PaloZV Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) vintage nechci, toho mám plnou krabici., už jsem to psal pár stran zpátky - cílem jsou moderní kulatý pilotky s odkazem na ČSL letce v Británii.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75445-davosa-chronomag-le/page-41...ale co chces ty alebo ja je uplne jedno...napriek tomu ze je demokracia nahowno system, stale potrebujeme 30 ludi...takze to aj tak prejde hlasovanim - ja som dal len napad...podla mna naopak "modernych kulatych pilotiek " je plna rit...a vintage sa motaju len na dialoch muster A a muster B co je nuda jak svin... ...a do limitky tvorit len prazdny cifr s RAF logom...to nemusime robit limitku... Upraveno 21. října 2014 uživatelem PaloZV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 ..podla mna naopak "modernych kulatych pilotiek " je plna rit...a vintage sa motaju len na dialoch muster A a muster B co je nuda jak svin... ...a do limitky tvorit len prazdny cifr s RAF logom...to nemusime robit limitku... S tim plně souhlasim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow177 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Pro mne je zas ten datum docela dulezitej. Mohl bych pozadat grafickeho maga o variantu nakresu v Military pouzdre s tiu vetsi datumovkou (pred a po) Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Za me vintage take urcite ne ale to rozhodne bohuzel hlasovani :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 ...ja som tiez za datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Mne sa viac paci financov dizajn. Vintage ma zatial neoslovil, aj ked uznavam jeho historicke opodstatnenie. Ok, rozvijajme obidve varianty a na konci nech rozhodne hlasovanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Mne sa viac paci financov dizajn. Vintage ma zatial neoslovil, aj ked uznavam jeho historicke opodstatnenie. Ok, rozvijajme obidve varianty a na konci nech rozhodne hlasovanie.S tim souhlasim... Bohuzel jiz ted vim, ze o vintage zajem mit urcite nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Já jsem spíš taky pro moderní pojetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow177 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Ja jsem taky spis pro modernejsi pojeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 ja chcem tiez modernejsi pojeti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Military pouzdro mi k tomuto účelu připadá nejvhodnější, jak svoji konstrukcí, tak i po stránce designu. Mít tam datum mne nepohoršuje a co si budeme povídat, je to praktické. Grafické pojetí v tomto pouzdře se vším, co se dosavadně navrhlo mne tedy upřímně zajímá a jistě nejsem sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) Den tu nejsem a najednou z toho začínaj byt úplně jiný hodinky...za mě jednoznačně původní financuv model, moderna s odkazem, bez data, trochu plastickej cifr Upraveno 21. října 2014 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Já jsem také pro moderní pojetí, vintage kousků mám už dost. Raději bych bez data, ale nakonec bych snesl i případné datum a samozřejmě i ten automatický strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Jakou korunku navrhujes? taketo nieco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 taketo nieco korunkaRAF.jpgPresne toto som si predstavoval. Akurat musime trafit spravny priemer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Hele dyt m.j. prave ta mohutna korunka to posouva do ty modernosti. Nejapnejch korunek jsou plny butyky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Jojo,cimdal lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Ja si jeste hral v PS, tak to sem soupnu a uz mlcim Mno a jinak jako moderni pilotky si predstavuju treba http://www.chronoshop.cz/kmu-48/glycine-kmu-48-big-second-6-hours-390619-at-lb33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Jak už někdo řekl a jen musím potvrdit. Ano je to čím dál lepší a díky Libore! První tři návrhy mému oku ladí. Datumovka je sice taková zvláštní, ale zase když už to moderní pojetí, tak proč ne. Doplnění indexů z toho dělají opravdové pilotky od pohledu. Super a zkusme to dodržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 (upraveno) B-uhr jako pocta neni dost dobry vtipek? No konečně někdo, koho to taky praštilo přes oči, jsem rád, že nejsem sám.IWC Mark XVI je samosebou taky Luftwaffe, a to jak Herrmann, vždyť tím, jak zvětšují průměr, musí jít tím směrem, v IWC rozumí svému chlebíčku, že. Obecně daleko britštěji vypadají s 12 a vůbec všemi čísly, než se symboly. Tři symboly jsou ale vysloveně deutsch : mečové ručky, šipka otočená hrotem vzhůru se dvěma tečkama, svítící obdélníkové indexy po pěti minutách. A samozřejmě průměr a velká korunka. Absolutně nechápu logiku toho, vzít si ( jakkoli třeba hezké) vzory ze šedesátých až devadesátých let. I ty eterna jsou z padesátých let. Jestli chcete moderní pilotky věnované českým pilotům ve WW2, tak logika věci velí vzít nějaké britské či československé ( to jsou jen longíny) hodinky z té doby analyzovat jejich znaky a ty nově formulovat. Zatím to vypadá, že financ chce modré markXVI bez obloučkového data. To jde přece zařídit děsně snadno. Jen bych tam ale necpal insígnyje RAF. Upraveno 22. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se