Dali Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Rozhodl jsem se, že si objednám STEINHART "Nav B-Uhr stainless steel" a napsal jsem jim. Při té příležitosti jsem kritizoval nápisy a logo na ciferníku. Odpověděl mi Gunter Steinhart a už asi týden o tom diskutujeme. Mimo jiné se mě ptal jaký by byl o takové hodinky zájem a přemluvil jsem ho aby udělal l.e. 333 kusů, samozřejmě ne jenom pro nás a vytvoření l.e. není podmíněno ani nějakým odběrem z naší strany . Určitě by se nebránil, ani nějakým dalším návrhům na vylepšení. Předpokládanou cenu bych měl dostat co nejdříve a doufám, že nebude výrazně vyšší než standartní verze. Uvažuje také o l.e. 55 kusů s vteřinovkou na pozici 6, ale to je teprve v začátku a ještě ani nevím, jaký kalibr by tam dal, ale to by asi bylo podstatně dražší. Shání nějakou specialitu a u této serie předpokládám cenu přes 1000 Euro.
damankapsky Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Tak to je super info. Na ty s vteřinovkou na 9 se stavím do řady.
letovod Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 No, to vypadá zajímavě. Jen budu doma za magora Že bych si taky stoupl do fronty?
Skeleton Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 No, take bych si dal rici (L.E. 333). A tim, ze to bude beh na delsi trat, bych mohl byt i solventnejsi. Predbezne rikam ANO!
Ondraj Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 (upraveno) Dali napsal: Uvažuje také o l.e. 55 kusů s vteřinovkou na pozici 6, ale to je teprve v začátku a ještě ani nevím, jaký kalibr by tam dal, ale to by asi bylo podstatně dražší. Shání nějakou specialitu a u této serie předpokládám cenu přes 1000 Euro. No tak ideální by byl taky Unitas, co jiného ? V podstatě jde pouze o ciferník. A verze bez nápisu je s mimostředkou na 6 daleko lepší. U té na 9 mi to nějak celkově nejde. Upraveno 22. června 2007 uživatelem Ondraj
Návštěvník Kamil Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Ondraj napsal: A verze bez nápisu je s mimostředkou na 6 daleko lepší. U té na 9 mi to nějak celkově nejde. To já to mám naopak, mně se naopak líbí na 9. To jsou snad první hodinky s mimostředkou na 9, které se mi opravdu líbí. Přijde mi, že vteřinovka krásně vyvažuje korunku na druhé straně. Taky bych o nich uvažoval, uvidíme, jaká bude cena. A velikost?
M-72 Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 I mně se líbí ty, s vteřinovkou na devítce. Cena bude ale rozhodující. Tak doufám, že dáte vědět.
Duke650 Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 M-72 napsal: I mně se líbí ty, s vteřinovkou na devítce. Cena bude ale rozhodující. Tak doufám, že dáte vědět. O té limitované edici se už dlooouho a obšírně baví podobně postižení na www.flying-time.de a pořád se oddaluje termín. Jednak prý nejsou pouzdra a hlavně se čeká na strojky ... Steinhart tam zatím hodil do placu jen nějaké snímky z Photoshopu a pár skoupých informací.. takže jsem neváhal, pořídil jsem si B-Nav ve standardním provedení a jsem naaprooostooo spokojený človíček :-)
gas Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 vteřinovka na 9 je zajímavější, být menší, tak je beru i sériové
Conrad Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Předběžně bych o verzi s vteřinovkou na 9 měl také zájem Dejte prosím vědět. Podstatná bude velikost a cena díky.
gas Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 no velikost předpokládám standardních 47 mm
Martin B. Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Záleží na ceně, ale rozhodně bych o tom uvažoval. Větší hodinky v leteckém stylu mě už dlouho lákají.
Dali Odesláno 22. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2007 l.e. 333 kusů bude mít strojek unitas 6497, rozměry: průměr 47 mm bez korunky, výška 14,2 mm. l.e. 55 kusů měla mít strojek unitas 6498 s centrální vteřinovkou, ale bohužel nesehnal strojky tak vymýšlí vteřinovku na 6ce. Tak alespoň fotky, jak krásně by to vypadalo.
letovod Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Škoda, ta vteřinovka na 9 to dělala zajímavým
Dali Odesláno 22. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2007 To jsi asi blbě pochopil l.e. 333ks s vteřinovkou na 9 není problém, jenom přetisknout ciferník bez loga a nápisů, řekl bych, že ta určitě bude. Ale pak chtěl vytvořit ještě jednu speciální a také dražší, buď centrální vteřinovka nebo na 6 jenom 55ks a na to nemá strojky.
Onisan Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 nojo, ale ten poslední obrázek s centrální vteřinovkou z toho dělá Azimuth Bombardier
Dali Odesláno 23. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Onion napsal: nojo, ale ten poslední obrázek s centrální vteřinovkou z toho dělá Azimuth Bombardier To je pravda oni ty ostatní modely jsou také Azimuth vlastně úplně přesně. Dá se ještě Azimuth vůbec koupit? Já se pořád nemůžu rozhodnout který z těch 3 modelů vybrat jestli vteřinovku na 9 , 6 nebo centrální, každopádně vím, že jedny si koupím. 47 mm hodinky nemám a nutně je potřebuju.
Olda Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Dali napsal: To je pravda oni ty ostatní modely jsou také Azimuth vlastně úplně přesně. Dá se ještě Azimuth vůbec koupit? Já se pořád nemůžu rozhodnout který z těch 3 modelů vybrat jestli vteřinovku na 9 , 6 nebo centrální, každopádně vím, že jedny si koupím. 47 mm hodinky nemám a nutně je potřebuju. Tak vezmi všechny tři, na každou ruku jedny. :-) Já bych bral ty s vteřinovkou na devítce. Předpokládám, že tam se cena nebude příliš lišit od sériových, takže bych ji neřešil. U provedení s vteřinovkou na šestce, které se mi také líbí, bych se už po ceně ptal.
damankapsky Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Dali napsal: To je pravda oni ty ostatní modely jsou také Azimuth vlastně úplně přesně. Dá se ještě Azimuth vůbec koupit? Já se pořád nemůžu rozhodnout který z těch 3 modelů vybrat jestli vteřinovku na 9 , 6 nebo centrální, každopádně vím, že jedny si koupím. 47 mm hodinky nemám a nutně je potřebuju. Já věřím, že ty s vteřinovkou na 9 bez nápisů budou. Ty bych si koupil určitě.
Pege1012 Odesláno 24. června 2007 Nahlásit Odesláno 24. června 2007 (upraveno) Tak jsem zjistil, že 47 mm ještě nemám a móóc nutně je potřebuji. Takže se také stavím do řady, pokud nebude cena moc vysoko, vzal bych je také. Tedy s vteřinovkou na 9!! Upraveno 24. června 2007 uživatelem Pege1012
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se