Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Já mám ty hodinky taky (G7800B) a mám tam samozřejmě taky Made in Thailand a rozhodně mi to nevadí..mají kvalitní zpracování, perfektně vypadají a mají skvělý funkce a myslím, že nezáleží tolik na tom, kde se vyrábí. Tady si na kvalitu stěžovat rozhodně nemůžu. Klidně na tom můžou být daleko líp než některý Made in Japan, který nemají samy o sobě tak dobře vymyšlenou konstrukci:-). Jsem s nima jen a jen spokojenej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messer Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Tak dnes mi už prišiel balíček,dostanem ich síce až na vianoce, ale už som ich mal na ruke a testoval. G 7800 1ER sú nádherné, určite najelegantnejšie Géééčka, na deklíku je sice THAILAND ale na spone JAPAN. Prvá vec ktorú som testoval bolo automatické osvetlenie, je to pre mňa novinka a nechápem ako funguje to polohové čidlo - musíš otočiť ruku v z jednej určenej polohy do koncovej aby to fungovalo, nestačí len natočenie k tvári. Pripadá mi že musíš pripažiť a potom rukou presne v stanovenej trajektórii a stanovenou rýchlosťou. Asi som si to predtým veľmi idealizoval. Ale inak sú super, nádherný neopozeraný font písma, veľa nastavení vzhľadu displaya a veľa nastavení dátumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messer Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Veľa nastavení dátumu som samozrejme myslel zobrazení dátumu (mm.dd. alebo dd.mm. alebo dd.deň v týždni). Nemyslel som tých 365 možností nastavenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Jojo, maji dobrý vychytávky..třeba stopky do 100 dní se taky jen tak nevidí a vlastně mají i takovou malou databanku, a taky se dá upravit signalizace celé hodiny, od kolika do kolika budou signalizovat celou..to automatický světlo by mělo být v pohodě, stačí je natočit k sobě a rozsvítí se..to mi připadá, že funguje perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopki Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Už se těším až bude po vánocích. To tady na fóru bude nových fotek. Doufám, že je hned po rozbalení vyfotíš a pochlubíš se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Moje nová kombinace :-D Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem Henatko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Plasťák k plasťáku, to sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 U obou mám zas jistotu že vydrží :-D ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 cerstvy solarni prirustek do digitalniho portfolia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 cerstvy solarni prirustek do digitalniho portfolia pěkný digi, ta modrá tomu hodně přidává. tenhle model teda vidím poprvé. nějaká novinka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 To pouzdro je kovove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 pěkný digi, ta modrá tomu hodně přidává. tenhle model teda vidím poprvé. nějaká novinka? jj je to celkem novy model, W-S210HD. To pouzdro je kovove? hh, jsi druhy clovek co se me na to dneska pta kovove bohuzel neni, je to klasicky casio resin s modrostribrnou upravou. tah je kartacovana ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Tak to je skoda... No jo , to by asi cena byla uplne jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Tak to je skoda... No jo , to by asi cena byla uplne jinde... JJ, cena je diky tomu resinu prizniva. Ale to neva, z metru si fakt skoro kazdy mysli ze jsou kovove Tahle povrchova uprava se casiu celkem povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Tak aby řeč nestála, Timex Ironman Sleek 150-lap. Na běhání a celkově sport snad nej hodinky bez senzorů. Stopky se spouští ťuknutím na displej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Již delší dobu jsem měl nutkání pořídit si nějaké digi na sport a podobné aktivity, při kterých bych si na ruku automaty Longines nevzal a tak jsem začal pokukovat po nějakém kousku od G-Shocků. Do oka mi padly tyto GW-9110-1ER, jelikož jsem je našel na ebayi za rozumnou cenu, tak jsem je koupil a minulý týden mi přistály na stole. Trochu jsem měl obavy z velikosti (průměr zápěstí mám 17,5cm), po rozbalení a vyzkoušení mé obavy ihned vymizely, na ruce mi sedí jak pr...l na hrnci Musím podotknout, že je to celkem nezvyk, jednak váhový - Longines váží cca 190g a tyto jen 57g takže není téměř poznat, že je mám na ruce a za druhé to, že nemají ručky (posledních 16 let jsem nosil jen analogy, takže trochu problém se rychle zorientovat v číslech). Zde pár rychlých foto: a jedna se želvičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 jsou o chlup menší než ty tvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Taky jsem se bál velikosti GA-100, ale byl jsem mile překvapen. A pár nových přírůstků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Tak se musím taky pochlubit. Dneska jsem narazil v jednom klenotnictví v našem malém městě Týně nad Vltavou na tenhle model. Je to Casio BM-100WJ, modelový rok 1989, první hodinky Casio s tlakoměrem, výškoměrem, hloubkoměrem..za směšných 950,- Kč po slevě, protože je asi měli pěkně dlouho na skladě a neobjevil se nikdo, kdo by je dokázal ocenit, ale ještě na nich byl zezadu štítek s původní cenou 2750,- Kč ..Dnes jsou v podstatě nesehnatelné, jen jeden prodejce je má na E-Bay: http://cgi.ebay.com/CASIO-VINTAGE-WATCH-BM-100WJ-NOS-VERY-RARE-LCD-/190503469522?pt=Wristwatches&hash=item2c5ae441d2#ht_3841wt_1139 ...Prostě paráda, chtějí za ně 305 USD plus doprava..no a já je mám za 950 úplně nové s dvouletou zárukou u nás z kamenného obchůdku v našem skvělém městě:-) ..Ale nosit je nebudu ani náhodou, patří pěkně do sbírky:-) ..Doufám, že to moje chlubení přežijete:-) ..ale jen to svědčí o tom, jaké poklady se pořád ještě dají najít v některých prodejnách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Hmmm, a jsou originál japonské. Naprosto chápu tvoji radost. Nenech si ji ničím zkazit. Podařil se ti parádní úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se