Strocek Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Mám jí tam taky! A zkalibroval jsem i ProTreky, aby jim to nebylo líto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Správně, kdo nekalibruje s námi, je zpátečník a rangemany si nezaslouží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Ty woe bushmane, Ty jedeš :D , ale ta předchozí storka mě dostala ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Dneska jsem byl chvili mimo forum a hned takove prima historky. Kdo nekalibruje s nami, kalibruje proti nam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Ano!!! Každé ráno kalibrace, to je naše agitace!!! Kdo bude přistižen s Rangemany bez ikony na displeji, za trest musí celý den nosit frikulínský hodinky DIESEL. A hezky s vyhrnutým rukávem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 ... a ještě bych přitvrdil a to ne jedny DIESEL, ale hned dvoje. Jako tento věčně zhulenej chlapec (no, ale jedny bych od něj klidně bral ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Ty ni neříkej, Ty jsi je prodal! To je zrada, to je kudla do zad... jak jsi jim to mohl udělat? Co budeš kalibrovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Hele já jsem asi hovado a bezvěrec a Rangemany používám jenom jako meteo, ale jak poznám, že jsou hodinky zkalibrované a můžu se s váma kucí bavit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tak nad nápisem PS máš takový tři čárky, nebo nic. Pokud tam jsou, přijaly radiový signál a mají přesný čas. Potom můžeš zkalibrovat barometr. Najdi si na netu, jaký aktuální tlak v místě, kde jsi a podívej se, co měří hodinky. V režimu kalibrace můžeš porovnat tlak, co měří hodinky a tlak z meteostanice. Ovšem pozor - na netu je většinou tlak přepočtený na hladinu moře, ale hodinky měří tlak absolutní. Přepočtová rovnice je taky na netu. A pak si zjisti, jaká je nadmořská výška místa, kde se vyskytuješ a v režimu kalibrace ji zadej jako hodnotu nadmořské výšky. Teď, když se s hodinkama někam vydáš, budou Ti správně měřit nadmořskou výšku. Ovšem pokud se změní atmosférický tlak, celé se ti to zase rozhodí a musíš kalibrovat znovu. Změnu tlaku (tu křivku) to měří dobře vždy bez ohledu na kalibraci. Prostě, než ráno vyrazim ze základního tábora, zkalibruju výškoměr a pak mám po cestě do akce správné údaje. Rozumíš, mariňáku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Fotka je mizerná, ale tak křivka tlaku, není to radost pohledět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tak nad nápisem PS máš takový tři čárky, nebo nic. Pokud tam jsou, přijaly radiový signál a mají přesný čas. Potom můžeš zkalibrovat barometr. Najdi si na netu, jaký aktuální tlak v místě, kde jsi a podívej se, co měří hodinky. V režimu kalibrace můžeš porovnat tlak, co měří hodinky a tlak z meteostanice. Ovšem pozor - na netu je většinou tlak přepočtený na hladinu moře, ale hodinky měří tlak absolutní. Přepočtová rovnice je taky na netu. A pak si zjisti, jaká je nadmořská výška místa, kde se vyskytuješ a v režimu kalibrace ji zadej jako hodnotu nadmořské výšky. Teď, když se s hodinkama někam vydáš, budou Ti správně měřit nadmořskou výšku. Ovšem pokud se změní atmosférický tlak, celé se ti to zase rozhodí a musíš kalibrovat znovu. Změnu tlaku (tu křivku) to měří dobře vždy bez ohledu na kalibraci. Prostě, než ráno vyrazim ze základního tábora, zkalibruju výškoměr a pak mám po cestě do akce správné údaje. Rozumíš, mariňáku?Jako dobrý, ale nikde nečtu že si zkalibroval i kompas, takže nevím jestli náhodou nejdeš blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Hoši já ještě nemám vysokou za sebou - ještě mi pár let chybí. Na tohle dlabu - jestli se sejdem někdy u pifka tak mi to zkalibrujte a hotove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Jako dobrý, ale nikde nečtu že si zkalibroval i kompas, takže nevím jestli náhodou nejdeš blbě Ty woe...já na něj zapomněl... Tak to je školácká chyba, za kterou se kaju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Ty ni neříkej, Ty jsi je prodal! To je zrada, to je kudla do zad... jak jsi jim to mohl udělat? Co budeš kalibrovat? ..takový obvinění , vždyť jsem zde už psal, že až prodám holobyt, tak se pokusím sehnat tyto. Za trest mě naučíš kalibrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 No dobrá dobrá... to jediné tě omlouvá... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Já ti nevim čéče, už jsem na to jednou zabrousili a samozřejmě ti přeju aby ti to vyšlo a sedly ti, ale já jsem jednou obrácenej displej na digitálkách měl (Casio G-Shock GW 810H-2), ale už nikdy bych si to nekoupil. Jako nikdy neříkej nikdy, ale tady fakt říkám nikdy! . Na fotce to vypadá super čitelný, ale ve skutečnosti třeba za šera v podvečer neuvidíš ani ň. Pořádně bych to zvážil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Nedávno jsem dával do "Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce ?" fotku svých Rangemanů. Zpocenej, hrůzou bez sebe, jsem se na ni teď podíval....jsou zkalibrované !!! Už jsem měl strach, že budu odsouzen k 60 dnům nošení Diesel Grand Daddy na veřejnosti, navíc o vegetariánské stravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 S Rangemany na věčné časy a nikdy jinak... samozřejmě se zkalibrovanými Rangemany. Zrovna je mám na ruce a kochám se křivkou tlaku. Má to jen jednu nevýhodu, musím je nosit jen doma, jinak se mi ta křivka rozhodí, když jedu do kopců, nebo do údolí. Ale i tak, ten pocit, že mám přesný čas... přesný tlak.. přesnou nadmořskou výšku... a vím přesně, kde je sever... ten je k nezaplacení... A to mám jen jedny, tu verzi holobyt. Mít tak všechny varianty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dnes dobito do plna ... venku jinak docela teplo ... po hodině venku 12.6°C, než jsem to vyfotil doma, tak to vyskočilo, jinak na druhé fotce se ségrama . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Hoši pěkné to máte - já si snad do opery koupím ty černé bo se žlutýma bych se styděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se