Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 4 hodinami, elde999 napsal:

Vím, že tu tyto hodinky má skoro každý, ale mám takovou radost, že vše funguje (přestože jsou dost zbídačené a prodávané jako netestované/nefunkční), že se stejně musím pochlubit :)

Delo, s tou tiskárnou jsem to nevidel jeste, mam jen malou klávesnici...a funkcni? neskutecne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak příběh se SEIKO UC-2000 úspěšně pokračuje. Inspiroval jsem se na stránce https://github.com/azya52/seiko a nakonec se mi podařilo zprovoznit bezchybnou komunikaci mezi hodinkami a PC. Původně to fungovalo jen částečně, upload aplikací končil nutností restartu hodinek, ale nakonec se zadařilo. Investice méně než 300 Kč a možnosti se rapidně rozšířily :)

20230630_065236.jpg

20230630_065243.jpg

Upraveno uživatelem elde999
Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, elde999 napsal:

No hlavně se teď můžu pustit do programování v Basicu bez nutnosti program psát pokaždé znovu. 

Basic! Vzpoměl jsem si na mé pokusy o programování v Basicu na Atari 800XE. To už jsem měl za sebou zkušenosti s PMD 85 a Karlem.

Odkaz ke komentáři

To byly časy... Na školním PMD85 jsem po vyučování v Basicu udělal "vesmírnou střílečku". Samozřejmě s grafikou ve znakovém módu. Pořád jsem dolézal za učitelem předmětu "Výpočetní technika", nebo jak se to tehdy jmenovalo, aby mě k tomu stroji pustil. Vlastně by to na těch Seikách asi šlo taky. Já se picnu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...