ivan_989 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 Na vlastne oci som videl prototyp, people. Je to hot .
Sedlin Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2015 V 17. 10. 2015 v 19:38, People napsal: seriozne... Ako pokracujete? Ci sa projekt rozpadol? seriozne se omlouvám. Mám tě v ignore listu, takže jsem zdejší tvůj náš up zaspal.všiml sis že druhou svou otázkou vyvracíš svou první otázku? se seriózními zájemci jsme v kontaktu přes SZ faktem je, že pokračujeme pomaleji, než jsme doufali.Jak uvedl Mira výše, buď trpělivý a dočkáš se. Brzy sem dáme bližší info o aktuálním stavu
Michal444 Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Mozem len potvrdit, nielen som videl prototyp ale mal som ho aj na ruke takze za mna urcite ano, a kto vaha nech sa hned hlasi a zlozi zalohu
Návštěvník Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 Moc díky Mirkovi za předvedení pouzdra. Vypadá to parádně, budu rád když mě přiberete Mám zájem o hodinky v bronzovém pouzdře, jdu shánět strojek...
JaRooN Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 Také jsem měl čest toto Libertánské pouzdro vidět a zkusit si ho naživo a musím říct, že kdybych neměl sloní velikost ruky, tak bych nad tím reálně uvažoval...
novaky Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 ...a to je konec?? jsou ještě nějaké bronzy volné??
VojtaJ Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Vyznělo to tady nějak do ztracena. Jak to s Liberty vypada? A byla by teoreticky ještě možnost jedny získat, nebo už je to pasé?
t.p Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 V 18. 2. 2017 v 13:48, People napsal: http://www.bronzovky.cekuj.net/Nedá se to přepnout do nějakého přívětivějšího jazka?
tmoris Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 pokud to bude smerovat na nejake to indiegogo apod, tak to dejte nejakemu rodilemu mluvcimu, nebo aspon ceskemu korektorovi. ta anglictina je tam opravdu hodne spatna.
Hardslimer Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jestli maji tyto Liberty 1989 symbolizovat pad komunismu, tak trham svoji rudou knizku a s usmevem na rtech jdu opalovat kebab s ziletkou v ruce. :-)
Návštěvník Mitak Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Chlapi a kde se to bude vyrábět ? Jaktože jsem nezaznamenel nějakou objednávku bronzových tyčí ? :-) Mám slušný výběr a ještě lepší ceny.
Lamiczka Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Tyhle stranky delal sedlin s yarasem uz predloni. Neni to nic noveho. Byl jeste i web libertywatch.cz ale ten uz je taky mimo...
Sedlin Odesláno 24. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2017 dobře, ale nic z toho nebude. Realizátory už tyhle nápady z mladické nerozvážnosti nedrží a věnují se jiným, prospěšnějším aktivitám jako je překlad Vergilia, studium starosvětské literatury, pěstění knírů a oskeruší, malba, sochařství, chov moučných červů a podobně. Děkujeme odpůrcům za vytrvalou a nezlomnou zášť a nelibost, stejně jako hluboce děkujeme všem závistivcům, rejpalům a hnidopichům, ceníme si všech skvělých návrhů na zlepšení do konce našich dnů budeme vděčni za nadšené spolupracující jedince, organizace a společnosti, kteří v nás věřili a my je zklamali, no a pac a pusu posíláme všem zastáncům a podporovatelům, kteří do úmoru bránili naši osvícenou myšlenku a poselství a teď truchlí a chmuří se. Nechmuřte a nevzlykejte :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.