mindy Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Můžu si sem dát i poptávku po těhle hodinkách? ) Že já vůl se jich tehdy zbavoval.... Vďaka tebe robia radosť mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 jen to vědomí, že se pod to může dostat svinstvo, které nebudu umět vydolovat.Nevím jestli to mají rangemany jinak ( kupodivu je nemám ), ale u jiných géček je sundání bezelu opravdu jednoduché. Stačí vyšroubovat čtyři (nebo šest) šroubků a ze strany od dýnka bezel s citem roztáhnout. Pak už jen géčka vyloupnout. Bacha na starší kousky s unaveným bezelem. Tam už bych bezel radši nesundaval. Mohlo by dojít k jeho prasknutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Šroubky tam jsou, tak to asi půjde. Kdo to tu prohazoval vnitřnosti, ten by věděl, jak na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Vďaka tebe robia radosť mne To byla chyba roku.., ale přeju Ti to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ono to asi není nic proti ničemu Ale narušuje to tu auru nedobytného tanku - jen to vědomí, že se pod to může dostat svinstvo, které nebudu umět vydolovat.Ona totiž je na téhle konstrukci založená velká část odolnosti celých hodinek. Takže naopak bez vrstvení by to tank nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amser Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Tak, nové zajímavé poznatky ohledně přesnosti mých Rangemanů bez zapnuté radiové synchronizace. Čím víc je teplo a slunečno, tím jdou hodinky "pomaleji". Tzn. z původních +0,5 sec/měsíc postupem času (jak se oteplovalo) dělaly +- 0,0 sec/měsíc a teď o prázdninách je odchylka cca -1,0 sec/měsíc. Zajímavé. Ve výsledku to znamená to, že od změny na letní čas (kdy jsem provedl synchro) se hodinky chvilku předbíhaly, pak šly chvíli "absolutně" přesně ;-) a poté se zase začly zpožďovat. Ve finále mám tak na hodinách čas cca -1,5 sec oproti přesnému času. Uvidíme, jak si povedou po prázdninách a na podzim. Další synchronizaci plánuji až z příchodem zimního času, tak do té doby uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Díky za info, zajímavé. Já bych to takhle dlouho bez synchronizace nevydržel, takže Tvoje zkušenost mě zajímá - i když je to jen jeden kus a u jiného to může být jinak. Každopádně odchylka necelé dvě sekundy po takové době je slušná. Sice jsou to digi, takže odpadají nepřesnosti mechanického původu, ale i tak, dobrý výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amser Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Tak určitě bude u každého kusu ta odchylka jinačí. Mě zaujalo to, že zpočátku se zrychlovaly o těch cca 0,5 sec/měsíc ale teď, v létě (když jsou de facto nabité na max, páč jim dopřávám pravidelnou sluneční lázeň při pobytu venku) se zase naopak lehounce zpožďují. Jestli je to vyšší teplotou okolí a hodinek samotných při pobytu na slunci, nebo plným nabitím, to nemám prozatím vysledováno. Každopádně zatím bez synchronizace vydržím. Ty +- 3 sec, co mi udělají vždy do přechodu letní/zimní čas nějak zkousnu... ;-) Uvidíme, jak si povedou po synchru na zimní čas a poté přes zimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amser Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Jinak ještě mě napadlo že je škoda, že se na Rangemanech nedá nastavit, aby se synchronizovaly třeba jen prvního v měsíci - respektive, spíš aby se po úspěšné synchronizaci o další pokusily až za měsíc. U těch konkrétně mých by to byla super fičura :-D. Ale pokud vím, tak takovouto funkci nemají žádné rádia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Tak se mi po nich zastesklo, kdyby je někdo chtěl pustit, dejte mi vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amser Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 He he... Já určitě ne. ;-) Mám je cca 9 měsíců a ještě pořád mě neomrzely - pořád mě ty hodinky strašně baví a myslím si, že co se týče digitálek, tak jsem našel svoji konečnou stanici. Tyhle hodinky se mi prostě líbí od prvního dne, kdy jsem je vyndal z krabičky až dodnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 No já jsem je jednou prodal, ale netrvalo dlouho a kupoval jsem je znova... :-) A ty už neprodám, mám je rok a pořád mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 co se týče digitálek, tak jsem našel svoji konečnou stanici. Doporučuji se předzásobit náhradními díly. Cca jeden bezel na 5 let provozu, možná i nějaký ten pásek neuškodí. Casio asi schválně nepodporuje starší typy hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 No já jsem je jednou prodal, ale netrvalo dlouho a kupoval jsem je znova... :-) A ty už neprodám, mám je rok a pořád mě baví.Taky tak, koupil, prodal, koupil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Koupil a ještě neprodal a ani mě to nenapadlo... Kalibruju každej den v cca 3 a tak nějak mě to nesere, že to kalibruje každej den, ale chápu, že někteří sou nasraný, že to nejde nějak nastavit, třeba po dnu na celý měsíc a nebo třeba poslední pátek v dubnu a pak si dělat statistiku, možná, že některý dny by byly pro kalibraci lepší, třeba pátek, lepší než pondělí, protože to je ee den to je začátek kolbenky víte co myslim ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 12 let po tsunami a pořád je to znát. Thaisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Pěknej výlet pro kocoury! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Našel jsem jí v mobilu až teď a kvalita nic moc. Poslední dobou nenosim nic jinýho, ani ke košili... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 http://products.g-shock.jp/_detail/GW-9400DCJ-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se