Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Tak jsem si udělal radost - CASIO ABC-30. Narazil jsem na ně úplně náhodou v hodinářství. Úplně nové se záručákem. Ležely tam asi už pěkně dlouho. Protože baterie byla vyybitá, tak ji ještě museli měnit. A za cenu 1680,- Kč jsem neodolal.

Famózny kúsok, už dlho som ich nikde nevidel, vyzerá fakt špičkovo, gratulujem, nech dobre slúžia dlhé roky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si udělal radost - CASIO ABC-30. Narazil jsem na ně úplně náhodou v hodinářství. Úplně nové se záručákem. Ležely tam asi už pěkně dlouho. Protože baterie byla vyybitá, tak ji ještě museli měnit. A za cenu 1680,- Kč jsem neodolal.

Jo, tak ty se ti povedly. Nezbývá než pogratulovat k takovému úlovku.
Odkaz ke komentáři

Tak dneska pošta nezklamala. A hodinky JAZ jsou doma! Na boku mají asi punc či co. Jinak klasika 70. let. Z funkcí jen hodiny a minuty po stisku tlačítka datum a po dalším stisku koncovka minut ( poslední číslo  z prvního displaye ) a vteřiny. Světlo a to je všechno.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dneska jsem zakoupil Casio G-Shock DW 6900 v retro provedení přípomínajícím první model tohoto typu (černé matné bez rádio a soláru). Primárně jako tool watche, abych šetřil moje DW 6600, které se už blbě v slušném stavu shání.

Když ale tak na ně koukám vedle sebe, tak si říkám, že jsou si až nějak moc podobný... což jsem sice pochopitelně věděl, ale teď nicméně přemejšlím, jestli ty nové DW 6900 nevyměnit za něco jiného, buď jít do jiné barvy nebo úplně jiný typ (třeba DW 5600 - další klasika, kterou mám výhledově taky v merku). Na druhou stranu tohle černý provedení je už zase klasika... tak nevím. Co myslíte?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem asi magor... černé se mi nezdály, tak jsem koupil na běžné nošení ještě 6900sd, tedy jakési pískově béžové. :-)

Tak to prubnu a uvidíme, které zůstanou. Asi oboje, jak se znám :-)

Odkaz ke komentáři

No bolo to dlhé rozhodovanie, vyberal som medzi typmi PRW-5000, PRW-5100, a PRW-6000, a veľa predajní hodiniek som musel obehať, aby som si mal možnosť vyskúšať všetky tri typy, nakoniec sa mi to podarilo, na základe overeného som sa rozhodol, a tu je výsledok :)

Odkaz ke komentáři

Tak já poprve po dlouhé době od střední pořídil digitalky. Řekl jsem si, že mi nějaké chybí, třebas do práce a tak. No a chvíli se tu na fóru točily tyhle první frogmany ... Když je prodával ještě snake, tak jsem váhal váhal a napsal mu, že je beru. A ony už byly pryč. No a uplynulo trocha vody v potoce a hle, opět se tu objevily. Tak jsem znova napsal a už je mám doma. Tak uvidíme jestli ještě umím nosit digitálky...

Odkaz ke komentáři

Jedny pro kluka a jedny pro mě. :lol2:       CASIO GD350-1ER   and   CASIO GD120-CM5

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...