cigi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Výborná práce, sascho !!! Jasně, třeba dafont je výborný tip - proberu to, ale nejvíc by nám myslím v této fázi pomohly fotky spitfirů a liberátorů s čísly - autentický čb, né současný nátěry. Asi nebudu většinový, ale teď to teprve nějak začínám chápat, že je to pocta a KOMU - přečtu RAF i czechoslovakia ( předtím jen DAVOSA) - když chci dělat poctu, tak to prostě nemohu pojednat jako ilustraci, ale jako titulek. Ve 42mm to bude parádní, tedy doufám. Ale s tím si ještě vyhrajem dosyta.
financ Odesláno 25. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Cigi, budes chtit si ty hodinky koupit?
cosmo Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Sleduju, sleduju...par dobrych vykopu tu bylo, ale zase to nejak odbocuje z mezi "meho vkusu"...no pockam, tady se neco urodi, kdyz to bude dobry bude me zajimat cena...ale nechci predbihat...jen muj maly postreh se kterym nemusite souhlasit - jsem toho nazoru, ze by logo firmy nemelo chybet - je fajn, ze je videt "co a cemu hold to je, ale bude fajn videt i od koho"...
petr_cha Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 .. a co takovy minimalismus.. vratit se k financovo IWC looku bez 3,6,9... vynechat logo Davosy, dolu dat Czechoslovakia (tohle slovo v tomhle tvaru jsem mel vzdycky moc rad, prislo mi, ze pod tim nas ve svete opravdu znali) a vyradit se max na dynku... ? ..... ja vim pak, z toho moc nejde poznat ta pocta.. az na druhy pohled.. ale furt mi je nejak blizsi ten prvni nastrel.. :-)
parnistroj Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Reknu to tak jemne, jak to jen jde: Bezte uz s tim iwc DO PRDELE, KURVA ! Vydelejte si, pokud na to nemate a kupte si opravdove iwc. Nevim proc kvuli tomu urazet lidi, co bojovali i za vas.
parnistroj Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Proc se ptas, kdyz to nesledujes?
financ Odesláno 25. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Tomu říkám kultivovaná diskuze. Zklidni hormon.Co je na IWC špatnýho? IWC dělalo Mark IX, Mark X i XI pro britskou armádu a je to švýcarská společnost. Asi chápete, proč většinu limitek dělám neveřejně. Díky pár individuím, kteří mají potřebu veřejné ejakulace, to jde naprosto stejným směrem jako většina limitek v tomhle vlákně. Zatím se tu objevily zhruba 3 návrhy o kterých se dá bavit dál, navrhujte další. V malování, klidně rukou, něco je těžký si představit, bude škoda když něco dobrýho zapadne. Vnímám připomínky k logu Davosa, zkusil jsem to v malování trochu zjednodušit. Nevadí mi ani plná verze loga, jednodušší taky ujde. Zkusíme něco udělat s ručkama a zapracovat lepší podobu domovenky, asi ji radši narovnám. V oblouku to působí jako šklebící se huba.
parnistroj Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Doufam, ze nemusim ohledne vyjimecneho pouziti silnejsiho vyraziva citovat Haska. Pokud se podari prosadit variaci na b-uhr jako poctu letcum raf, kazde slovo bude slabe. A nikde jsem nerekl, ze mam neco proti iwc, jen proti pouziti iwc jako zasterky.
financ Odesláno 25. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Jestli nemáš o hodinky zájem, nejsi tu vítán
parnistroj Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 To zalezi na vysledku. Proc se vzhed ladi s luftwaffe rucickami?
financ Odesláno 25. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Bys pro ten výsledek taky mohl začít něco dělat.Už tady několikrát padlo, že ručky jsou použité standardní, které dává Davosa na model Military. A o pár postů výš jsem psal, že se s ručkama budu snažit něco udělat.Teď řešíme základní podobu ciferníku, jestli je vůbec zájem takový hodinky udělat.
parnistroj Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Bohuzel neumim graficke prace. Nemam ani znameho grafika. Udelal bych neco rad. Rekni co nebo jak? Par nevrhu jsem dal. Opravdu bych rad prispel. Bez zadnych postrannich umyslu si opravdu myslim, ze by se vzhled mel ladit spise s jinym typem rucek. Libi se mi, ze se ted dela pomerne hodne vizualizaci. Myslim si, ze cim vic, tim lepe, ale je mi blby to furt dokola vykladat, kdyz vlastne v tomhle nemuzu prispet.
Freelander Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 A co dat nahoru jen tu Davosackou hvezdu a pod 6. davosa sviss?Velmi se mi libi tento tvar rucicek a ne ten listovy.Vim,neni to autenticke ale chci aby se mi hodinky hlavne libily.
wizard-ov Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Vidím, že se historie opakuje... a dokonce i se stejnými účastníky.
sashator Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Verze pouze s nápisem Davosa se mi docela líbí- křídla raf a domovenka poté více vyniknou....co se týče rucek, chtělo by to vyzkoušet několik vizualizací a od toho se odpichnout, ja osobně nejsem ani proti savlovym a nebo dokonce zkusit i useklou hodinovku ala Marky(a to se mi nikdy moc nelíbila)...hlavne bychom ale meli mit na mysli to, ze hodinky chceme nosit. Toho, ze uděláme sice totální poctu, ale ve finále nenositelnou, asi dosáhnout nechceme. Financ,Kasper- víme jakou modrou je schopna Davosa na cifru docílit? Je to prakticky zaklad hodinek a ve spojeni se sunburn efektem bude ten spravnej odstín dulezitej
neus Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 (upraveno) Jenže logo Davosa nedělá logo jen ten nápis a ta "křídla" k tomu neodmyslitelně patří. Zapomínáme na jeden fakt, který není tak běžný a s kterým by se mělo dát slušně pracovat.... Davosa přece netrvá na tom mít na cifru svoji značku, jak už bylo Kasperem řečeno. I když uznávám, že jen ta domovenka místo loga není zrovna ideál, který tomu přidá to něco blížící se dokonalosti. Upraveno 26. října 2014 uživatelem neus
octaviakk007 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Logo Davosa by tam asi malo byt
People Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Logo davosa sa mi paci kompletne s tou "4 hviezdou", vytvara to trochu dojem lietadla coz sa nam hodi. Paci sa mi pozitie vsetkych cisel 1-11 a 12 nejaky trojuholnik symbol. Cifernik ma velkorysy priestor, tak preco ho nevyuzit. a toto je super detial, ktory by fakt nemal chybat na ciferniku. S modrym pozadim, to bude cista uniforma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se