gaPPak Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Pro drahou polovičku, když bude ten den matek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Určitě z nich bude mít radost. Vypadají moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Včera dorazily a dneska jsem do nich dal nové baterie: ODYSSEY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Další skvost tady. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Pěkné. Takové se mi líbí. Jak mohou být staré?Přesně nevím, prodejce také nevěděl. Ale odhaduju druhou polovinu sedmdesátek plus mínus dvěstě let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Já bych to po prohlídce odhadoval na 1977 - 1978. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Pro drahou polovičku, když bude ten den matek.Pôvodne som si ich kupoval pre seba. keď ich zbadala polovička, už sa mi na ruku nedostali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Při rozmýšlení nad tím, jaký kousek v mé skromné sbírce chybí, jsem dospěl k názoru, že potřebuju "kovové" digitálky na tahu za pár peněz. F91 už mám v plastovém provedení a tak jsem upustil i od různých "kovových" variant. Zrak spočinul a zájem se upnul na levné Casio B640. První dojmy jsou velice pozitivní. Povedený modul, pouzdro evokující 70. léta, lehké, levné s pěkným osvětlěním a ovládáním. Zatím nahodím jen jedno rychlofoto. Lepší fotky a poznatky budou čase následovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Vybral sis dobře. Perfektní modul s timerem a aktuálním časem při spuštěných stopkách, pěkné podsvícení dvěma diodami, příjemně se nosí. Těším se, až je nafotíš tak, jak je neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Jo, jo velmi dobrá volba... Ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Už jsem ti je pochválil jinde, tak chválím i tady hlavně barvu pouzdra a náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Chlapiska diky. Zatim nebyl cas na ne zamerit zrcadlo ale snad se o vikendu najde a sepisu i nejake prvni dojmy. Za me zatim cajk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Něco málo jsem dnes k novému přírůstku nafotil. Žel měl jsem jen asi 20 minut, tak více fotek časem. Každopádně hodinky jsou parádní. Retro a retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Nezklamals. Kdybych už je neměl, tak bych si je po shlédnutí těchhle fotek objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Parádní, díky za snahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Máš k tomu i KITTa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 tieto smart watches ma vobec nezaujimaju, tym nejak nechcem dehonestovat hrdych majitelov, je to len moj pohlad na vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Jak jsem uvedl + zde ... -tak nyni dorazily a jelikoz neprekrocily; tu jejich pomyslnou zdanovaci sumu tak jen za asistenci cleni poste 103Kc...Puvodne jsem si myslel, ze se jedna o temer totozne(750/760) modely, ale ted se na to divam trochu jinak. Podsvit je prekvapive silnejsi...Rozdil neni jen ve stopkach a trochu odlisnem fontu, ale treba i Timer je uplne odlisny, - World se nezobrazuje soucasne... atd.Logika ovladani se celkem pochopit da i kdyz nekde na zahranicnich forech uvadeli neco jako, ze bez navodu ani ranu...No fakt je, ze ty stopky jsou narocnejsi, a proto jsem si s predstihem udelal podle orig. manualu cz preklad -davam ho sem i s orig...Povrch je jakoby glazura takze asi nejake lakovani.Pripada mi, ze barvou reminku se snazili -a to celkem dost verne napodobit okoli LCD - tedy solarni clanky. Takova jakoby tmave hneda svihnuta do fialovocerne ?-)Ohebny - poddajny a tvarny je pekne. Napis Seiko - pismena pekne plasticky vystupuji nad uroven, skoda, ze uz...Zaroven jakoby v rozporu s timto je pro mne vzpurny -je ale fakt ze gumu u zadnych jinych nez 5610(a i tomu bude asi brzy konec) nenosim.Tot tak asi v rychlosti vse co mne zatim napada, kdyz tak...No a foto uz u mne asi na mobilu lepsi nebude... taakze: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se