Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Sakra, teď mne Kuncák donutil přemýšlet. I s těmi, co mám na cestě budu mít doma troje titanových hodinek, kurnik to je moc, to bych už neměl žádnou alergii a pak bych byl moc zchoulostivělý...

edit- doplněno slovo titanových

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno

Díky, prestože jsou z titanu, tak pocit z tahu a dokonalý...

Normálně jsem uvažoval, že prodám Seika SBDB001 i vytáhl jsem je z winderu. Odchylka po měsíci 0 vteřin... to mne normálně dojalo, jak jsou tyhle Spring Drive vděčně, že jsem si je hned dal na ruku a veřejně prohlašuji, že jestli mi nebudou na dveře klepat exekutoři, tak je neprodám.

Návštěvník
Odesláno

Díky, prestože jsou z titanu, tak pocit z tahu a dokonalý...

Normálně jsem uvažoval, že prodám Seika SBDB001 i vytáhl jsem je z winderu. 

Zajímáš mě  :D . Tahle informace zachytila znuděného Romana s nabitým budgetem. A zrovinka zrovna hledajícího "definitivní".  Tuh druhou větu jsem přehlédl

Návštěvník
Odesláno

Člov?k si tady vylije srdíčko a hle - hned se stahují supi ;o)

Tak si napíšem SZ, ju?  :lol2:

Odesláno

Já myslím že to skončí tím, že budu krvavýma očima sledovat vlákno "co máte dnes na ruce" a koho si vyhlédnu, tomu ty hodinky stáhnu z ruky. To bude trvat do té doby, než natrefím na Cegyho a on mne utluče tím zlatým řetězem, co má kolem krku.

Původně jsem chtěl napsat, že se už začínám zklidňovat (ještě jednu, dvě akvizice) ale působilo by to směšně, tak raději nic, no...

Odesláno

Jo Peto, Ty jsi jezdec. Rad to tady ctu :).

Odesláno

...nechceš si otevřít obchod?

Uz ho ma a ty fotky dela u kasy. :)

Odesláno

Přišel balík, otevřu ho a co  to nevidím? Dárkové balení Tatranského čaje 52% s nějakými maďarskými nápisy... otevřu to a... kurwa zase hodinky, to už je jak s tím vtipem s Husákem, se normálně bojím otevřít ledničku, co na mne vyskočí.

post-35497-0-70742700-1428564599_thumb.jpg

Odesláno

Tak nejake fotecky, nenapinej nas :). Ja to snad s Tebou prozivam :), to jsem ale blb :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...