ggrand Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 A co ti brání nad párou nápisy na klasické verzi vyškrabat ? Já to tak dělal u mnoha modelů. Párátkem třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Nebránilo by nic, kdyby mě něco takového napadlo a pokud bych měl jistoru, že hodinky nepoškodím...)) zkoušel jsem různý činidla (líh, benzín, ředidla...), ale nefungovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Tak nevím, zkusil jsem nějaký ten nápis vyškrábat po napaření na svých levných Timexech a výsledek je katastrofa... v jednom nápise, kterej byl v gumě stejně zbývá mikro krapet barvy na koncích písmen, kam se nemůžu z nějakýho důvodu dostat ani špičkou ocelové jehly a písmena v plastu skončily s několika škrábanci kolem, ikdyž jsem se snažil být jemný, k poškození okolí stejně došlo, takže závěrem: Asi jsem nemehlo a pokud budu chtít bezel s černým značením, raději koupím nový. viz. dva příspěvky výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 (upraveno) Verze Rangemanů, který jsem ještě neviděl.... Upraveno 22. května 2015 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Dostali jste mě dneska si je jdu do obchodu přiměřit na pazouru a jestli to bude aspoň trochu tolerovatelné (mám jen 18,5 cm), jdu do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Dostali jste mě dneska si je jdu do obchodu přiměřit na pazouru a jestli to bude aspoň trochu tolerovatelné (mám jen 18,5 cm), jdu do nich 18,5 cm uz vypada nadejne, to neni spejlicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Špejlička to není, ale ty mrchy byly naživo obrovské, jsem se zlekl Prodavač mě přesvědčoval, že si zvyknu. Nebo ať zkusím 9200 (Riseman-y). Že mají stejné funkce. NEMAJÍ :-D nemají kompas a nemají kocoura. Chjo, objednám je. Co už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Dave - když unosíš Monaca, tak unosíš i Rangemany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Ale jo, Monaca jsou v podstatě malé decentní hodinky... Hranaté ML Pontos co mám dneska jsou ještě větší.když já je vlastně vůbec nepotřebuju...stejně jako kterékoliv z mých hodinek proč si je chci koupit??? Že ty´s mě nakazil? Tím řemínkem od Spinacha!!! Za rok jsem koupil jen troje hodinky! Teď chci Rangemany, Moony a možná Monstra a asi i Štajny!!! A nechci nic prodat! Upraveno 26. května 2015 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 No tak to je jasné :-) Ten řemínek byl můj a ty jsi to chytil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Chlape, ty bys neměl lidem ani podávat ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 ... mě má Petr taky na svědomí!!! . Těm Caterpillarům jsem ještě odolal (i když byly suprový), ale už mám na cestě určitě krásný zelenkavý do přírody ... . Chlapi, nemáte někdo český manuál (alespoň půjčit). Moje anglina není nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 10. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Koloval tu v PDF, jinak konkrétní pasáž jsem na požádání schopen naskenovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Koloval tu v PDF, jinak konkrétní pasáž jsem na požádání schopen naskenovat.... to PDF by bodlo . A dík za nabídku, uvidím až kocouři dorazí jestli mi bude stačit menší část nebo (pravděpodobně) budu dále shánět komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Máte to tady a poděkujte Standovi, moje práce to není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minotaurus Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Vcera som sa pripojil k rodine Zosynchronizovane neboli cca 5 mesiacov (v predajni Planeo Quicktime v Centrali nechytali signal, rozdiel bol 55 s do plusu, cca +11s/mesiac).Zkalibroval som tlakomer podla meteostanice u nas, ktora posiela info online, rozdiel bol 17hPa (1000 Rangermany, 1017 meteostanica) Odvtedy sedi, velky vyskovy rozdiel v ramci TT nemame Pripajam fotky, vratane povinneho nalesteneho kocura Chcelo to trochu odvahy po Tangente kupit nieco tak velke na 17 cm zapastie, ale pohoda, su lahke, nosia sa prijemne a divne na ruke vyzeraju len zblizka, s odstupom je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 ... hurá, dočkal jsem se, a ještě i touto cestou děkuji Wizard-ovi a Standovi za mě srozumitelný návod . Klaplo to takříkajíc na den - v neděli 7.6. objednávka a platba do USA, ve středu 10.6. návod a ve čtvrtek 11.6. zazvonil kurýr z DHL s balíčkem - prostě super (řekl bych i slušná rychlost, by si někteří domácí obchodníci mohli vzít příklad ...). A nutno podotknout, že zatím nelituji, i když se s kocourama zatím teprve průběžně blíže seznamuji. Ten inverzní display asi nebude každému vyhovovat (zvláště ne slepnoucím staříkům jako jsem já ), v komplikovanějších světelných podmínkách je to trochu honička na něj dobře vidět, ale chtěl jsem ho a nevadí mi to. PS: Má-li někdo další zájem rozšířit řady milovníků kocourů a cena kolem 6k korun českých včetně všech poplatků se mu bude za nové zdát přijatelná, tak písněte a dám vám tip. ... a dvě rychlé mobilovky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Hezky naleštěný kocoury máte, jen tak dál:-) Vítejte do klubu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Ten kocour je fakt boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 (upraveno) GW-9400BJ-1JF v pozitivním kabátku... Upraveno 20. června 2015 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se