vlasta66 Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 Můj nový přírustek ledkový hodinky MAJESTYK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 jsou dobrý ...... průšvih je, že svítí až po namáčknutí ..... nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 jsou dobrý ...... průšvih je, že svítí až po namáčknutí ..... nebo se pletu? Nepleteš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 Super hodinky! Fakt senza!! Kde se takové kupují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 Super hodinky! Fakt senza!! Kde se takové kupují? Chci ještě poděkovat KUBSONOVI, který mě je zakoupil tady. http://ledwatchstop.com/store/majestyk-ret...atch-p-201.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 Chci ještě poděkovat KUBSONOVI, který mě je zakoupil tady. http://ledwatchstop.com/store/majestyk-ret...atch-p-201.html Skvělý, jsou naprosto skvělý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 dovedu si představit, že bych nosil nějakou takovou "věc" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2007 (upraveno) ...to rozhodně neváhej. Ty kovové hodinky jsou opravdu velice spolehlivé, mám s nimi osobní velice dobrou zkušenost. Prostě pořád jdou a jdou:-)Na těch hodinkách je kovovej akorát ten plechovej řemen Upraveno 28. října 2007 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2007 (upraveno) Uvažuju že si po 20 letech koupím znova tyto Nezničitelný hodinky, kovové tělo, minerál. sklo, WR200M, dnes se dělají se i na solární pohon a pro USA a Japonsko i rádiem řízené Upraveno 29. října 2007 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Tak to já jsem si pořídil tyto Casia Edifice EFA-114. Zajímavé na nich je, že na oficiálních stránkách Casio Europe se tento model neuvádí, ačkoliv modely EFA-113 či EFA-115 ano. Jsou ale v nabídce pro Čínu Já jsem je koupil v českém webovém obhodě. Normálně upřednostnuji mechanické hodinky, ale tyhle jsem si pořídil na sport apod, abych se nemusel bát, když je odřu nebo s nimi někde praštím.Za tu cenu se mi zdály výhodné. A navíc využiju všechny ty budíky, timery a podsvícení...co si budem namlouvat, luminiscence ruček a indexů nebude silnou stránkou Casia, ale třeba mám jen já špatnou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Tyhle ručky mám na svých Casio a subjektivně mi přijde, že svítí silně a dlouho, ač je plocha s luminiscencí malinkatá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Takovej triviální dotaz: Hrajou ty Casia alarm chrono(ta obyčejná za pár stovek) melodie jako hrávaly jejich předchůdci před 20 lety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Presne tyhle Casia mam taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Asi máš na mysli tyhle: Ty už se vyrábí hodně dlouho. Ještě nedávno je měli na hodinky.cz ve slevě, ale už tam nejsou. Našel jsem je ještě tady: http://hodinky.inshop.cz/inshop/casio/vlhk...o-a-168a-1.html Asi do nich taky půjdu. Měl jsem je kdysi v plastu, ale nevydržely. A tohle je prostě nádherná klasika. A za ty prachy, nekupte to. Já si teď objednal podobnou hračku http://www.casio.com/products/Timepiece/Classic/W71-1V/ nejsou to obrovské g-shock a přesto jsou vodotěšné do 50 m. Mají také více funkcí oproti tradičním, co jsou na fotce nahoře... Ale je fakt, že lépe vypadá ta "kovová" verze. Ale já chtěl něco i do vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Tak jsem si koupil jedny Casia, zatím spokojenost Jak se Vám líbí, opěvovatelé čísel i mechanik? řízené signálem z německa, solární napájení, minerální sklo a zbytek z ocele, stopky, timer, plné podsvícení, 4x alarm, 1x opakovaný alarm, světové časy, nekonečný kalendář, 95 gramů, rozměry v milimetrech 43x33x7,6 Cena 3300 Kč s dopravou. Nevýhoda: vodotěsnost jen 30 m. recenze na amazon: http://www.amazon.com/review/product/B000W...howViewpoints=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gl1200 Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Tak jsem si koupil jedny Casia, zatím spokojenost Jak se Vám líbí, opěvovatelé čísel i mechanik? řízené signálem z německa, solární napájení, minerální sklo a zbytek z ocele, stopky, timer, plné podsvícení, 4x alarm, 1x opakovaný alarm, světové časy, nekonečný kalendář, 95 gramů, rozměry v milimetrech 43x33x7,6 Cena 3300 Kč s dopravou. Nevýhoda: vodotěsnost jen 30 m. recenze na amazon: http://www.amazon.com/review/product/B000W...howViewpoints=1 To pouzdro je kov nebo plast? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 To pouzdro je kov nebo plast? Psal jsem, že je z ocele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Nejen tikanim ziv je clovek. Casio G-Shock DW-5900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Nejen tikanim ziv je clovek. Casio G-Shock DW-5900 Mas pls nejake info o tom, co znamena "No light available" v tom zozname "approved features"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Uvažuju že si po 20 letech koupím znova tyto Nezničitelný hodinky, kovové tělo, minerál. sklo, WR200M, dnes se dělají se i na solární pohon a pro USA a Japonsko i rádiem řízené Myslim ze aj pre europu (to radio) mam nejake podobne na ceste az dorazia podelim sa o dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se