Návštěvník LukeD Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) Když jsem si představil, že mi pošleš ten modrý nato strap s lebkama, tak mě veškerá nálada na počítání rychle přešla - to bych se bál rozbalit případný balíček. Jo, a na to, abych ti radil ohledně náhrady za Tudory, jaksi zatímně nemám dostatečnou chronokapacitu. Ačkoliv, když tak celkem jedeš v těch Seiko modelech, tak bych zkusil "obrat" Organica o ty jeho nedávno nabyté GS Spring drive SBGE001. 44 mm by ti na tu tvoji pazouru mohlo stačit, ne? Pravda, netuším, jak je to cenově, tj. jestli by se to vešlo do 1,5 násobku ceny Tudorů. Jo, a k té průměrné akvizici 0,6 hodinek týdně říkám jen jedno: člověče, ty nejsi chronomagor! Tento termín je totiž nedostačující. Obávám se, že to slovo někdo teprve bude muset vymyslet. A po pravdě bych se vůbec nedivil, kdyby v tom nějakým způsobem figuroval tvůj nick nebo tvé jméno. Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 keď tak pozerám na wizard-ov prvý rok chronomagorstva, tak sa so svojimi 2 Steinami /jedne od wizard-a---díky/ a 2 Seikami, z ktorých jedne nosí syn, cítim tak trocha čudne.Som v poriadku???Ale keby ste vedeli, koľkokrát svrbí prst na myši pri prezeraní internetu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 No nebudu to protahovat.Správná odpověď je 19 kusů. Z velkého množství odpovědí (2) byla správná jedna.Značkový (Dievas) nenošený 22mm strap (modročerný - na obrázku č.16) putuje za členem Bladerunner.Ku gratulácii sa pripája aj porota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Jo a ještě zmíněný obrázek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 ty fakt s tema hodinkama čarujes ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 To hraješ mikádo s NATO strapama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Kua kdybych je vyskládal vedle sebe, tak to spočítá každý ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 To asi dělá to Místecké prostředí. Už se tam pohybuji plus mínus čtrnáct let, asi degeneruji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Kua kdybych je vyskládal vedle sebe, tak to spočítá každý ne ? šak klííííd, kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Včera jsem byl s kámošema na výletě a zjistil jsem, že na konečné pětky na Zátiší rostou na stromech zajímavé plody ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Asi se k Vam vypravim na urodu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Toto vlákno je z mých nejoblíbenějších ... hodně tikavého štěstí do nového roku přeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Včera jsem byl s kámošema na výletě a zjistil jsem, že na konečné pětky na Zátiší rostou na stromech zajímavé plody ...No taky jsme to tam v mládí řádně zalévali, i ta barva tomu odpovídá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Konec roku jsem oslavil další akvizicí a zároveň jsem splnil slib daný Peoplovi, že Sprigdrajvy budu mít až příští rok - to by už měly dorazit.Přátelé přeji Vám vše nej nejen v roce 2015 ! A na hodinky dlabejte, stejně jenom ukazují čas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) co dodat než... Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tak zítra by snad měla dorazit ta Jarní Projížďka (jak jsem si jako správný angličtinář přeložil v translatoru). Se i celkem těším... Kurnik Rangemany se sluní u okna, Tudory jsou zabalené v krabici a (asi) čekají na potenciálního majitele a v pixli na hodinky mi už zbyly jenom TH Bourneovky a Tissoty "hospodské".Jsem zvědavý jak budou v reálu vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Kliiiid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Vida, takze ty cerne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Se přiznám, že se občas zapomínám a čumím na tu vteřinovku, fakt je to uklidňující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Dobře Ty! Celkem zmena od Tudoru, ale jsou tedy parádní Takze z Cegyho je Tudorovec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se