Frostie Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Výborně a měls je doma i docela rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Do sbírky potřebuješ ještě zelený model:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Frostie: čekal jsem DHL (ze Singapuru Tracking a až do Frankfurtu jsem to sledoval na DHL stránkách), dnes jsem volal na DHL, kde mi řekli, že nic nemají, nakonec jsem je dnes vyzvedl na České poště kde byly 2 dny (ve schránce žádné upozornění), nechápu, ale konec šťasný Olin.uj: zelený jsem chtěl koupit tady na foru od kojotiska, ale nakonec jsem se na to vykašlal, možná je objednám ze Singapuru taky, uvidíme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Dorazily dalsi r.78/79 ? Stale se nejak nemuzu rozhodnout jestli se mne libi nebo ne...Maji 20mm tah kterej by se hodil k tem DW2000, ale je mi lito je o nej pripravit.Nevim jak to delaj, ale na ruce nejsou citi, stale se divam jestli tam jsou. Maji 50g stejne(+2g) jako ty titanove 668 viz. predchozi odkaz a ze by to bylo hmotnosti bych nerekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 No, mně se teda líběj moc. Oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 parádní casiotrony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Tenhle model bych bral. Jen jsou docela cenově mimo moje představy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Diky panove, tak vono se mne asi libej, jen mne opticky trochu vadi ten celkovy koncept, /pomer, rozlozeni/ sklo vs. ocel.A citim v tomto takove rozporuplne pocity -no, ale tim mne zaroven i pritahuji.RE: s prihlednutim k historii jsou fajn. t2:... Cena - prumer na tyto troje zde naposledy uvedene dela necelych 90 $...(tak nevim malo? moc?)Prumer trochu snizuji(za $51) dnez dorazivsi GMW-60 [(tak mne napadlo, ze na slunce jich mam moc, a na mesic ani jedny:) + t2 inspirace..] ... aspon foto prodejce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 (upraveno) Koukam, že je často označují jako Casiotron, ale je to Casio. Je to QS-14, pokud by měly být Casiotron, tak by i podle označení musely být CS-14. Upraveno 25. srpna 2018 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 akai: Casio qs-14 .. Jsou parádní a zajímavý.. Taky bych je mohl mít ve sbírce. Co je tam za modul.. 52?? Trochu mi to připomíná rozvržením i sklíčkem Casio 60 qs-20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Podle toho ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 t2:... Cena - prumer na tyto troje zde naposledy uvedene dela necelych 90 $...(tak nevim malo? moc?)Když je vidím tak stojí vždycky raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 (upraveno) Tak dneska jsem si přinesl domů další přírůstek do sbírky. Jubilejní moje třicátý géčka. Limitka k 35. narozeninám géček. DW 5735D-1BER Kupoval jsem je u Helveti a s přístupem jsem spokojenej, doporučiji. Pro členy Chronomagu mají 5 procent slevu. Povrchová úprava těla hodinek je jako u GW 5000 černé DLC ale dýnko je zlaté.Pěkný je očko na pásek, ale tady bych viděl velikou obavu při nošení aby se to nepoškrábalo:Podklad displaye má takovou jemnou strukturu. To mobilem nevyfotím tak foto z netu:Cena: Upraveno 4. září 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Minulý týden jsem se o nich bavili a ty už je máš doma Gratuluji k jubileu.Jak na živo hodnotíš ten displej? Je to pěkný, nebo kýč? Má to třeba lepší čitelnost z úhlu než normální provedení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Jsou zajímavý. Líbí se mi čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Taky gratulace.. I mě se moc líbí.. I mě by zajímala čitelnost displeje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 tak sis udělal radost, jsou fakt parádní. taky gratuluju. takovýhle digi mi dávaj smysl, stará škola s nej modulem, v kovu...luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Nadherne limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se