wizard-ov Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 V pohodě, nejsem u kompu mrkni do vlákna co mate na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Pěkně pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Jakesy ty diversyPěkné, pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Ty nezklames, synku :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Ještě dva kousky a pak brzdím...snad. Z toho co mám vyberu ideální hodinky ("osobky" si nechám), zbytek prodám a budu žít šťastně až do konce svých dní...snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Ja jsem fakt zvedavy co vyberes Pedro. Docela bych si nechal poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 No já nevím, jestli jsem ten ideální týpek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 No já nevím, jestli jsem ten ideální týpek A kdo vyzkousel tolik kousku? Je pravda, ze by vse nemusel, ale exkluzivni kousky by se nasly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Rozhodně toho může vyzkoušet docela dost za krátkou dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Blbost, ma pred sebou jeste dlouhou cestu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 také reči tu už nedávno boli a všetci vieme čo nasledovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 V obci Doxy požil řidič Mácha alkohol a skončil v Máchově jezeře!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Paradni petilitry,nech si je na leto,pak vyniknou nejvic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl99 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Kdy ty konečně dostaneš rozum Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem vsudybyl99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Rolex? Do důchodu se zatím nechystám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl99 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 No vzhledem k tomu co neustále provadis bych řekl , ze tam uz jistou dobu jsi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Zajímavý cifr u Orisek - zkusil jsem ho nafotit - při různých úhlech vypadá jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Slušné.. Co bude next? Ale hlavne kedy )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Už se zklidňuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se