Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsem si říkal že nevím jak nosit kocoury, V běžném provozu se nezmáčkne, ale třeba při tahání zboží (hodně kroutím zápěstí)  to mám přehozené každou chvilku.  Píííípám jako andulka  :lol2:

Odesláno

Mě teď v období dlouhých rukávů štve, že jsou přeci jen vysoký a trochu překáží. A hlavně, jak jsou schovaný pod bundou, tak se nedobíjí. V létě je to jiný kafe. Ale i tak zatím pořád drží na High.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem taky jedny pořídil :D

Gratz!
Odesláno

Co s těma Rangermenama furt máte? 63 stránek??

Je to sekta! Jak tě jednou chytí, vymejou ti mozek. A je to asi na furt. Někteří odvážní zkusili utéct. Nepovedlo se to. A jsou i opakovaný případy. Jeden to zkoušel i třikrát.  :devil:

Odesláno

Je to rok co je mám, každý den na ruce v práci a furt jako nové.  Co Vám mám povídat... Včera jsem posílal prodejci jedny zakoupené obyč ana/digi která neustály ani cestu Českou poštou a to byly slušně zabalené. To se u kocoura nemůže stát.

Odesláno

Je to sekta! Jak tě jednou chytí, vymejou ti mozek. A je to asi na furt. Někteří odvážní zkusili utéct. Nepovedlo se to. A jsou i opakovaný případy. Jeden to zkoušel i třikrát.  :devil:

Taky jsem je jednou prodal...Pak se mi o nich pořád zdálo a nakonec jsem je pro klid duše musel koupit znovu. To nešlo vydržet. :-)

Odesláno

Kdo nemá na ruce kocoura jako by nežil. Rangeman is love, Rangeman is life! :-D

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak já kocoura zase prodal...už podruhý...ale já se vrátím a se mnou přijde tentokrát nějaký barevný kocour :-)

Odesláno

Tak já kocoura zase prodal...už podruhý...ale já se vrátím a se mnou přijde tentokrát nějaký barevný kocour :-)

Rád bych si s tebou domluvil předkupní právo :-D
Odesláno

Přes noc za oknem a žádna synchronizace :(

Nastavuje se to někde??

Myslím, že výchozí nastavení je automatická synchronizace každou noc - zkontroluj podle návodu, jestli to máš zapnuté. Někdy to nemusí taky chytit signál, zkus jiný okno. 

Odesláno

na farebné si aj ja robím zálusk, i keď mám millitary, ale tie si chcem ponechať v prípade konfliktu, ktorý je za dverami...

Odesláno

Hlavně s pozitivním displejem, ta inverzní varianta je na houby. Jednou jsem to měl v ana-digi géčkách a nic moc. Rangemanů se teď dá koupit docela dost barevných variant, ale nemůžu si pomoct, černá holobyt je prostě klasika. I když třeba ta bílá verze by mohla slušet ženské ruce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...