Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak jsem se konecne po par dnech dokopal udelat par fotek mych novych digitalek s oznacenim CASIO G-shock GA-100A-9AER...koupil jsem noveho bratricka k mym take skoro novym zachranarskym Mudmanum, protoze jsem proste nemohl odolat te barve, ktera je neco mezi zlutou a oranzovou, ale blize ma ke zlute, jeste jsem je nemel na ruce, ale jsou vetsi nez oranzove Mudmany, zpracovani velmi plasticke rekl bych, ale sedi skvele na ruce a zlute rucicky jsou skvele videt, nejvice se mi libi jejich narizovani...nejdrive digitalne upravime cas a pote se rucky seridi dle toho casu, je to pekny se na to divat...no az budu mit vice postrehu, tak poreferuju...Jinak Casio digi byly pro mne vzdy the best!

Mejte se.

p.s. nebyl jsem si jist, zda-li mohu dat digitalky do standardiho chlubiciho vlakna, jestli mohu, tak poprosim moderatory o presun do toho vlakna...dekuji.

post-10400-077677700 1305210987.jpg

post-10400-022411800 1305211015.jpg

post-10400-032213700 1305211040.jpg

post-10400-055585700 1305211057.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já Ti nevim, digi jsou v módě, fajn, proč ne, ale když máš na motorku, tak si kup i o chlup lepší digi, klidně od Casia, pár peněz navíc a měl bys G shocky, a Basta, raději nebudu nic dodávat, protože se Tě nechci dotknout, nebo Tě shazovat, prostě je to tvoje volba.

Odkaz ke komentáři

Já Ti nevim, digi jsou v módě, fajn, proč ne, ale když máš na motorku, tak si kup i o chlup lepší digi, klidně od Casia, pár peněz navíc a měl bys G shocky, a Basta, raději nebudu nic dodávat, protože se Tě nechci dotknout, nebo Tě shazovat, prostě je to tvoje volba.

:lol2:
Odkaz ke komentáři

Ahoj,

tak jsem po delší době usoudil, že je zapotřebí hodinek pro každodenní život a nástrahy s ním spojené. Volba tak nějak logicky padla na CASIO G-shock, nějakou dobu jsem vybíral na netu a víceméně se rozhodl. V den našeho hokejového boje o krásné třetí místo jsem vyrazil do pár obchodů v Brně s tím, že si nějaké konkrétní tipy ošahám a vyzkouším a následně např. na Ebayi objednám mnou vybraný typ v barevné kombinaci, která se u nás nevyskytuje. Samozřejmě jsem z Brna odjížděl s tímto krasavcem krtkem, kterého přikládám ve fotkách.

Mějte se ;-)

post-5912-006095400 1306008394.jpg

post-5912-094983400 1306008406.jpg

post-5912-047254200 1306008422.jpg

post-5912-053058600 1306008433.jpg

post-5912-041561900 1306008443.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

tak jsem po delší době usoudil, že je zapotřebí hodinek pro každodenní život a nástrahy s ním spojené. Volba tak nějak logicky padla na CASIO G-shock, nějakou dobu jsem vybíral na netu a víceméně se rozhodl. V den našeho hokejového boje o krásné třetí místo jsem vyrazil do pár obchodů v Brně s tím, že si nějaké konkrétní tipy ošahám a vyzkouším a následně např. na Ebayi objednám mnou vybraný typ v barevné kombinaci, která se u nás nevyskytuje. Samozřejmě jsem z Brna odjížděl s tímto krasavcem krtkem, kterého přikládám ve fotkách.

Mějte se ;-)

Gratuluju, krtek nejde nekoupit, je to na daný účel super volba :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

ashok: gratulace a posílám pár obrázků pro inspiraci jak vybočit z řady(díly převzaté z MS verze=řemen,šroubky,kruh kolem displeje+odstanění barvy v nápisech)

Super barevná kombinace, military styl se mi líbí, bohužel jsem byl příliš nedočkavý na to, abych čekal na dopravu někde z tramtáryje. Časem je třeba taky vytuním, čím jsi odstraňoval barvu na nápisech?

Odkaz ke komentáři

Gratuluju, krtek nejde nekoupit, je to na daný účel super volba :smile_anim:

Děkuji, zatím jsem maximálně spokojený vzhledem k tomu jak už dostaly zabrat za ten týden co je mám. Hlavně je super, že oproti kovovým hodinkám v podstatě nic neváží, takže pohodlnost nošení je skvělá a ani nejsou tak masivní jak se jevily na fotkách na webu.

Odkaz ke komentáři

Nj bomba, do těhle jsem se zamiloval na první pohled. Měls někdy obyčejné Mudmany s červenýma tlačítkama? Jde mi o to, jestli tyhle celočerné mají stejně tuhá tlačítka jako klasický Mudman. Měl jsem totiž MS verzi,ta byla taky celočerná,ale tlačítka šly mačkat ještě hůř než u klasických Mudmanů-u klasiky je na tlačítka použitý jiný materiál než okolní,ale u těch MS asi použili to samé co na obal, tak by mě jenom tak ze sportu zajímalo, jak je to tady,když se za tuhle verzi připlácí majlant.

Odkaz ke komentáři

jiný Mudmany jsem neměl a ani nemám,takže nemůžu moc posoudit,ale když to srovnám s GA-100-1A1 které taky mám tak ty tlačítka jdou o poznání více ztuha,ale jak jsem psal toto moc neřeším jelikož tlačítka nějak moc nepoužívám :whistle:

co se týče ceny je samo vyšší,ale je to dáno solarem a radiem :smile_anim:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...