Waya03 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Dá se to přepnout na English. Jednotlivé položky pak nutno vyhledávat nejčastěji dle čísla strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 To jo, to mam přepnutý, ale stejně je toho víc v klikyhákách než angličtině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 super tak sem zvedav - snad se jedny povedou... dokonce mozna uplatnim i ty treti na nahr.dily k temto... bylo-li by treba... a to jsem vzal jen pro lcd ricoh -taky nahoda. moc diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Aha, co jsem psal tak mi konverz utekla...Platba pres paypal takze klid, chrom s doplnkem trans. mne to preklada celkem do pochopitelna -a jo byvaj tam pekne veci. Bohuzel Japonsko a nasledne pravidelne celnici.A vyhledavam i pres google trans klicove slova do japan nasledne vlozim a najde... nebo projizdet jednotlive kategorie dle zajmu(Accessories & Watches ? Luxury Wristwatches ? Japanese Ka(?) Line ? Casio ? Other) a filtrovat treba cenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 akai: edit-doplneni: je sance, ze by se ty segmenty vzpamatovaly po rozebrani a vycisteni?, a jak je to narocne u techto R19? moduly casiotronu jsem jeste nerozebiral... Jen jsem zkusil trochu pritlacit na sklo kde kontaktuje "zebru" a bohuzel nic Pokud je oxidace mezi displejem, gumičkou a tišťákem desky.. Nemá cenu tlačit na displej. Jediná cesta je rozebrat a vše pěkně očistit. Kontakty desky někdy potřebují hodně, hodně šetrně přebrousit a opět očistit lihem. Líh použít i na gumičky ale vždy hodně šetrné..platí to pro všechny popisované součásti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Oranžová monstra dnes vystřídala tahle novinka - Casio AE-1000. Světové časy, tedy hlavní téma těchto hodinek, sice nevyužiju, ale prostě se mi líbily. Barevně jsem nijak neexperimentoval a držel se osvědčeného schématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Oni se dají objednat s oranžovým silikonem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Mimo jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Výborně. Ani jsem netušil, že je tolik variant. Já jsem svého času uvažoval o hranatých dvanáctistovkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Mimo jiné 18-30-53-casio-ae-1000w-series.jpgDíky. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Ještě jsem si ani nestačil zvyknout na nové AE-1000W a už je tady další přírůstek: AE-2000W. Já se z toho snad zblázním! Jestli to takhle půjde dál, tak se za týden můžete těšit na AE-3000W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Fakt bacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Noo, dvoje téměř stejné hodinky... Ještě, že 3000 neexistují :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Eště mám doma pět stejných primek, a to jsem teď troje prodal. Na Chocholouška, no...Casia jsem objednával skoro zároveň s tím, že si jedny nechám a druhý hned otočím. Ale bude to asi těžké rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Jj, takových je nás tu víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Byt tebou jsem zatim naprosto v klidu... -zalibil se mi model H601... a asi pred rokem trochu ujel... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Byt tebou jsem zatim naprosto v klidu... -zalibil se mi model H601... a asi pred rokem trochu ujel...H601xX.jpgSlušná zbierka, vyzerá to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 V dětství to byl můj vlhký sen a i když to není bůhví co tak z nich mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Moc pěkný kousek. I já měl tu "čest" je v minulosti vlastnit.. Ať ti dělají radost.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Jojo, tyhle měl brácha. Ale moc dlouho mu nevydržely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se