Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ještě se pochlubím zde, protože mám velkou radost.. Koupeny dnes v jednom hodinařství po několikerých slevách.. Protože nešly "vybitá baterie".. provedena výměna i tlaková a dva roky záruka.. Lehké, Titanové se šroubovacím dýnkem.. Casio MR-G 200T ..taková koupě se už moc v dnešní době nenaskytné v našem hodinářství..

post-61203-0-82252000-1537470751_thumb.jpg

post-61203-0-13268100-1537470795_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bezva kup, gratuluji.

No a ja se taky neudrzel, navnadil mne(dekuji pekne) t2 tady v kontextu s Lin-155 , a kdyz sem na ne nahodou narazil pred par dny na ebay, bylo do konce aukce 5min  a takto??? se povedlo...(cca.1300 - asi ok ?)  //jedny i zde s post free//  ... a jinak o nich... 

Zatim putujou ve statech do mista urceni a snad v pulce rijna pocestujou clooklikou teprve k nam. Takze jak moc jsou fajn si osaham az tak koncem listopadu pocitam. No tesim se no...

post-46138-0-97804200-1537487679_thumb.png

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Diky, no obcas se postesti.

Ty trojtlacitkove je fakt nahoda, ze se zrovna objevily, dokonce u nich byly jeste jedny...R19 ???(bohuzel u posledni pozice 2segmenty obcas nesepnou)

Semtam se QSxx ukazou ted treba..., jen by potrebovaly sklicko -a i to spravne se objevuje , -taky mozna cesta k nim... inak  za moc...

Jak je videt na nahl.foto dorazily samozrejme bez tahu, R19 dostaly neco ze "zasob" a QS si jej ukradly od A155W, vic by sedel od B816, ale nechtelo se mi 1-1,5mm pilovat...

-vysledek pro mne zatim postacujici. A mam radost, ze plastove za par Kc takto pekne poslouzily...

post-46138-0-61168900-1538800397_thumb.png

post-46138-0-55804600-1538800991_thumb.jpg 

.

.

Ze bych ted potreboval 55QS  ? ...+komu se libi vic inf.fot.

Odkaz ke komentáři

Jj, mam je.

Psal jsem prispevek a jak jsem pridaval odkazy tak to na mne vykoukla a samozrejme hned vzal... ted budu pouzdro/sklicko shanet ja...

edit-doplneni: je sance,  ze by se ty segmenty vzpamatovaly po rozebrani a vycisteni?, a jak je to narocne u techto R19? moduly casiotronu jsem jeste nerozebiral...

Jen jsem zkusil trochu pritlacit na sklo kde kontaktuje "zebru" a bohuzel nic.

Upraveno uživatelem akai
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...