Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Tomu říkám paráda. A navíc i designově velice hezké...kdyby dneska náhodou někdo udělal mluvící hodinky, musely by vypadat jako hrouda spečenýho plastu...ale tyhle vypadají i elegantně a na úrovni. Prostě paráda :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty hodinky pro slepce jsou super...

Jak tam vidim ty spousty direk v "repracku", tak mne napadla jeste jedna ficura, ze by se z tech direk po stisknuti "vysunul cas" (vyjely by z otvurků výstupky) ve forme slepeckeho pisma ;-).

Odkaz ke komentáři

Hehe a pritom takova blbost. :) Diky chlapci. Vyrabely se od roku 1984 az do devadesatych let (asi), ale konkretne tenhle kousek nevim, jsem hledal takovou tu stranku, kde se da podle vyrovniho cisla zjistit rok vyroby, ale nedoklikal jsem se, nenasel jsem to.

vyzera to na 1991.

http://www.watchsleuth.com/seikodatefinder/?mvmt=A965&case=4000&serial=101987

http://www.watchsleuth.com/seikodatefinder/?show=all

Odkaz ke komentáři

Filo, ty blaho, tak to je hodne velka pecka

Inak su fakt ze paradne!

Diky!

Tak jsem zkusil overit informace od kdy do kdy a prohledal dostupne katalogy. Informace, ze se vyrabely od roku 1984 je s nejvetsi pravdepodobnosti mylna, v katalogu z roku 1984 ani 1985 jsem je nenasel. Pak mam katalog az z roku 1990 a tam jsou, takze by mohla souhlasit informacce, ze se vyrabely od roku 1989

post-3194-0-20749500-1502871308_thumb.jpg

V dalsim dostupném katalogu z roku 1998 uz zase nejsou. Takze konec vyroby je zatim neznamy, ale potvrzuje se rok vyroby tohoto konkretniho kousku a sice 1991. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Škoda, že nemám skoro představu, kolik to bylo peněz...ale asi pro nás dost...

Líbí se mi na nich ten mini displej v kontrastu s tím, že je to pro nevidomé...na tom je vidět, že v určité chvíli už je jedno, jak jsou ty čísla vlastně velký :-))

...já sice vidím dobře, zato špatně slyším, takže je mi jakékoli pípání nebo budíky u hodinek naprosto k ničemu..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...