Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak koukám, že nejsem sám, komu se tyto Hubloty nelíbí. Ba nejsem sám komu se nelíbí bagetový výbrus.

No a zajímalo by mě, jak budete reagovat na "podobné hodinky", které jsou taktéž celé osázené diamanty.

Mě se tedy narozdíl od těch Hublotů líbí velmi a být holka, tak jdu vykrást banku, nebo se vdám, za strýho, ale bohatýho dědulu :D

Jak se vám líbí Vacheron Constantin Egérie - paved version with manual winding?

Info:

White gold

Manual Winding Movement

Calibre 1400

Hours, minutes

Frequency: 28,800 v.p.h.

Number of jewels: 20

Power reserve: 40 hours

Number of diamonds (brillant-cut): 694

Carat weight: approx. 3.011

Watch's diameter: 27.5 mm x 37.15 mm

Transparent caseback

Water-resistant to 30 meters

Satin strap

post-1608-1182813387.jpg

Upraveno uživatelem N4M
Návštěvník Snow
Odesláno

Chtěli jste to sami, a proto i já mám v zásobě nějakou tu nevkusnost :thumbsdown_anim:, výčtem drahých kamenů, součtem karátů a technickými paramety vás nebudu unavovat

CHANEL ?J12? Tourbillon Haute Joaillerie

CH1.jpg

CH2.jpg

CH3.jpg

CH4.jpg

P.S. kdyby vám to nestačilo, mohu přidat další, stačí jen říct B)

Odesláno (upraveno)

hmmmm tak tieto vyzeraju fajn aj ked tebe Snow sa moc nepacia :) urcite lepsie ako ten moj Hublot hehe

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno
  N4M napsal:
Tak koukám, že nejsem sám, komu se tyto Hubloty nelíbí. Ba nejsem sám komu se nelíbí bagetový výbrus.

No a zajímalo by mě, jak budete reagovat na "podobné hodinky", které jsou taktéž celé osázené diamanty.

Mě se tedy narozdíl od těch Hublotů líbí velmi a být holka, tak jdu vykrást banku, nebo se vdám, za strýho, ale bohatýho dědulu :D

Jak se vám líbí Vacheron Constantin Egérie - paved version with manual winding?

Info:

White gold

Manual Winding Movement

Calibre 1400

Hours, minutes

Frequency: 28,800 v.p.h.

Number of jewels: 20

Power reserve: 40 hours

Number of diamonds (brillant-cut): 694

Carat weight: approx. 3.011

Watch's diameter: 27.5 mm x 37.15 mm

Transparent caseback

Water-resistant to 30 meters

Satin strap

Ty jsou z mého pohledu snad ještě horší, než ty první Hubloty.

Odesláno (upraveno)

Klobouk dolů před precizností. Musíme přijmout fakt, že takovéto hodinky se prostě nevyrábí pro většinu z nás. A ten kdo je případně nosí, toho čas určitě moc nezajímá a má je vyloženě jen jako šperk.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno

no co k tomu dodat su proste na svete ludia co by si kupili za milion dolarov aj toaletny papier ak by bol dostatocne husto posypany diamantami :) jajich krasa ci caro ak chcete je jedine v tom ze nik iny na svete take urcite nema a to ze su inak totalne hnusne ba az nepouzitelne to je az druhorade (ja sa teda musim hodne silit aby som urcil cas asi by som si po kratkej dobe nakreslil indexy na sklo fixou )

vyhoda takto drahych veci je v tom ze nech su akokolvek nevkusne tak vam na ne nik nemoze nic povedat pretoze su stylove uz len tym ake su drahe a ruku na srdce pani, mozme si kecat co chceme ale stastnemu majitelovi iste hanbu nerobia :)

Odesláno

inak na tych cervenych mi vylozene vadi len ten kamienok na korunke inak ale na rozdiel od vyssie zmienenej konkurencie iste designove caro maju.

Odesláno

já na rozdíl od většiny lidí tady proti těmto hodinkám nic nemám, jedná se o šperk, o mistrovskou práci brusičů a klenotníků s technikou která je špičková. Nehodí se samozřejmě ke každé příležitosti, ale k večerním šatům jsou jistě krásné. Prostě se musíte smířit s tím že na světě existují lidé, kteří se nesmíří se standardem

Odesláno

No tak vzhledem k jejich designu bych si je nekoupil vubec se mi nelibi a Hublot stejne neni moje znacka .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...