Frostie Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Já ani nevím o jiných, které by měly češtinu - vím, že dnešní databanky od Casia mají více nastavitelných jazyků, ale čeština tam nebývá. Které ještě tu češtinu mají? Je to takové docela fajn, místo FRI mít na displaji prostě PÁT ..hned jsou mi sympatičtější. máš pravdu, češtinu už asi nemá žádný modul, i když jsou Casio databanky se 13 různými jazyky /moduly 2515, 2888 a 3228/, tak čeština mezi nimi není. Sypu si popel na hlavu a omlouvám se za uvedení v omyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 čau kluci, tak mám zase nový digi .mezitim Chilliluk vytáhl příspěvek z mýho chronomagorskýho pravěku a jak tak koukám, tak jsem se moc daleko neposunul . a částečně právě kvůli jeho tehdejšímu příspěvku (dycky mi dělá problém ho najít) jsem si objednal tyhle B640-WD.je to fakt parádní retro, boužel tedy včetně velikosti. myslel jsem, že budou kapánek větší. rád bych si na tu velikost zvykl, protože jinak nemaj chybu. dokonalej modul vyhovuje na stopro, kontrastní snadno čitelný displej...koukám, že akorát opakuju Chilliluka..ale to pípání! - tahkle silnej pípák jsem ještě od casií neslyšel. citelně hlasitější než DW-290 a asi 1000x hlasitější než g-shocky. vážně škoda, že dnes frčej větší hodinky - nebo že tyhle jsou tak malý.. takže už jen pár srovnávacích cvaků. co myslíte - dá se to??: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Vypadají vážně moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 (upraveno) lub: Gratulace...mají opravdu něco do sebe, akorát prostě kdyby nebyly tak malý...ale ten kontrast displaje je snad nejlepší, co jsem kdy viděl. Ještě máš pořád ty databanky DB-E30, jak jsem vytáhnul v tom skoro 3 roky starém příspěvku? Upraveno 22. února 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 máš pravdu, češtinu už asi nemá žádný modul, i když jsou Casio databanky se 13 různými jazyky /moduly 2515, 2888 a 3228/, tak čeština mezi nimi není. Sypu si popel na hlavu a omlouvám se za uvedení v omyl... To neva, já právě myslel, že mi něco uniklo a chtěl jsem poznat další Casia s češtinou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Ještě máš pořád ty databanky DB-E30, jak jsem vytáhnul v tom skoro 3 roky starém příspěvku?no dávno né, měl jsem je asi týden a poslal dál. snad mi tyhle vydrží déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 (upraveno) no dávno né, měl jsem je asi týden a poslal dál. snad mi tyhle vydrží déle. No teda..a takový nadšení v tom příspěvku bylo...to se mi taky stává...mně se to stalo právě s těmi B640-WD Upraveno 22. února 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 (upraveno) Lub: vypadají na tý ruce vážně báječně, malý mi nepříjdou a kontrast a zřetelnost displeje považuji tedy za příkladné. Ať hezky slouží! Edit: nelze je porovnávat s nadstandardně velkými Géčky, jinak samozřejmě rozměry 38,9mm x 35,0mm x 9,4mm nejsou z největších, ale myslím, že stačí. Upraveno 22. února 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Ta velikost a tvar spolu vytváří vintage image. Za mě by to velikostně šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Přátelé chronomagoři, potřeboval bych prosím poradit. Nevyznám se moc v páscích a tazích na hodinky, mám hezké retro-digi Casio F-91W. Ruku mám taky dost velkou a tak je zapínám na poslední dirku a i tak je to jen tak tak akorát. Nedal by se tam případně namontovat jiný plastový pásek a jaký? Tuším, že rozteč nožiček je 18 mm. Předem díky za vaše názory, i s případnými linky. P.S. NATO strapy a kovové pásky nepřipadají v úvahu, hodinky jsou plastové a dle mého by to bylo jak pěst na oko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 já zrovna nejsem ten, kdo by se v tomhle sortimentu vyznal, ale zkus ebay.např - dole je napsaná délka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 já zrovna nejsem ten, kdo by se v tomhle sortimentu vyznal, ale zkus ebay.např - dole je napsaná délka. díky moc za nasměrování, nakonec jsem risknul objednat tento, píšou, že je cca 22 cm dlouhý, když započtu i rozměr hodinek na výšku 38,2 mm, tak by to snad mohlo být ok... http://www.ebay.com/itm/18mm-Black-Bue-Rubber-Sports-Watch-Band-Watch-Strap-Fits-Casio-/281068324295?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4170fa45c7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Můj dnešní přírůstek k BW-640, a tím moje skromná Casio sbírka snad skončí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpap Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 tak si dovolim, sem taky šoupnout jeden kousek, inspirace je několik stránek zpět, zde v tématu digi s měřením tepu, cena 6,09 dolarůumí to to samé co ty v příspěvku od Frostyho, jen je trochu jiný design a jiné umístění sensoru objednány 2/3 a 13/3 v ČR na poště připraveny k vyzvednutí zde odkaz na ebay objednal jsem je spíš ze zvědavosti, ale jsem zatím mile překvapen,příjemně sedív jednom rohu je u nápisu reset pod lakem kousek nečistoty jinak jsem nic nenašel foceno mobilem, tak se omlouvam za kvalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 tak gratuluji, myslím, že budeš spokojen, čitelnost displeje je bezkonkurenčně nejlepší ze všech digitálek, co mám doma. Přesnost u mého kusu je zatím cca 7-8 sec/měsíc do plusu, za ty peníze není co vytknout. Přesnost měření tepu je pravidelně kontrolována japonským Omronem a je bez výhrad. Bez obav snášejí sprchu a vanu. Shenzhenská výrobna jede na plné obrátky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Dnes jsem si vyzvedl na poště další rusáky: Elektronika 5 hnědý.Se čtyřmi kusy je to čtvrtá nejpočetnější skupinka ve sbírce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 (upraveno) Gratulace - Elektroniky mě taky lákají, zatím ani jedny nemám, ale líbí se mi, že jsou na digitálky takové dost robustní. Jak to u nich vypadalo v době jejich největší slávy s kvalitou - byly to držáky nebo spíš ne? Já je moc nezažil - to spíš až Kesselky, Montany atd.. Ale tak nějak logicky - špatné být asi nemohly, když i po takové době pořád často fungují bez problémů. Vyteklý displej jsem snad na žádných nikdy neviděl, což nemůžu říct o Casiu, Seiku atd.. Upraveno 9. dubna 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Tak já měl první až před nedávnem, takže z vlastní zkušenosti toho moc říct nemůžu. Snad jen že baterky vysávaj jak žíznivej pivař. Něco jsem zaznamenal při pídění se po digi Primkách. Těm se střeva dodávala právě z ruska a prý to byl co do zmetkovosti takový problém, že Prim radši digitálky úplně stáhnul z prodeje. Ale je fakt, že mě zatím fungují všchny i ty nejstarší ledkový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 (upraveno) Dnes jsem si vyzvedl na poště další rusáky: Elektronika 5 hnědý.xP4090003.JPGSe čtyřmi kusy je to čtvrtá nejpočetnější skupinka ve sbírce.xP4090009.JPGgratuluji kolego. Ty na dolním obrázku zcela vpravo jsem nikdy neviděl, normálně mi vzhledem připadají jak standardní Casio produkce, konkrétně F28 nebo F91... Předpokládám ale, že modul bude sovětský Upraveno 9. dubna 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Tak mám nový dnešní přírůstek - Casio AL-190W bez baterie, pouze solár. Normálně bych je nikdy nekoupil, ale probíhala tu na fóru před pár dny vášnivá debata o solárním napájení a jeden prodejce na E-bay na ně měl zrovna takovou pěknou slevu, že vyšly ani ne na pětistovku...tak jsem je teda ze zvědavosti vzal a dneska přišly. Nejdřív jsem si říkal, že je ani nezkusím a rovnou někde prodám, ale protože mám zrovna anginu a v posteli dost času na přemýšlení, tak jsem na ně nakonec asi hodinu koukal a zvažoval pro a proti...vlastně nevypadají zle, nejsou přehnaně malé a funkce taky nejsou špatné - 24 hodin odpočet mají a ten solární panel nad displajem se mi z nějakého důvodu líbí - snad to není z horečky Přišly úplně mrtvé, ale hned po pár minutách naskočily s rozsvíceným indikátorem vybitého kondenzátoru, tak jsem je dal za okno na 5 hodin a teď už jsou OK, což oceňuji. Jedna věc se jim ale musí vážně nechat - takový ten pocit, že jejich provoz je zdarma. Dneska už zadarmo není nic, už jen ten vzduch a sluneční paprsky - ať chce člověk cokoli, sahá do kapsy po penězích - což to sem nepatří....ale jde o to, že jak jsem tak na ně koukal, měl jsem takový osvobozující pocit, že tyhle hodinky nebyly drahý a nic víc už po mně nechtějí, těší se na léto a sluníčko stejně jako já..a tak jsem jim dal šanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se