Viktor Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Odpovida hrubost brusu na tahu brusu na hodinkach? Prijde me to z fotek volaake hrubsie. Uz se tesim, az si je budu moct vyzkouset nazivo. Po delsi dobe neco, co me trochu zaujalo, blahopreju.Díky. Ten brus je myslím stejný, takový delší "šmouhy", jen na tom tahu jsou větší plochy, tak to víc vynikne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Dobrá evoluce. Třeba IWC to u předposlední řady aquatimeru pochopili sami a v průběhu těch pár let, co byly hodinky v produkci, změnili prostřední článek z lesklého na matný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Hotovo, bling je fuč Viktore, dobry to je, jeste jednou gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Viktore jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Díky všem! Bojím se to slovo vyslovit, musím šeptat definitivní Přesnost mě celkově u hodinek až tak moc nebere, ale po týdnu nošení jsou jedna vteřina plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 koukám, žes to už vorašploval ---- teď je to uš dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Díky všem! Bojím se to slovo vyslovit, musím šeptat definitivní seamastery rebrushed2.jpg Přesnost mě celkově u hodinek až tak moc nebere, ale po týdnu nošení jsou jedna vteřina plus.Jestli si chces pojistit, aby byly definitivni, nech si z boku vygravirovat jmeno a mas to Ja to takhle udelal. Kdyz tak muzu doporucit firmu, kde ti to udelaji na pockani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 to já na všechny hodinky plivnu .... jakože pro štěstí, ale stejně sem je vždycky prodal .... no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Jestli si chces pojistit, aby byly definitivni, nech si z boku vygravirovat jmeno a mas to Ja to takhle udelal. Kdyz tak muzu doporucit firmu, kde ti to udelaji na pockani.Milis má gravírovačku, ten by mi tam moh něco pěknýho vyrejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Milis jako reakci na zenevske pruhy dela hradecke kruhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 No tvl, Viktor si koupí po Submarinerech druhý nejikoničtější model hodinek v historii a já se o tom dozvím až po týdnu. Jsou nádherný, úžasný, dokonalý, boží a definitivní. Závidím a začínám šetřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Obrovska gratulace!Novy Inzenyry se muzou jit zahrabat. Tohle je za podobnej peniz mockrat vic muziky. Jsou perfektni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Gumový přezutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 A celkem jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 úžasný hodinky. Až na nablýskaný tah, sklo v dýnku a tu fejkovou patinu.. u steinhartu za 10.000 tomu rozumím - doba si to holt žádá - ale tady je to škoda. Snad to naživo není tak žlutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Dnes poprvý jsem použil vychytávku kalibru 8400/8500, povytažením korunky do první pozice se seřizuje malá ručka v hodinových skocích při běžící vteřinovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 007 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Jsou moc pěkné. Dnes jsem si je koupil. Jsou to moje první automaty. Původně jsem si šel koupit PO, ale byly na mojí ruku moc velký a 42mm zase vypadaly jak dámský. Pak mi na poslední chvíli ukázali tohle a já měl jasno. Pán mi tvrdil, že to je inhouse, ale dnes jsem někde četl, že nejsou inhouse. Raději po tom nebudu pátrat. Nevíte někdo, zdali se dají hodinky pojistit? Žiju v Bruselu a tady se na hodinky docela specializujou. Zeptají se kolik je hodin, vy se instinktivně podívat na hodinky a rázem jste bez nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 8400 je inhouse jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 ..kterej ovšem vyrábí ETA:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 OK, tak je to in-swatch group house To je furt reci kolem, dulezite je, ze je to vyvinuto souruhy z Bienne, kdo to pak busi je celkem egal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se