Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Tak nevím, zkusil jsem nějaký ten nápis vyškrábat po napaření na svých levných Timexech a výsledek je katastrofa... v jednom nápise, kterej byl v gumě stejně zbývá mikro krapet barvy na koncích písmen, kam se nemůžu z nějakýho důvodu dostat ani špičkou ocelové jehly a písmena v plastu skončily s několika škrábanci kolem, ikdyž jsem se snažil být jemný, k poškození okolí stejně došlo, takže závěrem: Asi jsem nemehlo a pokud budu chtít bezel s černým značením, raději koupím nový. viz. dva příspěvky výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dostali jste mě :( dneska si je jdu do obchodu přiměřit na pazouru a jestli to bude aspoň trochu tolerovatelné (mám jen 18,5 cm), jdu do nich :)

18,5 cm uz vypada nadejne, to neni spejlicka.

Odkaz ke komentáři

Špejlička to není, ale ty mrchy byly naživo obrovské, jsem se zlekl :) Prodavač mě přesvědčoval, že si zvyknu. Nebo ať zkusím 9200 (Riseman-y). Že mají stejné funkce. NEMAJÍ :-D nemají kompas a nemají kocoura. Chjo, objednám je. Co už...

Odkaz ke komentáři

Ale jo, Monaca jsou v podstatě malé decentní hodinky... ;) Hranaté ML Pontos co mám dneska jsou ještě větší.

když já je vlastně vůbec nepotřebuju...stejně jako kterékoliv z mých hodinek :wallbash: proč si je chci koupit??? Že ty´s mě nakazil? Tím řemínkem od Spinacha!!! Za rok jsem koupil jen troje hodinky! Teď chci Rangemany, Moony a možná Monstra a asi i Štajny!!! :taz:

A nechci nic prodat! :crying_anim:

Upraveno uživatelem DaveG17
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

... mě má Petr taky na svědomí!!! :nuke: . Těm Caterpillarům jsem ještě odolal (i když byly suprový), ale už mám na cestě určitě krásný zelenkavý do přírody ... :tank: . Chlapi, nemáte někdo český manuál (alespoň půjčit). Moje anglina není nic moc :crybaby:

Odkaz ke komentáři

Koloval tu v PDF, jinak konkrétní pasáž jsem na požádání schopen naskenovat.

... to PDF by bodlo :helpsmilie: . A dík za nabídku, uvidím až kocouři dorazí jestli mi bude stačit menší část nebo (pravděpodobně) budu dále shánět komplet  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Vcera som sa pripojil k rodine :)

Zosynchronizovane neboli cca 5 mesiacov (v predajni Planeo Quicktime v Centrali nechytali signal, rozdiel bol 55 s do plusu, cca +11s/mesiac).

Zkalibroval som tlakomer podla meteostanice u nas, ktora posiela info online, rozdiel bol 17hPa (1000 Rangermany, 1017 meteostanica)

Odvtedy sedi, velky vyskovy rozdiel v ramci TT nemame :)

Pripajam fotky, vratane povinneho nalesteneho kocura :)

Chcelo to trochu odvahy po Tangente kupit nieco tak velke na 17 cm zapastie, ale pohoda, su lahke, nosia sa prijemne a divne na ruke vyzeraju len zblizka, s odstupom je to ok :)

post-31135-0-42511600-1434527611_thumb.jpg

post-31135-0-96221200-1434527707_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

... hurá, dočkal jsem se, a ještě i touto cestou děkuji Wizard-ovi a Standovi za mě srozumitelný návod  :clap: . Klaplo to takříkajíc na den - v neděli 7.6. objednávka a platba do USA, ve středu 10.6. návod a ve čtvrtek 11.6. zazvonil kurýr z DHL s balíčkem - prostě super  :cheers: (řekl bych i slušná rychlost, by si někteří domácí obchodníci mohli vzít příklad ...). A nutno podotknout, že zatím nelituji, i když se s kocourama zatím teprve průběžně blíže seznamuji. Ten inverzní display asi nebude každému vyhovovat (zvláště ne slepnoucím staříkům jako jsem já  :lol2: ), v komplikovanějších světelných podmínkách je to trochu honička na něj dobře vidět, ale chtěl jsem ho a nevadí mi to. 

PS: Má-li někdo další zájem rozšířit řady milovníků kocourů  :wub: a cena kolem 6k korun českých včetně všech poplatků se mu bude za nové zdát přijatelná, tak písněte a dám vám tip. 

... a dvě rychlé mobilovky ...

post-35270-0-67643600-1434568406_thumb.jpg

post-35270-0-49892100-1434568416_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...