Frostie Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tu opičárnu jsem pryč dát musel - byla nalepená na tom filtru a šla dolů s ním, ale nakonec myslím, že je to tak i lepší..teď jsou z nich docela normální digi. Ta čitelnost je opravdu dobrá - původně to byl jen takový pokus, myslel jsem, že koupím nějaký nový filtr, ale nakonec jsem spokojený i s tímto.oceňuji tvou manuální zručnost, hodinkám to samozřejmě jen prospělo a takový unikát není k zahození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 teď trochu připomínaj ty digi spirity od seika. je fakt škoda, že se těmhle uhlazeným digi v ocelovým pouzdře casio vůbec nevěnuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Pěkná práce, hezky čitelný hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 lub: lumi není nejhorší, ne že by svítila jak ďas, ale pokud jsou přes den na světle, tak je přečtu celou noc. Spíš mě vadí, že svítí jen čísla (+ index na 6.), ale ostatní indexy už ne. Jinak o tom bílým modelu jsem vůbec nevěděl, nevypadá špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Pěkná práce, hezky čitelný hodinky! Díky..zajímavé je, že i když jsem zkusil dát tenhle "nový" filtr do polohy, aby byl displaj negativní, tak byly mnohem lépe čitelné než s tím původním originálem - ten originál je prostě hrozně tmavý a kazí to čitelnost až skoro k nepoužitelnosti - stačilo dát nějaký jiný a mohly ty hodinky na tom být mnohem líp i s tím negativním displajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 no ty ovšem jedeš! Krásná práce, gratuluji. Jsi snad napojen na centrální sklad Kessel Company? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Paráda!!! Tenhle typ neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Hmmm, tak takovýho hodináře bych taky nutně potřeboval poznat :-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Tak já se taky pochlubím. Z Hongkongu za 5 dní doma :-) Odesláno z mého LG-P970 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Koukám, že DW-290 se tu poslední dobou rozmohly...připadám si jako by mi bylo pořád 14 let, když vidím, jak jsou tyhle hodinky furt aktuální ..ale zasloužej si to, to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) čau kluci,chci si udělat menší radost pro změnu něčím laciným a bílým od casia.v úvahu připadaj 2 možnosti: w-735 aq-s810 čemu byste dali přednost? dík Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) Koukám, že DW-290 se tu poslední dobou rozmohly...připadám si jako by mi bylo pořád 14 let, když vidím, jak jsou tyhle hodinky furt aktuální ..ale zasloužej si to, to je jasný Já jsem z nich tak nadšený, že mi ani moc nevadilo hodit do prodeje moje TRASER P6600 Shade, ke kterým jsem neměl a nemám žádný výhrady a o kterých si myslím, že jsou téměř dokonalé.. ))Jen jsme ubrouskem navlhčeným v ředidle smáznul zelený nápisy a efekt se dostavil okamžitě. Zkrátka jsem se zamiloval...) Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 ... ještě tedy foto (Casio DW290 bez nápisů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 moc pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Nejnovější přírůstek. Poprvé mám víc číslíčkových než ručičkových hodinek. Poprvé mám titanové hodinky.Safír, titan, absolutní přesnost. Díky Bandimu jsem zase na chvilku digitálně saturovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Nejnovější přírůstek. Poprvé mám víc číslíčkových než ručičkových hodinek. Poprvé mám titanové hodinky. Safír, titan, absolutní přesnost. Díky Bandimu jsem zase na chvilku digitálně saturovanej. Jo, pěkný jsou. Ještě, že aspoň někdo dělá kvalitní digitálky v klasickém střihu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Nějak jsem podlehl a koupil Casio GB-5600AA-1AER,protože žádný Géčka ještě nemám a rád bych je vyzkoušel.Myslím,že se dají sehnat za velmi dobrou cenu,na ruce skvěle sedí a provedení je na velmi dobré úrovni.Omlouvám se za převzaté foto z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Vidím, že mají BlueTooth. Používáš to nějak s telefonem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Zatím je aplikace jen pro Iphone a GalaxyS4 a pro android od verze 4.2.2(asi),ale bluetooth nebyl priorita,rozhodl vzhled a samozřejmě taky cena 1650Kč.Ale samozřejmě bych bluetooth rád vyzkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Tak mám něco pro vás chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se