Přejít na obsah

Tak se přiznejte, kdo všechno přihazuje :-)

Argon

Doporučené příspěvky

Zakládat na chvilku toto téma se mi nechtělo, ale fakt MI TO NEDÁ :-).... pánové, přiznejte se kdo všechno přihazuje na tyhle pěkné "želvičky" :-)).

http://aukro.cz/certina-automatic-ds2-den-datum-v-cestine-i4808878041.html

Po skončení aukce uzavírám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se přiznám, že na ně nepřihazuji a už se ani nechystám, poněvadž právě mám jedny želvy na cestě ke mě.

Avšak dovolím si dát typ, že když už to je tak profláklé, tak cena půjde kolem 2000 Kč a to i přes ten ciferník :). :)

Ale možná jsem přílišný optimista (nebo pesimista ?!).

Odkaz ke komentáři

má to jetej cifr

Taky jsem si rikal, ze bude hodne jetej, ale...mozna to zkresluje poskrabane sklicko. Je to hezky videt na DS-2.

Jinak od doby co jsem to sem dal pribyli jen dva dalsi prihazujici. Byl bych radsi kdyby skoncily zde

Odkaz ke komentáři

Tak jsem je vydražil. O cenu jsem měl větší obavu po místní propagaci :) . Sám jsem zvědav, jak budou vypadat v reálu, jen nevím, co bude za problém, ve větě v popisu se píše: "hodinová ručička se zasekává".

Ono to s tou propagací není až tak horký ;-). O té hodinovce ti řekl Jeronimo, takže pak už jen vyleštit sklíčko, to podle mě udělá hodně a možná i strojek. Pouzdro je ocel a v dobrém stavu. Takže tadááá - gratuluji k super hodinkám za 1580,- :-)), lepší než pochromovaná sicura za 2 tis. ;-)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...