Jarda55 Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Já to mám úplně opačně. Když už něco koupím, tak se toho těžko vzdávám. Takže mi nezbejvá než doufat, že v příštím životě budu dvě chobotnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 To já se něčeho vzdám a pak hořce lituju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Nemá niekto český manuál ?? dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Teď mi mají přijít rangemany z oficiální české distribuce, tak jsem zvědavý, jak to bude s návodem. Ale ten anglický je v pohodě srozumitelný, takže bys neměl mít problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 ok..popravde som ešte ani ten anglicky necital...len som vybalil hodinky dal na ruku a utekal do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Ovládání je intuitivní, skoukni ta videa co jsem ti poslal a pak už se nemůžeš netrefit.. ) Jinak se mi po nich hrozně moc stýská a jen co budu moct pořídím další....https://www.youtube.com/watch?v=_S6cQYqTfU0https://www.youtube.com/watch?v=77n5OOF_P7M Upraveno 24. února 2015 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 No já na ně taky čekám, snad zítra by mohly být... Návykový hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Já taky prodal holobyty s tím, že koupím černý Rangemany s inverzem + karbonem..., ale asi na to s*ru a půjdu taky opět do holobytu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Sám jsem zvědavej, co mi přijde. Protože na hodinky-365 je fotka s nápisem Carbon Fiber. Já to mám mít přes hodináře přímo od českého dovozce, tak to asi bude holobyt. Zatím mě ale napínají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Já už jsem byl normálně tak zblblý, že než abych si znovu koupil Rangemany (protože o nich začínám bohužel zase uvažovat) na střelnici, tak jsem si raději koupil Luminoxy, abych nebyl za úplného chuja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Evidentně pokročilé stadium CBD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Nikdy neříkej nikdy jo, ale Rangemeny neprodám, protože si stejně nepomůžeš, univerzálnější a tak nabušený digi asi neseženeš. Jedině, že by udělali nějakej lepší (novější) model, ale protože sou Rangemany, nejsem si jistej, ale 2014? model. Tak novej asi jen tak neudělaj... Vlastně to nechápu, že je prodáváte. Přece když si s něčím spokojenej ne, tak si je nechám. Rozumím, že ti nesednou a do tejdne sou pryč, ale takhle Já už jsem byl normálně tak zblblý, že než abych si znovu koupil Rangemany (protože o nich začínám bohužel zase uvažovat) na střelnici, tak jsem si raději koupil Luminoxy, abych nebyl za úplného chuja.Jaký Luminoxy ? Taky sem o nich kdysi dávno přemejšlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 a už tady nebudu OT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Taky nebudu OT tak SZ. Upraveno 24. února 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) proč na tom videu nesvítí tritiový indexy? Upraveno 24. února 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Tady to dobře jede , ..."prodal jsem holobyt, abych si koupil holobyt" ... :lol2: Petře vsadím se, že těmi Luminoxy se stejně Géčkům nevyhneš, oproti Rangemanům jsou to TOP holobyty :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Kluci,tady je to lepsi jak ve vlakne Humor:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 T2: nevím,asi fejky...Sphinxx: kua neşer, normálně mi boříš vlastní konstrukci ;o) já vím, že máš pravdu, ale nech mě alespoň chvilku v tom, že to mám ve svých rukách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Sphinxx: kua neşer, normálně mi boříš vlastní konstrukci ;o) já vím, že máš pravdu, ale nech mě alespoň chvilku v tom, že to mám ve svých rukách. Nemáš woe, si to přiznej, stejně k těm Rendžmenům zase dojdeš, jen oklikou kolem Luminoxů ... někteří jsou tu těžcí masochisti, pokud o něčem můžu tvrdit, že je to definitivní, pak jsou to Rangemany a Nav-B Chrono , zbytek je ve hvězdách . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Sám jsem zvědavej, co mi přijde. Protože na hodinky-365 je fotka s nápisem Carbon Fiber. Já to mám mít přes hodináře přímo od českého dovozce, tak to asi bude holobyt. Zatím mě ale napínají.Obavam se, ze Fast Carbon fiber nenabizi, proto si ho nekteri z nas objednavaji v cizine. Nejen kvuli cene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se