Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tie kvietkové som pozerala, ale nejak mi tam chýbajú indexy... Keď pozriem na hodinky, tak chcem hneď vedieť aký je čas a pri tomto ciferníku sa v tom trochu strácam :-)

Kolegyne by to určite neocenili, lebo tam chýba nápis Guess :D

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Osobně bych asi doporučil ty rolexky, a to:

když s datem, tak s římskými čísly 

když bez data, tak v klasice 3,6,9, korunka

Mne prave pri rimskych cislach vadi datum, ktory je zobrazeny pomocou arabskych cislic.

Inak som za Rolex s vrubkovanou lunetou z bieleho zlata /aj ked cenou by to vyslo skor na zanovny kusok nez od AD/.

Odesláno

Takže včera som išla náhodou okolo jedného hodinárstva a jasné, že mi to nedalo a musela som vojsť. Rolexy síce nedržali, ale aspoň som si vyskúšala Omegy PO a AT. Na ruke mi lepšie sedeli AT a priznám sa, že mi aj celkom padol do oka model 231.10.39.21.55.001 s perlovým ciferníkom a diamantami v indexoch. Rozhodnuté zatiaľ nie je, určite pôjdem vyskúšať aj Rolexy DJ, ale som nalomená... Na fotke to nie je vidno, ale ten perlový ciferník je v skutočnosti fakt zaujímavý.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Takže včera som išla náhodou okolo jedného hodinárstva a jasné, že mi to nedalo a musela som vojsť. Rolexy síce nedržali, ale aspoň som si vyskúšala Omegy PO a AT. Na ruke mi lepšie sedeli AT a priznám sa, že mi aj celkom padol do oka model 231.10.39.21.55.001 s perlovým ciferníkom a diamantami v indexoch. Rozhodnuté zatiaľ nie je, určite pôjdem vyskúšať aj Rolexy DJ, ale som nalomená... Na fotke to nie je vidno, ale ten perlový ciferník je v skutočnosti fakt zaujímavý.

Ovšem jakmile uvidíš cenu nových DJ s diamantíky, tak budeš mít myslím rozhodnuto, ta cena DJ bude opravdu drastická :)

Odesláno

Takže včera som išla náhodou okolo jedného hodinárstva a jasné, že mi to nedalo a musela som vojsť. Rolexy síce nedržali, ale aspoň som si vyskúšala Omegy PO a AT. Na ruke mi lepšie sedeli AT a priznám sa, že mi aj celkom padol do oka model 231.10.39.21.55.001 s perlovým ciferníkom a diamantami v indexoch.

tie AT su podla mna nadherne.

Odesláno (upraveno)

Nějaké obyčejné nové Datejust 36mm, pokud nebudeš kupovat u distributora, tak se do těch 4,5 tis. EUR vejdeš tak tak.

Třeba tyhle Datejust 116200-0085

Rolex-116200-0085.jpg

Jina myslím, že by se ti spíše libily tyhle

rolex-datejust-116234_99_j_LRG.jpg

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

v pondělí :) momentálně jsou v bance v trezoru, protože žena je na mateřské, tak aby je nědodřela :) no vyfocené na ruce je nemám no.... takže je vyzvednu a odfotím :)

D.

Denjl a fotečka manželkinej ruky s hodinkami by nebola?

Steel, no nie je to zlé, ale predsa len na ťahu sa mi páčia viac...

Odesláno

mě ty ženy nové 116200 vyšly na cca 4300EUR tuším...modré na oysteru...

Nějaké obyčejné nové Datejust 36mm, pokud nebudeš kupovat u distributora, tak se do těch 4,5 tis. EUR vejdeš tak tak.

Třeba tyhle Datejust 116200-0085

Rolex-116200-0085.jpg

Jina myslím, že by se ti spíše libily tyhle

rolex-datejust-116234_99_j_LRG.jpg

Odesláno

Jako relativni chronomagorka souhlasim s volbou Rolex. Jsem tu nejaky ten patek, zacala jsem s Omegami Seamaster pres Breitling Chronomat Evolution, na prudko k pravemu opaku Omega Constellation v pro mne miniaturni, ale zdobne verzi az k "definitivnim" Rolex DJ. A priznam se ze pokukuji po dalsich RLX. Pokud uz ted lovis v techto vodach, ver, ze u nich stejne skoncis ;-).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Neviem síce z akého dôvodu, no doteraz som pozerala iba po svetlých ciferníkoch, asi mi pripadali vhodnejšie pre ženu, ale ako som zbadala tie modré DJ..., no zasa mám nad čím premýšľať. Je to strašné... v jednu chvíľu som presvedčená, že už mám vybrané a potom sa objaví zasa niečo, čo moje presvedčenie spochybní...

Odesláno

Neviem síce z akého dôvodu, no doteraz som pozerala iba po svetlých ciferníkoch, asi mi pripadali vhodnejšie pre ženu, ale ako som zbadala tie modré DJ..., no zasa mám nad čím premýšľať. Je to strašné... v jednu chvíľu som presvedčená, že už mám vybrané a potom sa objaví zasa niečo, čo moje presvedčenie spochybní...

Vítej mezi chronomagory  :smoke: 

Odesláno

.....vybírej s rozvahou a v klidu. Ta modrá je na DJ ohromující. Určitě je musíš vidět v reálu. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...