lukas.78 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Už jsem si říkal že nevím jak nosit kocoury, V běžném provozu se nezmáčkne, ale třeba při tahání zboží (hodně kroutím zápěstí) to mám přehozené každou chvilku. Píííípám jako andulka
Bushman Odesláno 2. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Mě teď v období dlouhých rukávů štve, že jsou přeci jen vysoký a trochu překáží. A hlavně, jak jsou schovaný pod bundou, tak se nedobíjí. V létě je to jiný kafe. Ale i tak zatím pořád drží na High.
dopsler Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Tak jsem taky jedny pořídil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Co s těma Rangermenama furt máte? 63 stránek??To nějak samo masturbuje penis, když se to na to nasadí nebo co? :-)
Bushman Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Vyzkoušej a uvidíš... Kdo jednou pořádně leštil kocoura, nechce jinak... :-))))
t2 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Co s těma Rangermenama furt máte? 63 stránek??Je to sekta! Jak tě jednou chytí, vymejou ti mozek. A je to asi na furt. Někteří odvážní zkusili utéct. Nepovedlo se to. A jsou i opakovaný případy. Jeden to zkoušel i třikrát.
lukas.78 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Je to rok co je mám, každý den na ruce v práci a furt jako nové. Co Vám mám povídat... Včera jsem posílal prodejci jedny zakoupené obyč ana/digi která neustály ani cestu Českou poštou a to byly slušně zabalené. To se u kocoura nemůže stát.
Bushman Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Je to sekta! Jak tě jednou chytí, vymejou ti mozek. A je to asi na furt. Někteří odvážní zkusili utéct. Nepovedlo se to. A jsou i opakovaný případy. Jeden to zkoušel i třikrát. Taky jsem je jednou prodal...Pak se mi o nich pořád zdálo a nakonec jsem je pro klid duše musel koupit znovu. To nešlo vydržet. :-)
Tesh Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Kdo nemá na ruce kocoura jako by nežil. Rangeman is love, Rangeman is life! :-D
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Tak já kocoura zase prodal...už podruhý...ale já se vrátím a se mnou přijde tentokrát nějaký barevný kocour :-)
Tesh Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Tak já kocoura zase prodal...už podruhý...ale já se vrátím a se mnou přijde tentokrát nějaký barevný kocour :-)Rád bych si s tebou domluvil předkupní právo :-D
dopsler Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Přes noc za oknem a žádna synchronizace Nastavuje se to někde??
Xenomorfus Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Jak to tady prubezne sleduju, tak vam reknu, ze nemit Gulfmastery, tak mam Rangemany ;-).
Bushman Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Přes noc za oknem a žádna synchronizace Nastavuje se to někde??Myslím, že výchozí nastavení je automatická synchronizace každou noc - zkontroluj podle návodu, jestli to máš zapnuté. Někdy to nemusí taky chytit signál, zkus jiný okno.
bocko Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 na farebné si aj ja robím zálusk, i keď mám millitary, ale tie si chcem ponechať v prípade konfliktu, ktorý je za dverami...
Jarda55 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Barevné se mi také líbí. Ale nejde to. S Glocky ladí ideálně pouze holobyty..
Bushman Odesláno 19. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Hlavně s pozitivním displejem, ta inverzní varianta je na houby. Jednou jsem to měl v ana-digi géčkách a nic moc. Rangemanů se teď dá koupit docela dost barevných variant, ale nemůžu si pomoct, černá holobyt je prostě klasika. I když třeba ta bílá verze by mohla slušet ženské ruce.
wizard-ov Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 No to by ale musela být baba co "umí zabít prase pěstí do hlavy"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se