Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tomu říkám paráda. A navíc i designově velice hezké...kdyby dneska náhodou někdo udělal mluvící hodinky, musely by vypadat jako hrouda spečenýho plastu...ale tyhle vypadají i elegantně a na úrovni. Prostě paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Ty hodinky pro slepce jsou super...Jak tam vidim ty spousty direk v "repracku", tak mne napadla jeste jedna ficura, ze by se z tech direk po stisknuti "vysunul cas" (vyjely by z otvurků výstupky) ve forme slepeckeho pisma ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Pochválit ti je musím i zde, Filo. Je to kapitální úlovek. Xenomorfus: Dobrý nápad. Ale při jejich rozměru by se tam ten údaj v braillu bohužel nevešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dekuju vsem, jsem rad, ze se libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Moc ti toho nezůstalo teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Je to tak. Uz jen ty hodinky a me idealy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Hehe a pritom takova blbost. Diky chlapci. Vyrabely se od roku 1984 az do devadesatych let (asi), ale konkretne tenhle kousek nevim, jsem hledal takovou tu stranku, kde se da podle vyrovniho cisla zjistit rok vyroby, ale nedoklikal jsem se, nenasel jsem to.vyzera to na 1991. http://www.watchsleuth.com/seikodatefinder/?mvmt=A965&case=4000&serial=101987 http://www.watchsleuth.com/seikodatefinder/?show=all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Filo, ty blaho, tak to je hodne velka pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Dik za odkaz! A podle toho druheho odkazu to vypada, ze se vyrabely az od roku 1989, ukonceni vyroby tam neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Inak su fakt ze paradne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Filo, ty blaho, tak to je hodne velka pecka Inak su fakt ze paradne!Diky! Tak jsem zkusil overit informace od kdy do kdy a prohledal dostupne katalogy. Informace, ze se vyrabely od roku 1984 je s nejvetsi pravdepodobnosti mylna, v katalogu z roku 1984 ani 1985 jsem je nenasel. Pak mam katalog az z roku 1990 a tam jsou, takze by mohla souhlasit informacce, ze se vyrabely od roku 1989. V dalsim dostupném katalogu z roku 1998 uz zase nejsou. Takze konec vyroby je zatim neznamy, ale potvrzuje se rok vyroby tohoto konkretniho kousku a sice 1991. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Hmmm...ale protoze jsem je ted nenasel ani v katalogu z roku 1991, tak kdo vi, jak to vsechno je. Prdim na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Filo, dalo by se někde zjistit, kolik cca bylo 11000 jenů? Nebylo to k USD cca 1:100? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 sorry ze vam do toho kecam, ale asi tak priblizne, podla naseho JP kolegu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) Pokud se da verit tehle strance, tak to v roce 1990 kolisalo od 125 - 160 Yenu za Dolar. https://www.poundsterlinglive.com/bank-of-england-spot/historical-spot-exchange-rates/usd/USD-to-JPY-1990 Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Pěknej kousek Filo! Sice to s hodinkama už nemá moc společnýho, ale o to víc jsou zajímavý...ještě dokup bondovský TV watch a budeš to mít i s obrazem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Koukal jsem do katalogů a našel jsem je ve dvou v roce 1992 a stály 199,- DM. Zkusil bych se obrátit na Casiotrona, jestli by se mu nepodařilo je najít v katalozích. Dle mého stály 299 DM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Koukal jsem do katalogů a našel jsem je ve dvou v roce 1992 a stály 199,- DM.Díky moc za doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Škoda, že nemám skoro představu, kolik to bylo peněz...ale asi pro nás dost... Líbí se mi na nich ten mini displej v kontrastu s tím, že je to pro nevidomé...na tom je vidět, že v určité chvíli už je jedno, jak jsou ty čísla vlastně velký :-)) ...já sice vidím dobře, zato špatně slyším, takže je mi jakékoli pípání nebo budíky u hodinek naprosto k ničemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Škoda, že nemám skoro představu, kolik to bylo peněz...ale asi pro nás dost...200 mařen bylo 3.500 porevolučních Kč, cirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se