Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Já mám ty hodinky taky (G7800B) a mám tam samozřejmě taky Made in Thailand a rozhodně mi to nevadí..mají kvalitní zpracování, perfektně vypadají a mají skvělý funkce a myslím, že nezáleží tolik na tom, kde se vyrábí. Tady si na kvalitu stěžovat rozhodně nemůžu. Klidně na tom můžou být daleko líp než některý Made in Japan, který nemají samy o sobě tak dobře vymyšlenou konstrukci:-). Jsem s nima jen a jen spokojenej..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak dnes mi už prišiel balíček,dostanem ich síce až na vianoce, ale už som ich mal na ruke a testoval. G 7800 1ER sú nádherné, určite najelegantnejšie Géééčka, na deklíku je sice THAILAND ale na spone JAPAN. Prvá vec ktorú som testoval bolo automatické osvetlenie, je to pre mňa novinka a nechápem ako funguje to polohové čidlo - musíš otočiť ruku v z jednej určenej polohy do koncovej aby to fungovalo, nestačí len natočenie k tvári. Pripadá mi že musíš pripažiť a potom rukou presne v stanovenej trajektórii a stanovenou rýchlosťou. Asi som si to predtým veľmi idealizoval. Ale inak sú super, nádherný neopozeraný font písma, veľa nastavení vzhľadu displaya a veľa nastavení dátumu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Jojo, maji dobrý vychytávky..třeba stopky do 100 dní se taky jen tak nevidí a vlastně mají i takovou malou databanku, a taky se dá upravit signalizace celé hodiny, od kolika do kolika budou signalizovat celou..to automatický světlo by mělo být v pohodě, stačí je natočit k sobě a rozsvítí se..to mi připadá, že funguje perfektněPosted Image

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...

Již delší dobu jsem měl nutkání pořídit si nějaké digi na sport a podobné aktivity, při kterých bych si na ruku automaty Longines nevzal a tak jsem začal pokukovat po nějakém kousku od G-Shocků. Do oka mi padly tyto GW-9110-1ER, jelikož jsem je našel na ebayi za rozumnou cenu, tak jsem je koupil a minulý týden mi přistály na stole.

Trochu jsem měl obavy z velikosti (průměr zápěstí mám 17,5cm), po rozbalení a vyzkoušení mé obavy ihned vymizely, na ruce mi sedí jak pr...l na hrnciPosted Image

Musím podotknout, že je to celkem nezvyk, jednak váhový - Longines váží cca 190g a tyto jen 57g takže není téměř poznat, že je mám na ruce a za druhé to, že nemají ručky (posledních 16 let jsem nosil jen analogy, takže trochu problém se rychle zorientovat v číslechPosted Image).

Zde pár rychlých foto:

post-13058-046421400 1298728367.jpg

a jedna se želvičkouPosted Image

post-13058-018577600 1298728370.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Tak se musím taky pochlubit. Dneska jsem narazil v jednom klenotnictví v našem malém městě Týně nad Vltavou na tenhle model. Je to Casio BM-100WJ, modelový rok 1989, první hodinky Casio s tlakoměrem, výškoměrem, hloubkoměrem..za směšných 950,- Kč po slevě, protože je asi měli pěkně dlouho na skladě a neobjevil se nikdo, kdo by je dokázal ocenit, ale ještě na nich byl zezadu štítek s původní cenou 2750,- Kč ..Dnes jsou v podstatě nesehnatelné, jen jeden prodejce je má na E-Bay: http://cgi.ebay.com/CASIO-VINTAGE-WATCH-BM-100WJ-NOS-VERY-RARE-LCD-/190503469522?pt=Wristwatches&hash=item2c5ae441d2#ht_3841wt_1139 ...Prostě paráda, chtějí za ně 305 USD plus doprava..no a já je mám za 950 úplně nové s dvouletou zárukou u nás z kamenného obchůdku v našem skvělém městě:-) ..Ale nosit je nebudu ani náhodou, patří pěkně do sbírky:-) ..Doufám, že to moje chlubení přežijete:-) ..ale jen to svědčí o tom, jaké poklady se pořád ještě dají najít v některých prodejnách..

post-12565-057773400 1300213097.jpg

post-12565-048507900 1300213104.jpg

post-12565-017150900 1300213108.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...