Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 17. 10. 2015 v 19:38, People napsal:

seriozne... Ako pokracujete? Ci sa projekt rozpadol? 

seriozne se omlouvám. Mám tě v ignore listu, takže jsem zdejší tvůj náš up zaspal.

všiml sis že druhou svou otázkou vyvracíš svou první otázku? :lol2:

se seriózními zájemci jsme v kontaktu přes SZ

faktem je, že pokračujeme pomaleji, než jsme doufali.

Jak uvedl Mira výše, buď trpělivý a dočkáš se. Brzy sem dáme bližší info o aktuálním stavu

Odesláno

Mozem len potvrdit, nielen som videl prototyp ale mal som ho aj na ruke :) takze za mna urcite ano, a kto vaha nech sa hned hlasi a zlozi zalohu :)

Odesláno

Moc díky Mirkovi za předvedení pouzdra. Vypadá to parádně, budu rád když mě přiberete :) Mám zájem o hodinky v bronzovém pouzdře, jdu shánět strojek... :D 

Odesláno

Také jsem měl čest toto Libertánské pouzdro vidět a zkusit si ho naživo a musím říct, že kdybych neměl sloní velikost ruky, tak bych nad tím reálně uvažoval...

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Vyznělo to tady nějak do ztracena. Jak to s Liberty vypada? A byla by teoreticky ještě možnost jedny získat, nebo už je to pasé?

• po měsících...
Odesláno

pokud to bude smerovat na nejake to indiegogo apod, tak to dejte nejakemu rodilemu mluvcimu, nebo aspon ceskemu korektorovi. ta anglictina je tam opravdu hodne spatna.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Chlapi a kde se to bude vyrábět ? Jaktože jsem nezaznamenel nějakou objednávku bronzových tyčí ? :-) Mám slušný výběr a ještě lepší ceny.

• po měsících...
Odesláno

dobře, ale nic z toho nebude. Realizátory už tyhle nápady z mladické nerozvážnosti nedrží a věnují se jiným, prospěšnějším aktivitám jako je překlad Vergilia, studium starosvětské literatury, pěstění knírů a oskeruší, malba, sochařství, chov moučných červů a podobně. Děkujeme odpůrcům za vytrvalou a nezlomnou zášť a nelibost, stejně jako hluboce děkujeme všem závistivcům, rejpalům a hnidopichům, ceníme si všech skvělých návrhů na zlepšení do konce našich dnů budeme vděčni za nadšené spolupracující jedince, organizace a společnosti, kteří v nás věřili a my je zklamali, no a pac a pusu posíláme všem zastáncům a podporovatelům, kteří do úmoru bránili naši osvícenou myšlenku a poselství a teď truchlí a chmuří se. Nechmuřte a nevzlykejte :-)  

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...