Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neviem síce z akého dôvodu, no doteraz som pozerala iba po svetlých ciferníkoch, asi mi pripadali vhodnejšie pre ženu, ale ako som zbadala tie modré DJ..., no zasa mám nad čím premýšľať. Je to strašné... v jednu chvíľu som presvedčená, že už mám vybrané a potom sa objaví zasa niečo, čo moje presvedčenie spochybní...

Už tě pomalu začíná rozežíret chronobundus a brzo přijdeš na to, že potřebuješ více definitivních hodinek :D

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak na to som už prišla, že jedny definitívne sú málo :) Najideálnejšie by bolo, keby som si mohla zaobstarať DJ a súčasne aj AT. Vidím v tom aj určitú logiku... dvoje hodinky sa menej ničia, ako keď nosím jedny dennodenne :rolleyes:

Odesláno

Tak na to som už prišla, že jedny definitívne sú málo :) Najideálnejšie by bolo, keby som si mohla zaobstarať DJ a súčasne aj AT. Vidím v tom aj určitú logiku... dvoje hodinky sa menej ničia, ako keď nosím jedny dennodenne :rolleyes:

Vždyť jsem to sem už dřív psal, že je to stejné jako s botami! Samozřejmě, že jedny, ba ani dvoje, ani troje...prostě nestačí! Vítej v klubu :)

Odesláno

Neviem síce z akého dôvodu, no doteraz som pozerala iba po svetlých ciferníkoch, asi mi pripadali vhodnejšie pre ženu, ale ako som zbadala tie modré DJ..., no zasa mám nad čím premýšľať. Je to strašné... v jednu chvíľu som presvedčená, že už mám vybrané a potom sa objaví zasa niečo, čo moje presvedčenie spochybní...

Dostata ses tedy do stadia, kdy je jasné, že potřebuješ tedy tzv. chronomagorovo definitivní minimum:

jedny společenské se světlým ciferníkem

jedny sportovní s tmavým ciferníkem

a tak 6 až 15 dalších na různé příležitosti .......

Odesláno

No já teď v podstatě nosím taky dámské hodinky. Modré, ale bez kamínků :)

Tak třeba se ti budou líbit.

attachicon.gifGS.jpg

Ty je máš zase? :lol2:  (já vím, jsou trochu jiné, ale i tak)

Mimochodem GS v quartzu se dostaly v našem domácím dámském výběru mezi Tag Heuer link, Rado a Tudor (vše s těma tvrdýma šutrama), ale nakonec nepostoupily...

Odesláno (upraveno)

Tá fotka od Verty mi úplne pomotala hlavu, ale na nové nemám a "jazdené" cez net sa bojím kupovať... vobec s tým nemám skúsenosti...

Upraveno uživatelem monika1910
Odesláno

Take bych vahala. Vybiras mezi opravdu krasnymi hodinkami. Me se z tveho vyberu nejvic libi Omega AT. Ale stejne te uspokoji az Rolexky ;-)

A ani ty ne.. budes hledat dalsi ..

Jak tu psali..jedny spolecenske, jedny sportovni atd. atd.

Davam fotku svych prvnich. Take jsem mela troje ctvery na vyber a vidis jak to dopadlo :-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No musím uznať, že zbierku máš peknú, ale tie modré DJ sú top! Chodím sem každý deň okukávať tú tvoju fotku a slintám... :)

Ak budem chcieť, aby mali hodinky aj kamienky, tak v tom prípade to budú tie AT, čo som si mala možnosť vyskúšať v obchode (s tými sa zmestím do limitu).

Na druhej strane Rolex je Rolex... :wallbash:

Odesláno (upraveno)

Ty DJ jsou skvělý, verto, gratuluju. Airking bylo první, co mě jako holčičí rolex napadlo, ale dělá rolex vůbec ještě airking ?

Děvčata, nejste zbytečně chlapsky konzervativní ? Takhle dlouho vybírat mezi rolex a omega ............ mrkni jinam, moniko, když si v těchto domech nemůžeš vybrat. A uvolni se, neber to tak definitivně :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

nikto nic na vyssie uvedeneho predajcu

dnes som si ich chcela obzriet v skutocnosti, ale ako schvalne ich na predajni nemali... cena po zlave cca 7,5 tis. ?

Odesláno

Ešte by som sa chcela popýtať na "trvácnosť" tej zubatej lunety z bieleho zlata. K tým DJ I mi celkom sedí, len by ma zaujímalo ako je náchylná na rôzne ťukance a ryhy, nakoľko leštiť sa určite nedá...

Odesláno

Navštívila som Wagnera vo Viedni a tam mi ponúkli DJ I 116200 za 5 170,- ? (cenníková cena 5 450) a DJ I 116234 za 6 170,- ? (cenník 6 500,-). Zastavila som sa aj v Sherone v BA, cenníkové ceny samozrejme totožné a ponúknutá cena o 70 ? nižšia pri obidvoch modeloch ako u Wagnera. 

V Sherone mi tá zľava vychádza niečo cez 6 %, myslíte, že je to akceptovateľné pri platbe v hotovosti? Hodinky musia objednávať, čiže nejde o nejaké ležiaky...

Odesláno

Pri kúpe hodiniek za cca 1350eur mi dali zľavu cca 250eur. Takže ponúknutá zľava pri cene 5-6 tis. euro je IMHO malá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...