Návštěvník Alda Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Pelagos jsou dobre jak chleba. Konecne mas pekne zegarki.
wizard-ov Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 (upraveno) Sakra, teď mne Kuncák donutil přemýšlet. I s těmi, co mám na cestě budu mít doma troje titanových hodinek, kurnik to je moc, to bych už neměl žádnou alergii a pak bych byl moc zchoulostivělý...edit- doplněno slovo titanových Upraveno 2. dubna 2015 uživatelem wizard-ov
MJ. Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 moc pěkný ty tudoráče......... a jak já je neměl rád. averze na základě nevědomosti, a to sem si je jenom osahával a zkoušel na srazu
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Díky, prestože jsou z titanu, tak pocit z tahu a dokonalý...Normálně jsem uvažoval, že prodám Seika SBDB001 i vytáhl jsem je z winderu. Odchylka po měsíci 0 vteřin... to mne normálně dojalo, jak jsou tyhle Spring Drive vděčně, že jsem si je hned dal na ruku a veřejně prohlašuji, že jestli mi nebudou na dveře klepat exekutoři, tak je neprodám.
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Díky, prestože jsou z titanu, tak pocit z tahu a dokonalý...Normálně jsem uvažoval, že prodám Seika SBDB001 i vytáhl jsem je z winderu. Zajímáš mě . Tahle informace zachytila znuděného Romana s nabitým budgetem. A zrovinka zrovna hledajícího "definitivní". Tuh druhou větu jsem přehlédl
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Romane, přicházíš zrovna, když nad nimi začínám uvažovat :D ...
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 A co boty? Nechcete si vzít moje boty? :-)
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 A co boty? Nechcete si vzít moje boty? :-)Tvoje velikost mi bude malá ogare ...
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Člov?k si tady vylije srdíčko a hle - hned se stahují supi ;o)
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Člov?k si tady vylije srdíčko a hle - hned se stahují supi ;o) Tak si napíšem SZ, ju?
wizard-ov Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Jakesy ty diversy Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem wizard-ov
Oťas Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 tohle je brutální vlákno...začínalo to monstery a kde to skončí?
wizard-ov Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Já myslím že to skončí tím, že budu krvavýma očima sledovat vlákno "co máte dnes na ruce" a koho si vyhlédnu, tomu ty hodinky stáhnu z ruky. To bude trvat do té doby, než natrefím na Cegyho a on mne utluče tím zlatým řetězem, co má kolem krku.Původně jsem chtěl napsat, že se už začínám zklidňovat (ještě jednu, dvě akvizice) ale působilo by to směšně, tak raději nic, no...
CEGY Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 No, z poslechu vim, ze bys ren zlaty retaz mohl nosim na ruce k emperorum a bylo by to ok.
tano Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Jo Peto, Ty jsi jezdec. Rad to tady ctu .
tano Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 ...nechceš si otevřít obchod?Uz ho ma a ty fotky dela u kasy.
wizard-ov Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Přišel balík, otevřu ho a co to nevidím? Dárkové balení Tatranského čaje 52% s nějakými maďarskými nápisy... otevřu to a... kurwa zase hodinky, to už je jak s tím vtipem s Husákem, se normálně bojím otevřít ledničku, co na mne vyskočí.
tano Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Tak nejake fotecky, nenapinej nas . Ja to snad s Tebou prozivam , to jsem ale blb .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se