akai Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Vyborne jsou. A nejvic se mne na nich libi, ze maj "otaceci zada" ten systemo mam nejradeji .Jinak jsou jeste zde...Pokud by nekomu chybelo tesneni tak si vemte sadu a mate vystarano...Asi zbytecna rada ale nekde ve vedlejsim vlakne nekomu chybelo a resil to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Co jsou to otáčecí záda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Co jsou to otáčecí záda?co třeba screwback? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Že by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Jedná se v podstatě o Casiotron CS-52, modul 56. No to záleží na úhlu pohledu. Já bych spíš řekl, že na těch Casiích je napsáno Junghans. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Jo a ještě jsem si vzpomněl - na začátku 90. let jsem v jednom zapadlém hodinářství v Regensburgu koupil / sehnal N.O.S. Casio M-621 a QS-38 (což je to stejné, akorát už ne v oceli a bez screw back) a ty Junghans tam měli za 300,- DM, když ty QS-38 stály 169,- DM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Díky za perfektní doplnění info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Ještě jeden postřeh:Včera po vyčištění se takle hvězdička přihlásila o pozornost. Bez nějakého zvláštního nasvícení. Skoro jako hologram. Pravda sice jen z jednoho úhlu, ale přece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Já se pochlubím i tady v tomto skvělém vlákně. Dnes přišly a jsou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Já se pochlubím i tady v tomto skvělém vlákně. Dnes přišly a jsou skvělé. Tak ty jsou! Konečně digitálky na které uvidím!Nějaká cesta k nim? Typ / model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Gratuluji, a mohu jen potvrdit jsou skvele...A mam na tebe otazku: v manualu je psano, ze refresh probiha co deset minut, mne se "stranka" obnovi co minutu. Jak u tebe?Klidne PM at to tu zbytecne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Seiko SBPA003. Ale mám pocit, že shánění bude velmi těžká záležitost. Já včera "odpanil" tento NOS stav a podle mě jich už moc k dostání nebude. Jde o digi s e-ink displejem. Kolega je tady postoval o dvě stránky dřív v limitované edici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Gratuluji, a mohu jen potvrdit jsou skvele...A mam na tebe otazku: v manualu je psano, ze refresh probiha co deset minut, mne se "stranka" obnovi co minutu. Jak u tebe?Klidne PM at to tu zbytecne... 11.jpg No já ti nevím. Kdyby probíhal refresh každých 10 minut, tak by bylo zobrazování času dost nepřesné. Chápeme se správně doufám? Takže se mi displej opravdu přepisuje každou minutou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Taky gratuluju. Vypadají fakt dobře. Zbývá si jen povzdechnout, proč se něco takového prostě běžně neprodává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 ... by bylo zobrazování času dost nepřesné. Chápeme se správně doufám? Takže se mi displej opravdu přepisuje každou minutou. Diky za info. No ja si dle navodu myslel ze co 10min......(ale je pravda, ze presny preklad neumim)...... Jsem mel za to, ze se ma dit to co u vterin a jednou za 10min negativ/pozitiv, tzn, ze k prekresleni vseho dojde az kazdou 20, 30, 40... ,ze by se proste jednotky minut menily stejne jako vteriny - kdyz si v rezimu vterin po zmacknuti leveho horniho...Presnosti zobrazeni by se to nedotklo. :siwi > Ta nedostupnost mne taky vadi... - nejdostupneji sem sehnal tady, obcas zajimave ceny i kolem $200 a mene.Tu na foru jsem uz buyee videl... takze uplne nezname to zde neni. (ebay taky, ale malo a za moc...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Díky za užitečný tip. Ty druhé v pořadí jsem našel právě i na Ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Jak jsem uvedl zde , pridam par prvnich rychlofotek noveho prirustku...DW-2000 a Lin-155... Naramek bohuzel neni original, chtelo by to takovej... nebo aspon podobny Casio 20mm ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Moc pěkná souprava... DW 2000 jsou zajímavá Casia. Řekl bych že tvarem pouzdra jsou spíše takové k Seiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 .... někdo již leštil a ještě je výsledek "zvlněný "..leštil to zřejmě jen silou a kotoučem na nějaké vrtačce. To je ale jen moje domněnka ....Vypada, ze je to presne jak pises. Nastesti je to znat jen pod urcitym uhlem a zdrojem svetla ve vzajemne vhodne kombinaci... No nebudu dal resit.Diky za lestici postup a oceneni. A ano, velice evokuji styl Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 tak zlatý teroristický dnes dorazily ze Singapůru a sbírka se opět rozrostla:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se