People Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 (upraveno) We've just updated our very popular Ocean One Vintage Military with a new dial for an even more vintage look: http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-Vintage-Military-new,909.html Upraveno 17. listopadu 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Pro neznalého, jaký je tam rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Matté dial vs glossy dial s orámovanými indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Příště třeba bude super dome plexi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Spíš bych řekl hrubší nanesení lumi. Tohle by měly být fotky starších : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 a vodotěsnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 A já žil v domění že starší měly glossy dial, moje chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 A lumi bod na lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 (upraveno) Upgradovany model ma svetlejsi cifr, pod napisem Steinhart pribyl napis ocean one .Wr je stejna jen se zmenilo znaceni na ciferniku. I stary model byl wr300 http://forums.watchuseek.com/attachments/f275/2042738d1416107453-where-did-ocean-one-vintage-military-go-5517vsovm2.jpg Upraveno 19. listopadu 2014 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Rys Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Vážení jakou máte zkušenost s ETOU 2824 zatím mám jedny hodinky s 7750 a chci koupit další nejlépe Steinhart ocean one Dík za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 (upraveno) Vážení jakou máte zkušenost s ETOU 2824 zatím mám jedny hodinky s 7750 a chci koupit další nejlépe Steinhart ocean one Dík za raduDobrou.Na většině hodinek mi nedělal větší odchylku než 15s denně, většinou do 5s.Jen na TH Aquaracer to bylo 30s, ale po servisu 3s.Je to léty prověřený, spolehlivý strojek.Záleží ale také na verzi, dělají se 4. A pak na dalších úpravách.Když tady trochu pohledáš, najdeš o 2824 a dalších spoustu informací. Upraveno 22. listopadu 2014 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 2824-2 mi dělá trvale 3s za den. Asi neni moc více prověřených kalibrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 We've just updated our very popular Ocean One Vintage Military with a new dial for an even more vintage look:[/size] [/size]http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-Vintage-Military-new,909.htmlsdtso.jpgA pánové nevíte náhodou do jakého roku se vyráběl starší model těchto Steinhartu?Děkuji za případné informace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Omlouvám se vložil jsem citaci k novému modelu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 A pánové nevíte náhodou do jakého roku se vyráběl starší model těchto Steinhartu?Děkuji za případné informace!Jestli myšlíš ten bez nápisu Ocean One a tmavším ciferníkem viz foto. Tak ten se dělal ještě cca měsíc nebo dva zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 queste, sakra, ty jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Jestli myšlíš ten bez nápisu Ocean One a tmavším ciferníkem viz foto. Tak ten se dělal ještě cca měsíc nebo dva zpět Díkec za info,to jsem chtěl přesně vědět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Ehm, jen tak mimochodem, vím, že jsem s dotazama na lumi ve všech vláknech asi otravnej, ale jak tohle svítí? Namlsán ze Seika bych rád i nad ránem viděl kolik teda vlastně je... A nějak mě teď tyhle hodinky padly do oka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Ehm, jen tak mimochodem, vím, že jsem s dotazama na lumi ve všech vláknech asi otravnej, ale jak tohle svítí? Namlsán ze Seika bych rád i nad ránem viděl kolik teda vlastně je... A nějak mě teď tyhle hodinky padly do oka:)Svítěj dobře, ale jestli jsi zmlsanej seikama, tak budeš zklamán. Jejich lesku nedosahujou, ale k odečtení času je to furt dobrý ( aspoň moje zkušenost ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Horší než Seiko, o míle lepší než Elton (mám tu novější verzi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se