tovaryš Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) ...bral jsem to z ebaye ale už to neni aktuální.. http://www.ebay.com/itm/Casio-Ersatzband-Carbon-DW-5030-GW-S5600-GW-6900-DW-6900-DW-6900-G-5600-DW-5600-/301907804686?hash=item464b1b820e:g:IegAAOSwXeJYEAwN ...ale oproti originálu je o dost tužší...ale zas by měl víc vydržet.... Upraveno 20. května 2017 uživatelem tovaryš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Ok, diky i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Udělal jsem pár fotek, ale čistit to, to je za trest! Dvě fotky jsem dělal skoro hodinu na víc nemám čas a ani náladu ... negativ + černý mat to je poděs. Ale jinak jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Díky David za parádní fotky. Ať ti slouží k tvé plné spokojenosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Tak díkes, do parádních fotek to má daleko, relativně se mi líbí ta druhá fotka, ale tak pro ilustraci dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Ale tak je to lepší, než mobilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 CITIZEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Co to je pod nimi za strojovnu, bylo by taky foto? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 JVC RC-656L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Udělal jsem pár fotek, ale čistit to, to je za trest! Dvě fotky jsem dělal skoro hodinu na víc nemám čas a ani náladu ... negativ + černý mat to je poděs. Ale jinak jsou super.Úú, ty jsou boží. Nedávno byly na bazoši, tak jsem nad něma docela uvažoval.. Jinak fotky čupr. Já to znám, taky se s tím vždycky zabavím na "půl" dne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Ana digi temp : fantazie, jak hodinky, tak i rádio! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Díky Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 JVC nádhera, přidám se:Philips a Tempic, hodinky a frekvence mého mládí (druhé foto: 1440kHz - Radio Luxembourg). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Úú, ty jsou boží. Nedávno byly na bazoši, tak jsem nad něma docela uvažoval.. Jinak fotky čupr. Já to znám, taky se s tím vždycky zabavím na "půl" dne.Ty je máš v červené, že? Jinak díky, jsem rád, že se líbí. Dnes ráno jsem dceři vzal její Géčka na fotos, tak přidávám hranáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Udělal jsem pár fotek, ale čistit to, to je za trest! Dvě fotky jsem dělal skoro hodinu na víc nemám čas a ani náladu ... negativ + černý mat to je poděs. Ale jinak jsou super.Fotky vynikající, Dejvide. S tím čištěním plastového bezelu Géček je to fakt za trest. Ať čistíš, jak čistíš, vždycky tam nějaký zrnko prachu zůstane. A na fotce je zatraceně dobře vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Děkuji pane! Jinak máš naprostou pravdu, já mám někde DuPont utěrky, které nezanechají prach, jsou super, ale mám je někde založené a nevím kde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Stačí se častěji s hodinkami koupat, trošku se ta prašnost ztratí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Udělal jsem pár fotek, ale čistit to, to je za trest! Dvě fotky jsem dělal skoro hodinu na víc nemám čas a ani náladu ... negativ + černý mat to je poděs. Ale jinak jsou super. Skvělé fotky, v takovém prostředí jim to fakt sluší, vzpadá to, jakoby byly přesně pro takové účely dělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 (upraveno) Tady člověk pořád čte samej vintidž a lemon fejs a jednoho by zblbli. Takže jsem si pořídil Citizen D160 ve velmi zachovalém stavu.Je to vlastně stejná řada (Citizen Windsurfing), jako D060 co sem vkládal ana digi temp. Co k tomu říct, mají 36mm, přes čudlíky 41mm, minerální sklo, ocelové pouzdro a obousměrně otočnou lunetu. Ale hlavně prďácký světýlka - v různých režimech plní různou funkci, nicméně v režimu času se postupně rozsvěcují a pak zase zhasínají. Tj. co sekundu se rozsvítí zelená, modrá, modrá, červená, červená a pak postupně s vteřinovým krokem se zase ve stejném pořadí zhasínají. To mi na nich přijde asi jako nejvíce originální záležitost. No ale stejně je asi hned šoupnu do inzerce. Je to na mě nějaký malý neboco. Upraveno 23. května 2017 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Pecka! Nene maly. Je to super vintydz, bikolor skoro taky lemonfejs. Nechat, fotit a nechat nas zavidet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se