ggrand Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 V čitelnosti displeje v této kategorii hraje prim Timex. Škoda no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Jak na živo hodnotíš ten displej? Je to pěkný, nebo kýč? Našel jsem fotku toho displaye která se tak nějak blíží realitě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 To vypadá úplně jinak, než jak to vyznívá z ostatních fotek. Zajímavé, to určitě, ale praktické asi moc ne.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Projekt GW-5750 jsem prozatím odložil na neurčito a zainvestoval do nesmrtelné klasiky F-91W v luxusním kabátu. Stejná radost za 1/9 ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Pekna klasika, nech robia radost z nosenia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Máš recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Ještě se pochlubím zde, protože mám velkou radost.. Koupeny dnes v jednom hodinařství po několikerých slevách.. Protože nešly "vybitá baterie".. provedena výměna i tlaková a dva roky záruka.. Lehké, Titanové se šroubovacím dýnkem.. Casio MR-G 200T ..taková koupě se už moc v dnešní době nenaskytné v našem hodinářství.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Absolutní paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Bezva kup, gratuluji.No a ja se taky neudrzel, navnadil mne(dekuji pekne) t2 tady v kontextu s Lin-155 , a kdyz sem na ne nahodou narazil pred par dny na ebay, bylo do konce aukce 5min a takto??? se povedlo...(cca.1300 - asi ok ?) //jedny i zde s post free// ... a jinak o nich... Zatim putujou ve statech do mista urceni a snad v pulce rijna pocestujou clooklikou teprve k nam. Takze jak moc jsou fajn si osaham az tak koncem listopadu pocitam. No tesim se no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Dík za pochvalu.. Věřím, že se po našich hodinářstvích ještě něco zajímavého ze starších ročníků najde. Takto jsem koupil PRT 40, Twincepty 68, F-V2 a další. ..Vše již ve slevách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Na UK bayi jsem objevil 50QS, sourozence od techto 52QS, byly za slusmou cenu tak jsem je dal dohromady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 No? Máš věru čím se chlubit. Gratuluju. Jsou nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Diky, no obcas se postesti.Ty trojtlacitkove je fakt nahoda, ze se zrovna objevily, dokonce u nich byly jeste jedny...R19 ???(bohuzel u posledni pozice 2segmenty obcas nesepnou)Semtam se QSxx ukazou ted treba..., jen by potrebovaly sklicko -a i to spravne se objevuje , -taky mozna cesta k nim... inak za moc...Jak je videt na nahl.foto dorazily samozrejme bez tahu, R19 dostaly neco ze "zasob" a QS si jej ukradly od A155W, vic by sedel od B816, ale nechtelo se mi 1-1,5mm pilovat...-vysledek pro mne zatim postacujici. A mam radost, ze plastove za par Kc takto pekne poslouzily... ..Ze bych ted potreboval 55QS ? ...+komu se libi vic inf.fot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 QS-24, modul 55 teď zrovna někdo koupil na ebay ze Řecka s rozbitým sklíčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Jj, mam je.Psal jsem prispevek a jak jsem pridaval odkazy tak to na mne vykoukla a samozrejme hned vzal... ted budu pouzdro/sklicko shanet ja... edit-doplneni: je sance, ze by se ty segmenty vzpamatovaly po rozebrani a vycisteni?, a jak je to narocne u techto R19? moduly casiotronu jsem jeste nerozebiral...Jen jsem zkusil trochu pritlacit na sklo kde kontaktuje "zebru" a bohuzel nic. Upraveno 6. října 2018 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Těžko říct, někdy je to displejem a někdy deskou modulu. Chce to mít ještě jeden dobrý modul a tyhle dvě věci prohodit a hned zjistíš, čím to bylo. Já mám v tomhle směru všechny moduly QW-15 (to je ten tvuj) v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Konstrukce těch modulů je jednoduchá, je to jen na šroubcích, v tomhle je Casio super. Oproti tehdejším Seiko nebo Citizen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Na Buyee jsem bral toto pro LCD do jinych Ricoh, a pripada mi, ze je tam shodou okolnosti to co potrebuji... nebo se pletu? ...a diky za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Jo jo, to jsou R-11 a mají taky modul QW-15, dokonce i stejnou verzi displeje (tedy s čárkami nahoře a ne čísílky jako to je u R-15). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 A jak se na tom Buyee lze zaregistrovat a jak to ovládat, když je to skoro všechno v těch japonských klikyhákách? A jak se tam dá platit? Doteď jsem to Buyee nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se