Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

dospela som do štádia, že uvažujem o kúpe definitívnych hodiniek. Po dlhých hodinách strávených na nete sa do môjho užšieho výberu dostali:

Rolex Datejust 116210

Rolex Datejust II 116310

Omega Seamaster Planet Ocean 232.30.38.20.04.001

Omega Seamaster Aqua Terra 231.10.39.21.02.002

Zatiaľ mám osobne obzreté a vyskúšané len PO (dlho to boli moje vysnívané hodinky a v podstate stále sú, len začínam mať pocit, že definitívne by asi mali byť viac neutrálne a PO sú predsa len také športovejšie), no chystám sa vyskúšať aj tie ostatné...

Chcem Vás poprosiť o radu pri výbere, nebránim sa ani nejakým ďalším návrhom, či už v podobe iného modelu, alebo aj značky.

Veľkosť môjho zápästia je 16,5 cm a finančný limit cca 4 ? 4,5 tis. ?.

Taktiež by ma zaujímali Vaše skúsenosti s nákupom cez chrono24.

Ďakujem M.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Určite POčka. Na ruku 16,5 je 38mm akurát. Parádne zladenie veľkosti, športového a oblekového looku, zafír, keramika. Nemám síce na ne ale zaslintať si môžem. 

Odesláno

Ac jsem sam PO-ckar, na damske ruce a navic definitivni naopak vidim ty DJ.

Pro me jsou to proste hodinky, ktere si muze dama vzit kdykoliv a kamkoliv.

Asi tak...

Odesláno

Jestli je těch 1910 rok narození, tak je jedno, co si dáš na ruku, určitě budou definitivní :D

A jestli né, vem si ty PO a do opery choď bez hodinek.

Odesláno

Řekl bych, že u ženy je s kompletním sladěním daleko jednodušší a kritizovatelnější šlápnutí vedle, takže PO vše až ke sportovnímu kostýmku, s Rolex všechno. A jestli se nechystáš zrovna k hlubinným ponorům, či máš-li doma v kuchyni dokonalejší minutku než je luneta na PO, je moje volba jasná.

Odesláno

Pokud se pro běžného uživatele pod pojmem "definitivní" skrývají významy jako např. "využitím univerzální / funkčně vysoce kvalitní / designem a materiály výborné / vyrobil mj. jeden z nejrespektovanějších výrobců" apod., a není-li dotyčný/-á "notorický hodinkový sukničkář", pak bych bezstarostně sáhl po Datejustech.

Odesláno

Datejust! překvapuje mě tady to preferování PO, jako na kajak dobrý, ale jinak..

Co se týče chrono24, já to dělám tak, že si vygůglim toho konkrétního prodejce a pak to řešim napřímo. Reference atd. bych tedy hledal dle prodejce.

Odesláno

PO jsou taky nuda:). Ty bezdatový oystry v příspěvku od huhu4d jsou parádní. Pokud sportovnější, tak třeba tohle už je zábavnější než ty omegy (i když teda asi o kus nad finančním limitem:))...

Blancpain-Fifty-Fathoms-Bathyscaphe-Whit

Odesláno

Tak zatiaľ to vyzerá, že u Vás vedú R :-)

Ten tip na oystry no dadate vôbec nie je zlý, aj keď k rolexkám mi nejak ten kyklop patrí...

Ťah jubilee pôsobí asi viac žensky a možno je na nom i menej vidno vlásočnice, no mne sa viac pozdáva ten klasický ťah.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...