Funthom95 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 jasně, souhlasím... a ještě jednou díky za práci, co s tím se Sedlinem máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Také souhlasím.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 dvacka stoji za to aby sme to mali autenticke ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Také se přidávám se souhlasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Souhlasím , 20 euro je ok . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 autentičnost za to navýšení určitě stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Za dvacku v klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Za dvacku v klidu...+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klingac Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 za mna a yenkee OK s 20?+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 20 eur niekde este naskrabem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popik Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 20e OK, diky za vsechnen cas a snahu, co tomu davate Odesláno z mého Lenovo S60-a pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 ty vole, ja nevim, 20EUR navic, to uz je na me dost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 no já taky nevím prvně jsem byl pro, ale teď když jsou všichni tak jednotní, tak mám chuť to změnit Jinak ono už to mají vyrobené, nebo to musí nějak složitě předělávat ? Přece jen celkově 1000 eur za odstranění koruny mi příjde dost. Spíš se ptám ze zvědavosti 20 e navíc mi samozřejmě nevadí, koruna by mě štvalo když už to vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Dýnka jsou údajne hotový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Dýnka jsou údajne hotovýJasně tím pádem to chápu a je to jasné. Díky za čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkoid Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Za me ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkoid Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Za me ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 20 euro mi tatinek snad jeste da, kdyz budu hodnej. Za mne ok.Ale jak to ctu, co kdyby dodali i ta vyrobena dynka?(cifernir + dynko je to, co odlisuje nasi limitku od serioveho kusu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Šlo by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se