monika1910 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ahojte,dospela som do štádia, že uvažujem o kúpe definitívnych hodiniek. Po dlhých hodinách strávených na nete sa do môjho užšieho výberu dostali: Rolex Datejust 116210Rolex Datejust II 116310Omega Seamaster Planet Ocean 232.30.38.20.04.001Omega Seamaster Aqua Terra 231.10.39.21.02.002 Zatiaľ mám osobne obzreté a vyskúšané len PO (dlho to boli moje vysnívané hodinky a v podstate stále sú, len začínam mať pocit, že definitívne by asi mali byť viac neutrálne a PO sú predsa len také športovejšie), no chystám sa vyskúšať aj tie ostatné...Chcem Vás poprosiť o radu pri výbere, nebránim sa ani nejakým ďalším návrhom, či už v podobe iného modelu, alebo aj značky.Veľkosť môjho zápästia je 16,5 cm a finančný limit cca 4 ? 4,5 tis. ?.Taktiež by ma zaujímali Vaše skúsenosti s nákupom cez chrono24. Ďakujem M. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Vzal bych ty Planet Ocean. Rolexy pak na důchod
brumko Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Určite POčka. Na ruku 16,5 je 38mm akurát. Parádne zladenie veľkosti, športového a oblekového looku, zafír, keramika. Nemám síce na ne ale zaslintať si môžem.
Murphy97 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ac jsem sam PO-ckar, na damske ruce a navic definitivni naopak vidim ty DJ. Pro me jsou to proste hodinky, ktere si muze dama vzit kdykoliv a kamkoliv.Asi tak...
Horhe Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Jestli je těch 1910 rok narození, tak je jedno, co si dáš na ruku, určitě budou definitivní A jestli né, vem si ty PO a do opery choď bez hodinek.
Daemonultimate Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Řekl bych, že u ženy je s kompletním sladěním daleko jednodušší a kritizovatelnější šlápnutí vedle, takže PO vše až ke sportovnímu kostýmku, s Rolex všechno. A jestli se nechystáš zrovna k hlubinným ponorům, či máš-li doma v kuchyni dokonalejší minutku než je luneta na PO, je moje volba jasná.
walter10 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Pokud se pro běžného uživatele pod pojmem "definitivní" skrývají významy jako např. "využitím univerzální / funkčně vysoce kvalitní / designem a materiály výborné / vyrobil mj. jeden z nejrespektovanějších výrobců" apod., a není-li dotyčný/-á "notorický hodinkový sukničkář", pak bych bezstarostně sáhl po Datejustech.
filo-boxer Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Jasne ze DJ jednicky. Dvojky jsou uz moc velke a Omega.........no proste DJ1.
Micey Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Datejust! překvapuje mě tady to preferování PO, jako na kajak dobrý, ale jinak.. Co se týče chrono24, já to dělám tak, že si vygůglim toho konkrétního prodejce a pak to řešim napřímo. Reference atd. bych tedy hledal dle prodejce.
huhu4d Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 (upraveno) ked uz tak datejust I na jubilee tahu. Alebo oystery red grape, tie stredne na fotke... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2014 uživatelem huhu4d
USER47 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 PO jsou taky nuda:). Ty bezdatový oystry v příspěvku od huhu4d jsou parádní. Pokud sportovnější, tak třeba tohle už je zábavnější než ty omegy (i když teda asi o kus nad finančním limitem:))...
monika1910 Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Tak zatiaľ to vyzerá, že u Vás vedú R :-)Ten tip na oystry no dadate vôbec nie je zlý, aj keď k rolexkám mi nejak ten kyklop patrí...Ťah jubilee pôsobí asi viac žensky a možno je na nom i menej vidno vlásočnice, no mne sa viac pozdáva ten klasický ťah.
steel Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 jasně, že Rolex.....co jinýho pokud maj bejt definitivní. Ty PO nevypadaj zle, ale neni to tak univerzální jako Rlx.
Josef01 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Rolex je prostě klasika, která se dá nosit celý život.
Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Souhlasim s Kamilem. Jen bych vzal AT.
blackhead Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 S timhle rozpoctem datejust I, s tim chrono24 opatrne, jen proverene prodejce, nebo na jistotu kopit u nas.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se