Sphinxx Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Cegy: Ano, DST může být auto v našem prostředí. Xeňo: To dává logiku, není to sranda je nastavit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Vysilac to chyti,ale kdyz je home city treba RIO, NYC, atd, tak je synchro neuspesna.Dal jsem tam teda Berlín. Výlezl jsem k oknu, ale je to směrem na východ a za mnou je obří budova. Zkusím ječtě jinou starnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Sphinxx: A to si neumis predstavit, kolik mi to zabralo casu,nez sem na to prisel "podruhe". Poprve sem si pred lety precetl navod. Z mojim alchajmrem sem za rok synchronizoval druhe hodinky z uplne vybiteho stavu a prece nebudu cist navod. Machr. Prisel sem na to az druhy den po asi 50-ti manualnich synchronizacich :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Chtěl bych mít Tvoje nervy, Máro . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 ...četl jsem správně, že pokud jsou v noci v PS, tak se nebudou kalibrovat??? ....to musíte mít PS vypnutý, když chcete mít automatickou kalibraci?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 ...četl jsem správně, že pokud jsou v noci v PS, tak se nebudou kalibrovat??? ....to musíte mít PS vypnutý, když chcete mít automatickou kalibraci??Budou.Vsechny moje v noci spinkaji a kalibruji se.David to udelal v ramci eliminovani jakychkoliv pripadnych problemu pri synchronizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 ..no já že jsem v tom návodu o stránku zpět četl, že příjem není možný, pokud jsou v režimu spánku...tak jsem si nebyl jistej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Jedine, kdy se mi kocoury nesynchronizovaly, bylo v rezimu BARO.Edit....ale nic. Upraveno 22. března 2018 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 ...četl jsem správně, že pokud jsou v noci v PS, tak se nebudou kalibrovat??? ....to musíte mít PS vypnutý, když chcete mít automatickou kalibraci??Nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Nezkalibrovaly se mi (několikrát) když mi jely stopky přes noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Tak zapnute stopky pres noc jsem nezkousel. Mel sem kocoury jen kratce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Tak zapnute stopky pres noc jsem nezkousel. Mel sem kocoury jen kratce.Já jsem tam používal třeba timer a to s kalibrací problém nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Tak dneska se chytly. Byly na okne na severni strane dynkem nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Vidis! Dobra vec se podarila. Gratulace ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Tak dneska se chytly. Byly na okne na severni strane dynkem nahoru.takže je vidět, že zdařená synchronizace se v podstatě rovná zázraku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ja mam "kocoury" stále na okne na západ a so synchr nie je problém.... pred pár dňami som si všimol asi 3 dni bez synchronizácie tak ako spomínal Sphinxx, ináč v poho medzi 02:00 - 04:00 automaticky každý deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ja mam "kocoury" stále na okne na západ a so synchr nie je problém.... pred pár dňami som si všimol asi 3 dni bez synchronizácie tak ako spomínal Sphinxx, ináč v poho medzi 02:00 - 04:00 automaticky každý deň JJ, Z je ok, ale S nebo V je problematický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Já vám nevim kluci, mně se ty kocoury 2 líběj čím dál tím víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Já vám nevim kluci, mně se ty kocoury 2 líběj čím dál tím víc... Copak, netrefíš od Bansethů dom ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Nebuď drzej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se