Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

super tak sem zvedav - snad se jedny povedou... dokonce mozna uplatnim i ty treti na nahr.dily k temto... bylo-li by treba... a to jsem vzal jen pro lcd ricoh -taky nahoda.

moc diky.

Odesláno

Aha, co jsem psal tak mi konverz utekla...

Platba pres paypal takze klid, chrom s doplnkem trans. mne to preklada celkem do pochopitelna -a jo byvaj tam pekne veci. Bohuzel Japonsko a nasledne pravidelne celnici.

A vyhledavam i pres google trans klicove slova do japan nasledne vlozim a najde... nebo projizdet jednotlive kategorie dle zajmu(Accessories & Watches ? Luxury Wristwatches ? Japanese Ka(?) Line ? Casio ? Other) a filtrovat treba cenou...

Odesláno

akai:

edit-doplneni: je sance, ze by se ty segmenty vzpamatovaly po rozebrani a vycisteni?, a jak je to narocne u techto R19? moduly casiotronu jsem jeste nerozebiral...

Jen jsem zkusil trochu pritlacit na sklo kde kontaktuje "zebru" a bohuzel nic

Pokud je oxidace mezi displejem, gumičkou a tišťákem desky.. Nemá cenu tlačit na displej. Jediná cesta je rozebrat a vše pěkně očistit. Kontakty desky někdy potřebují hodně, hodně šetrně přebrousit a opět očistit lihem. Líh použít i na gumičky ale vždy hodně šetrné..platí to pro všechny popisované součásti..

Odesláno

Oranžová monstra dnes vystřídala tahle novinka - Casio AE-1000. Světové časy, tedy hlavní téma těchto hodinek, sice nevyužiju, ale prostě se mi líbily. Barevně jsem nijak neexperimentoval a držel se osvědčeného schématu.

post-33141-0-07023000-1539014477_thumb.png

Odesláno

Výborně. Ani jsem netušil, že je tolik variant.

Já jsem svého času uvažoval o hranatých dvanáctistovkách.

Odesláno

Ještě jsem si ani nestačil zvyknout na nové AE-1000W a už je tady další přírůstek: AE-2000W. Já se z toho snad zblázním!

post-33141-0-22603400-1539618310_thumb.png

Jestli to takhle půjde dál, tak se za týden můžete těšit na AE-3000W :)

post-33141-0-64613700-1539618366_thumb.png

Odesláno

Byt tebou jsem zatim naprosto v klidu... -zalibil se mi model H601... a asi pred rokem trochu ujel...

post-46138-0-78102200-1539626420_thumb.jpg

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...