akai Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Ja vcera oteviral toto... coz prislo z Thailand pres ????? ?????? ??????, ???????? - pres Moskvu poprve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 A bez černého Petra, o to lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 jj jen by mne zajimalo zda pripocitavali k $20 i toto 141 THB (thajský baht) = 3.688 EUR (euro) aby si overili zda nahodou nejsem pres limit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Ja vcera oteviral toto... coz prislo z Thailand pres ????? ?????? ??????, ???????? - pres Moskvu poprve... sw.jpgsw2.jpgTy jsou hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Dneska dorazil malý balíček z Uzbekistánu. Pěkně zabalený, zapečetěný, plno celních serepetiček. Mě na tom nejvíc fascinuje ta pečeť, to je jako za císaře pána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Aha, tudy na to, Filo. Máš to moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokolt Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) Po pár týždňoch čakania konečne prišli legendy Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Upraveno 8. června 2017 uživatelem Prokolt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Paráda a ať ti hezky slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokolt Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Teším sa ako malé decko a návesti sú ďalšie f105w s tými sa bude lepšie svietiť Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Moje druhe ana-digi, tentokrat analogova cast s tzv. mystery hands, podobne jsem mel jako kluk a ty digitalni rucicky se mi proste libi. Je to CASIO AE-91W s modulem 188. Jsou v moc peknem stavu, maji jen par sramu. Ocel, sklo. Mam radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Jj, tak tyhle jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Jsou super, Filo. Taky jsem na ne narazil, ale jen ve spatnem stavu. Uzivej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Hodinky a stav 2x super. Něco takového sehnat je často o náhodě a štěstí. Budou dělat radost dost dlouho. Gratulace;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Člověk se furt pachtí po nějakých pěkných Seiko, aby nakonec zjistil, že nejlepší mix vzhledu, funkcí, příjemnosti obsluhy, stavu a ceny nabízí tento kousek Casio Marlin.Prodejce z Thajska dokonce nastavil přesný středoevropský letní čas. Tak a to by mohla být taková krásná tečka za digitálkovým obdobím, nebo se z toho už zblázním Upraveno 13. června 2017 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Ty jsi nezmar gratulace k dalsimu kousku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tak a to by mohla být taková krásná tečka za digitálkovým obdobím, nebo se z toho už zblázním Digitálkové období nikdy nekončí! Moc pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Člověk se furt pachtí po nějakých pěkných Seiko, aby nakonec zjistil, že nejlepší mix vzhledu, funkcí, příjemnosti obsluhy, stavu a ceny nabízí tento kousek Casio Marlin.Prodejce z Thajska dokonce nastavil přesný středoevropský letní čas. Tak a to by mohla být taková krásná tečka za digitálkovým obdobím, nebo se z toho už zblázním IMG_0312a.jpgNechápu, co a proč chceš ukončovat... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tak ono když za pět měsíců nakoupíš šestery digitálky a to ještě nemluvím o dalších dvou mechanikách, to už je nejvyšší čas se nad sebou trochu zamyslet...Doteď jsem nechápal, jak se někomu může nedařit přestat kouřit. Teď už to pomalu začínám chápat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tak to máš ještě malý týdenní průměr... Jsou tu borci, co koupí šestery hodinky za dva dny... :_) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Hezký Marliny! Já mám na cestě čtvrtý digitálky za měsíc, tak si taky říkám, že musím brzdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se