobi daleko lepe nez ty dnesni plastaky. Fakt to cele vypada kvalitne a hodnotne.Dnes jsem dorazil z prace domu a ve schrance cekal dalsi balicek. Jak uz jsem avizoval pred tim, vikend jsem mel nakupovaci. Jelikoz nemam jeste "full goldy", tak jsem se zameril na tento ulovek: H601-5389 Ana-digi. Dualni cas, stopky, budicek, svetlo. Cifernik je moc pekny. Jsou sice na nich videt vlasecnice, ale aspon je muzu v klidu nosit Teda mohl bych. Pri zkracovani tahu mi praskla stezejka ve spone a samozrejme, ze tu spravnou velikost doma nemam Takhle vypadaji na ruce: Mam z nich radost, i kdyz me stve, ze je nemuzu hned dat na ruku. Ale stezejka se snad nekde v okoli najde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se