Přejít na obsah

wizard-ov aneb vývoj (chrono)hňupa

wizard-ov

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

Když jsem si představil, že mi pošleš ten modrý nato strap s lebkama, tak mě veškerá nálada na počítání rychle přešla - to bych se bál rozbalit případný balíček. :) Jo, a na to, abych ti radil ohledně náhrady za Tudory, jaksi zatímně nemám dostatečnou chronokapacitu. Ačkoliv, když tak celkem jedeš v těch Seiko modelech, tak bych zkusil "obrat" Organica o ty jeho nedávno nabyté GS Spring drive SBGE001. ;) 44 mm by ti na tu tvoji pazouru mohlo stačit, ne? Pravda, netuším, jak je to cenově, tj. jestli by se to vešlo do 1,5 násobku ceny Tudorů.

Jo, a k té průměrné akvizici 0,6 hodinek týdně říkám jen jedno: člověče, ty nejsi chronomagor! Tento termín je totiž nedostačující. Obávám se, že to slovo někdo teprve bude muset vymyslet. A po pravdě bych se vůbec nedivil, kdyby v tom nějakým způsobem figuroval tvůj nick nebo tvé jméno. ;)

post-34682-0-64983900-1419713656_thumb.jpg

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No nebudu to protahovat.

Správná odpověď je 19 kusů. Z velkého množství odpovědí (2) byla správná jedna.

Značkový (Dievas) nenošený 22mm strap (modročerný - na obrázku č.16) putuje za členem Bladerunner.

Ku gratulácii sa pripája aj porota. 

post-35497-0-60680500-1419753161_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Asi se k Vam vypravim na urodu :))

Odkaz ke komentáři

Konec roku jsem oslavil další akvizicí a zároveň jsem splnil slib daný Peoplovi, že Sprigdrajvy budu mít až příští rok - to by už měly dorazit.

Přátelé přeji Vám vše nej nejen v roce 2015 ! A na hodinky dlabejte, stejně jenom ukazují čas :-)

Odkaz ke komentáři

Tak zítra by snad měla dorazit ta Jarní Projížďka (jak jsem si jako správný angličtinář přeložil v translatoru). Se i celkem těším... Kurnik Rangemany se sluní u okna, Tudory jsou zabalené v krabici a (asi) čekají na potenciálního majitele a v pixli na hodinky mi už zbyly jenom TH Bourneovky a Tissoty "hospodské".

Jsem zvědavý jak budou v reálu vypadat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...