Návštěvník Snow Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 JEANRICHARD ? Aeroscope Titanium Black Grained Dial zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/10/jeanrichard-aeroscope-titanium-black.html
Daemonultimate Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Mně už to přijde na jedno brdo, měl jsem ty jejich řady tak rád, ale teď už abych se jim snad radši vyhejbal.
Kid_A Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Ze by konecne neco pod 44mm v prumeru?
kuncák7 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Asi začínám stárnout a hůř vidět, ale tenhle design se mě začíná moc líbit ( do doby než zjistím, že mě chrono kolečka chybí ). Mě se ale líběj.
Kostra Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Celá ta jejich nekonečná variace na stejné téma se mi moc líbí, ale asi bych si je nikdy nekoupil, protože bych se prostě nedokázal rozhodnout, které vybrat.
cigi Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Tak už jsem od nich viděl lepší, nikoli přehršel, ale viděl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se