Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Sphinxx: A to si neumis predstavit, kolik mi to zabralo casu,nez sem na to prisel "podruhe". Poprve sem si pred lety precetl navod. Z mojim alchajmrem sem za rok synchronizoval druhe hodinky z uplne vybiteho stavu a prece nebudu cist navod. Machr. Prisel sem na to az druhy den po asi 50-ti manualnich synchronizacich :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...četl jsem správně, že pokud jsou v noci v PS, tak se nebudou kalibrovat???     ....to musíte mít PS vypnutý, když chcete mít automatickou kalibraci??

Budou.

Vsechny moje v noci spinkaji a kalibruji se.

David to udelal v ramci eliminovani jakychkoliv pripadnych problemu pri synchronizaci.  :clap:

Odkaz ke komentáři

Ja mam "kocoury" stále na okne na západ a so synchr nie je problém....  pred pár dňami som si všimol asi 3 dni bez synchronizácie tak ako spomínal Sphinxx, ináč v poho medzi 02:00 - 04:00 automaticky každý deň  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Ja mam "kocoury" stále na okne na západ a so synchr nie je problém....  pred pár dňami som si všimol asi 3 dni bez synchronizácie tak ako spomínal Sphinxx, ináč v poho medzi 02:00 - 04:00 automaticky každý deň  :rolleyes:

JJ, Z je ok, ale S nebo V je problematický

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...