Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Ovládání je intuitivní, skoukni ta videa co jsem ti poslal a pak už se nemůžeš netrefit.. :))  Jinak se mi po nich hrozně moc stýská a jen co budu moct pořídím další....

https://www.youtube.com/watch?v=_S6cQYqTfU0

https://www.youtube.com/watch?v=77n5OOF_P7M

Upraveno uživatelem FranaD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdy neříkej nikdy jo, ale Rangemeny neprodám, protože si stejně nepomůžeš, univerzálnější a tak nabušený digi asi neseženeš. Jedině, že by udělali nějakej lepší (novější) model, ale protože sou Rangemany, nejsem si jistej, ale 2014? model. Tak novej asi jen tak neudělaj...  Vlastně to nechápu, že je prodáváte. Přece když si s něčím spokojenej ne, tak si je nechám. Rozumím, že ti nesednou a do tejdne sou pryč, ale takhle  :)

Já už jsem byl normálně tak zblblý, že než abych si znovu koupil Rangemany (protože o nich začínám bohužel zase uvažovat) na střelnici, tak jsem si raději koupil Luminoxy, abych nebyl za úplného chuja.

Jaký  Luminoxy ? Taky sem o nich kdysi dávno přemejšlel.

Odkaz ke komentáři

Sphinxx: kua neşer, normálně mi boříš vlastní konstrukci ;o) já vím, že máš pravdu, ale nech mě alespoň chvilku v tom, že to mám ve svých rukách.

Nemáš woe, si to přiznej, stejně k těm Rendžmenům zase dojdeš, jen oklikou kolem Luminoxů  :lol2:  :lol2:  :lol2:  ... někteří jsou tu těžcí masochisti, pokud o něčem můžu tvrdit, že je to definitivní, pak jsou to Rangemany a Nav-B Chrono :), zbytek je ve hvězdách :D .

Odkaz ke komentáři

Sám jsem zvědavej, co mi přijde. Protože na hodinky-365 je fotka s nápisem Carbon Fiber. Já to mám mít přes hodináře přímo od českého dovozce, tak to asi bude holobyt. Zatím mě ale napínají.

Obavam se, ze Fast Carbon fiber nenabizi, proto si ho nekteri z nas objednavaji v cizine. Nejen kvuli cene

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...