Frostie Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Oho, luxusní kousek. Ať ti hezky slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Tak jsem si udělal radost - CASIO ABC-30. Narazil jsem na ně úplně náhodou v hodinářství. Úplně nové se záručákem. Ležely tam asi už pěkně dlouho. Protože baterie byla vyybitá, tak ji ještě museli měnit. A za cenu 1680,- Kč jsem neodolal.Famózny kúsok, už dlho som ich nikde nevidel, vyzerá fakt špičkovo, gratulujem, nech dobre slúžia dlhé roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Tak jsem si udělal radost - CASIO ABC-30. Narazil jsem na ně úplně náhodou v hodinářství. Úplně nové se záručákem. Ležely tam asi už pěkně dlouho. Protože baterie byla vyybitá, tak ji ještě museli měnit. A za cenu 1680,- Kč jsem neodolal.Jo, tak ty se ti povedly. Nezbývá než pogratulovat k takovému úlovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Díky díky. Mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Ana digi s kalkulačkou a dvojtým illuminatorem - výborná stylovka.Dobrá volba ať dlouho slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Tak dneska pošta nezklamala. A hodinky JAZ jsou doma! Na boku mají asi punc či co. Jinak klasika 70. let. Z funkcí jen hodiny a minuty po stisku tlačítka datum a po dalším stisku koncovka minut ( poslední číslo z prvního displaye ) a vteřiny. Světlo a to je všechno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Koncovku minut a vteřiny jsem neznal. Dobrá vychytávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Také čosi som kedysi mal, cca v roku 1995 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Dneska jsem zakoupil Casio G-Shock DW 6900 v retro provedení přípomínajícím první model tohoto typu (černé matné bez rádio a soláru). Primárně jako tool watche, abych šetřil moje DW 6600, které se už blbě v slušném stavu shání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Když ale tak na ně koukám vedle sebe, tak si říkám, že jsou si až nějak moc podobný... což jsem sice pochopitelně věděl, ale teď nicméně přemejšlím, jestli ty nové DW 6900 nevyměnit za něco jiného, buď jít do jiné barvy nebo úplně jiný typ (třeba DW 5600 - další klasika, kterou mám výhledově taky v merku). Na druhou stranu tohle černý provedení je už zase klasika... tak nevím. Co myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Tak jsem asi magor... černé se mi nezdály, tak jsem koupil na běžné nošení ještě 6900sd, tedy jakési pískově béžové. :-)Tak to prubnu a uvidíme, které zůstanou. Asi oboje, jak se znám :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Tak som sa ich dočkal, a potešili ma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Super ProTrek!! Tiše závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 No bolo to dlhé rozhodovanie, vyberal som medzi typmi PRW-5000, PRW-5100, a PRW-6000, a veľa predajní hodiniek som musel obehať, aby som si mal možnosť vyskúšať všetky tri typy, nakoniec sa mi to podarilo, na základe overeného som sa rozhodol, a tu je výsledok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Co mě se týče, vybral jsi nejlíp jak jsi mohl. K tomu všemu co umí, jsou i nejlehčí a nejhezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Tak s tou váhou je to síce pravda, ale sú skoro celé z kovu, s výnimkou remienka, a obruby hodiniek, a na ruke ich je cítiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Tak já poprve po dlouhé době od střední pořídil digitalky. Řekl jsem si, že mi nějaké chybí, třebas do práce a tak. No a chvíli se tu na fóru točily tyhle první frogmany ... Když je prodával ještě snake, tak jsem váhal váhal a napsal mu, že je beru. A ony už byly pryč. No a uplynulo trocha vody v potoce a hle, opět se tu objevily. Tak jsem znova napsal a už je mám doma. Tak uvidíme jestli ještě umím nosit digitálky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Pěkný kousek. Skoro škoda je nosit. Zasloužily by si spíš úloženkový řežim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Jedny pro kluka a jedny pro mě. CASIO GD350-1ER and CASIO GD120-CM5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 No tak vidíš. Myslím, že budeš spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 No tak vidíš. Myslím, že budeš spokojenDíky,můžem to s klukem točiť,ale ty 350 nejsou in,obyč. černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se