t2 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 To by mohlo být až současné, jaký je chod tlačítek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Tlacitka jsou robusni, maji chod cca 1mm a mackaji na plisek co je pridelanej na strojku.Strojek je jinak dost podobnej kesselkam.I ten cinan se rad pochlubi co vyrobil,tady neni nikde ani carka o puvodu.Asi jim v honkongu dosli razitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Vím, že tu tyto hodinky má skoro každý, ale mám takovou radost, že vše funguje (přestože jsou dost zbídačené a prodávané jako netestované/nefunkční), že se stejně musím pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 4 hodinami, elde999 napsal: Vím, že tu tyto hodinky má skoro každý, ale mám takovou radost, že vše funguje (přestože jsou dost zbídačené a prodávané jako netestované/nefunkční), že se stejně musím pochlubit Delo, s tou tiskárnou jsem to nevidel jeste, mam jen malou klávesnici...a funkcni? neskutecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 @elde999 velká frajeřinka! Palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 @elde999tak to je pecka. Výborný by byl popis jak to všechno funguje dohromady a co to všechno děla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 @elde999 s touhle velkou klávesnicí s tiskárnou a plně funkční je velká frajeřina. Moc pěkný! Teď už se jen pustit do programování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 @Rodkopf @Bert @xbraj19 @jendazhor děkuji za pozitivní reakce Asi sepíšu malou slohovku týkající ze samotného zprovoznění, může se třeba někomu někdy hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Paráda. Myslím, že s tímto terminálem to stálo 799,- DM nebo tak nějak. S tou malou klávesnicí to stálo takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 (upraveno) Tak příběh se SEIKO UC-2000 úspěšně pokračuje. Inspiroval jsem se na stránce https://github.com/azya52/seiko a nakonec se mi podařilo zprovoznit bezchybnou komunikaci mezi hodinkami a PC. Původně to fungovalo jen částečně, upload aplikací končil nutností restartu hodinek, ale nakonec se zadařilo. Investice méně než 300 Kč a možnosti se rapidně rozšířily Upraveno 30. června 2023 uživatelem elde999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Teda taky bastlim,ale tohle je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Tyhle nadšence obdivuju. Pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 No hlavně se teď můžu pustit do programování v Basicu bez nutnosti program psát pokaždé znovu. S tímhle mohu uložit obsah paměti hodinek do souboru a kdykoliv znovu nahrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Chápu, že to potěší. Vymazání dat z hodinek při výměně baterie je slabina tohoto modelu, to zas jo. Byl to tehdá holt úplný začátek "novověku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 před 20 hodinami, elde999 napsal: No hlavně se teď můžu pustit do programování v Basicu bez nutnosti program psát pokaždé znovu. Basic! Vzpoměl jsem si na mé pokusy o programování v Basicu na Atari 800XE. To už jsem měl za sebou zkušenosti s PMD 85 a Karlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 To byly časy... Na školním PMD85 jsem po vyučování v Basicu udělal "vesmírnou střílečku". Samozřejmě s grafikou ve znakovém módu. Pořád jsem dolézal za učitelem předmětu "Výpočetní technika", nebo jak se to tehdy jmenovalo, aby mě k tomu stroji pustil. Vlastně by to na těch Seikách asi šlo taky. Já se picnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Tak jsem si zase po dlouhé době udělal radost novými hodinkami... "cruisovky" Casia DW-290. Vždycky se mi líbily a naživo jsou ještě hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Tak odolával jsem 3 roky a nakonec mě to také doběhlo jsem překvapený jak jsou lehoučké a tenoučké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se