Argon Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Zakládat na chvilku toto téma se mi nechtělo, ale fakt MI TO NEDÁ :-).... pánové, přiznejte se kdo všechno přihazuje na tyhle pěkné "želvičky" :-)). http://aukro.cz/certina-automatic-ds2-den-datum-v-cestine-i4808878041.html Po skončení aukce uzavírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 má to jetej cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tady je krásně vidět, jakou má chronomag moc.Stačí, aby to sem někdo dal, a ejhle, tisíc zhlédnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tady je krásně vidět, jakou má chronomag moc.Stačí, aby to sem někdo dal, a ejhle, tisíc zhlédnutí.Přesně tak, Autavie poslední na aukru skoro za 50k byly taky solidní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Já se přiznám, že na ně nepřihazuji a už se ani nechystám, poněvadž právě mám jedny želvy na cestě ke mě. Avšak dovolím si dát typ, že když už to je tak profláklé, tak cena půjde kolem 2000 Kč a to i přes ten ciferník . Ale možná jsem přílišný optimista (nebo pesimista ?!). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 má to jetej cifrTaky jsem si rikal, ze bude hodne jetej, ale...mozna to zkresluje poskrabane sklicko. Je to hezky videt na DS-2. Jinak od doby co jsem to sem dal pribyli jen dva dalsi prihazujici. Byl bych radsi kdyby skoncily zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Sorry,ale presne tohle zverejnovani probihajicich aukci ma presne za nasledek vetsinou uplne nesmyslnou konecnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Tak třeba je kolega Delawer prodejce a dělá si takhle reklamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Reklamu na šrot za par stovek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Sakra, chlapi. Nechte si tu kritiku a koukejte mi prihodit, at na tom neco trhnu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Reklamu na šrot za par stovek :-)Nepochopim, ze hezky Certiny se prodaji za par stovek a naopak Sicura nebo obdobne sunky s mosaznym pouzdrem a EB strojkem se prodaji napr.za 2 tis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Tak třeba je kolega Delawer prodejce a dělá si takhle reklamu.Psssst, ne tak nahlas ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipinek Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ahoj. Tak já je také měl v merku, počítal jsem do 1500 set. Jdu od toho, taková reklama to bude drahé. Vyhlednu něco bez tak velké reklami. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Nepochopim, ze hezky Certiny se prodaji za par stovek a naopak Sicura nebo obdobne sunky s mosaznym pouzdrem a EB strojkem se prodaji napr.za 2 tis....Hezky? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Hezky? :-))) Nooo, tak hezký jako ty mé samozřejmě nejsou, ale šrotem bych je nenazýval ;-). V porovnání s tím, co se tam prodává a za jaký peníz..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Tak uz jsou pryc. Cena byla 1580,- to je soludni, rekl bych. Pokud jsou u nekoho mistniho, poprosil bych o lepsi fotky, hlavne cifru bez sklicka. Podle me nebude tak moc jety, jak se tvari... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verner35 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Tak jsem je vydražil. O cenu jsem měl větší obavu po místní propagaci . Sám jsem zvědav, jak budou vypadat v reálu, jen nevím, co bude za problém, ve větě v popisu se píše: "hodinová ručička se zasekává". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Je zaseklá o okýnko Day/Date. Stačí ji lehce podebrat a tramtadadááá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verner35 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Ukaž................ ...........no jo! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 25. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Tak jsem je vydražil. O cenu jsem měl větší obavu po místní propagaci . Sám jsem zvědav, jak budou vypadat v reálu, jen nevím, co bude za problém, ve větě v popisu se píše: "hodinová ručička se zasekává". Ono to s tou propagací není až tak horký ;-). O té hodinovce ti řekl Jeronimo, takže pak už jen vyleštit sklíčko, to podle mě udělá hodně a možná i strojek. Pouzdro je ocel a v dobrém stavu. Takže tadááá - gratuluji k super hodinkám za 1580,- :-)), lepší než pochromovaná sicura za 2 tis. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.